Mehmet Yıldız ve Pini Balili,Çok iyi bir hazırlık kampı geçirdik. Takımda inanılmaz bir uyum var. Ligin ilk haftalarından sonra yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte birbirimizi daha iyi tanıyacağız” ifadesini kullandılar.
İddialı konuştular
Sivasspor’un golcü isimleri Mehmet Yıldız ve Pini Balili, yeni sezona damgalarını vuracaklarını iddia etti... Rakip kalecilere gözdağı veren ikiliden Balili, “Geçtiğimiz yıl şanssız dönemler geçirdim. Ancak bu sezon bambaşka bir Balili olarak sahalara çıkacağım. Çok iyi bir hazırlık kampı geçirdik. Takımda inanılmaz bir uyum var. Ligin ilk haftalarından sonra yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte birbirimizi daha iyi tanıyacağız” ifadesini kullandı.
Hedefler büyüdü
“Artık Avrupa Kupaları’nda mücadele etme vaktimiz geldi” diyen Mehmet Yıldız ise, “Başarıya ulaşacak iyi bir kadromuz var. Herkes elinden geleni muhakkak yapacaktır. Ben de atacağım gollerle Sivasspor’un hedeflerine ulaşmasında büyük rol oynamak istiyorum. Balili gibi bir futbolcuyla beraber oynamak da benim için büyük avantaj. Artık ligin başlayacağı gün için beklemeye başladık. Taraftarlarımıza büyük zaferler yaşatacağız” diye konuştu.