TRİBÜNDE OTURANLAR NEDEN BAĞIRMAZLAR Kİ??
Maça gidipte takımına 90 daika destek olmamak nedendir ben bir anlam veremiyorum. Abilerimin dediği gibi çekirdekcilerden bıktık usandık. Bu takım yüreğini ortaya koymuş cesaretiyle inancıyla Türkiyenin duasıyla yoluna devam eden ve bir destan yazmak üzere olan bir takım. İstanbul saltanatını yıkacak fenerlisi, galatasaralısı, beşiktaşlısı, trabznlusu, ve diğer bütün takımlar tarafındanda şampiyon olması durumunda canı gönülden tebrik edilecek bir takım.. Bizim gibi daha önce başka anadolu takımlarıda şmpiyonluk yarışına girdiler ama cesaret edip şampiyon olamadılar. Yarıştan çekildiler. Ama bizim yiğidolarımız inancını sürdürüken neden 90 dakika bağırmıyoruz neden susuyoruz.. Çok mu zor amigolara uyup söylenileni bağırmak kendinizi futbolcularımızın yerine koyun bir kere, onlar sahada bizlerin göğsünü kabartırken biz sadece maçta onları izliyoruz gol olduğunda ayağa kalkıyoruz. Uyanalım abilerim kardeşlerimmm... Bu takım çok güzel şeyler yapıyor. Hangimizi göğsü kabarmıyor ki ha söyleyin bana?? Tek eksiğimiz desteğimiz. Milyon dolarla dönen klupler desteği olsada hiçbirşey yapamazken bizim oyuncularımız kendi kendilerine devleşiyorlar. Bir yiğido olarak herkesten isteğim ''DESTEK OLANLARA DESTEK OLALIM'' herkeste görsün Sivassporun taraftarını bizi konuşssunlar. Çok zor değil Haydi Kasımpaşaspor maçında gösterelim desteğimizi ve onlara yanlız değilsiniz diyelim.. Bunu hak ediyorlar.. Bilmem kim benim gibi düşünüyor yoksa ben yanlışmı düşünüyorum.. Saygılar...