Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

MAÇIN ARDINDAN..
Alt 20.08.2007, 00:08   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart MAÇIN ARDINDAN..

Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, geçen hafta Trabzon'da olaylı bir maç yaşadıklarını, ama futbol adına sahaya güzel şeyler sunduklarını bildirdi.

Teknik Direktör Bülent Uygun, ''İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçını 2-1 gibi sonuçla almış olmaktan dolayı mutluyuz'' dedi.

Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, geçen hafta Trabzon'da olaylı bir maç yaşadıklarını, ama futbol adına sahaya güzel şeyler sunduklarını bildirdi.
Bu hafta da Fenerbahçe gibi bir takımı yenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştıklarını anlatan Uygun, şunları kaydetti:
''Takımda sakat ve cezalı olan futbolcularım vardı ama kısıtlı kadromuzla bile, onların yerine görev yapan arkadaşlar bugün gerçekten alınlarından öpülecek şekilde mücadele verdiler. Maçı 2-1 gibi bir sonuçla almış olmaktan dolayı mutluyuz. Bütün futbolcu kardeşlerimin hepsini tek tek kutluyorum.''

Avci " Ilk yarida kötüydük"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise karşılaşmanın ilk 45 dakikasının kendileri adına iyi geçmediğini vurguladı.

İlk yarıda Sivasspor'un daha üstün bir oyun oynadığını ifade eden Avcı, ama ikinci 45 dakikalık bölüm içinde rakiplerine deplasmanda olmalarına karşın üstünlük sağladıklarını, pozisyon ürettiklerini ve uzatmanın içinde buldukları golle de beraberliği yakaladıklarını bildirdi.

Ancak son saniyelerde yedikleri golle maçtan yenik ayrıldıklarını dile getiren Avcı, ''Ama ben ikinci yarıdaki 45 dakikalık oyun için oyuncularımı kutluyorum. Bunu daha ilerki haftalara, daha genele yayarak devam etmek ümidiyle diyorum. Sivasspor'u da aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum'' diye konuştu.
Avcı, maçın hakemiyle ilgili bir soru üzerine, bugüne dek hakemler hakkında hiç konuşmadığını ve bundan sonra da konuşmayacağını sözlerine ekledi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla