YETKİ UYGUN´DA..
<!--StartFragment --><!--StartFragment -->Başkan Otyakmaz Yeni sezon için yapılacak olan transferler konusunda tam yetkinin Teknik Direktör Bülent Uygun’da olduğunu da ifade etti.
<!--StartFragment --> Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, transferlerle ilgili soruları yanıtladı. Kulüp Başkanı Otyakmaz, yönetim kurulu olarak transfer çalışmaları konusunda Teknik Direktör Bülent Uygun’un görüşlerine öncelik verdiklerini dile getirdi.
Başkan Otyakmaz, “Sivasspor olarak Teknik Direktörümüz Bülent Uygun’u 12. haftada tam yetkiyle görevlendirdi. Transfer çalışmaları kapsamında da hocamız yetkilidir ve Sivasspor için, Sivas için en faydalı futbolcuyu renklerimize katacaktır. Buna inancımız tamdır” dedi.
Sivasspor Turkcell Süper Ligi’nde ikinci yılını başarıyla geride bıraktığını anımsatan Kulüp Başkanı Otyakmaz, yeni sezonda başarılarına başarı ekleyeceklerini söyledi.
Başkan Otyakmaz şöyle devam etti: “39 yıllık hasretin ardından Sivasspor’umuz Turkcell Süper Ligi’ne çıktı. Tüm şehirde büyük bir coşku ve heyecan yaşandı. Çıktığımız ilk yılda bazı insanlar takımın tekrar düşeceğini dile getirdiler ama ilk yılımızda başarıyla sonuçlandırdık. Bu yılda şanssızlıklar sonucu ilk 12 haftada son sıralara düştük. 12. hafta sonrasında kulübümüzü n genel menajeri Bülent Uygun’u tam yetkiyle Teknik Direktörlük görevine getirdik. ‘Takım bu sezon kesin düşer’ diyenlerin görüşleri 12. hafta sonrasında değişmeye başladı. Genç ve başarılı Teknik Direktörümüz Bülent Uygun ve oyuncularımızın büyük başarısıyla alt sıralardan kurtulup üst sıraları zorlamaya başladık ve üst sıralarda ligi tamamladık. Bu büyük bir başarıdır. Her zaman olduğu gibi bugünde bu başarılarından dolayı teknik ekibimizi ve futbolcularımı kutluyorum. Onlar başarı için kendilerini odaklamazsa bizlerin yapacağı hiçbir şey olmaz” dedi.
YETKİ UYGUN’DA
Yeni sezon için yapılacak olan transferler konusunda tam yetkinin Teknik Direktör Bülent Uygun’da olduğunu da ifade eden Başkan Otyakmaz, “Hocamız futbolculuk yıllarında gösterdiği başarıyı teknik direktörlükte de göstermiştir. Takıma kazandırdığı futbolcularla başarılı bir sezon geride bırakmıştır. Yeni sezon için yapacağı transferlerle hem Sivas’ımızın, hem de Sivasspor’umuzun adını gündemde tutacaktır. Hocamız transferler konusunda yetkilidir ve yönetim kurulu olarak biz onun kararına saygı duyuyoruz” dedi.
|