Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

RAKİPLERE KAPTIRMAYIZ
Alt 27.12.2007, 22:36   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart RAKİPLERE KAPTIRMAYIZ

Otyakmaz,” Mehmet Yıldız, eğer satılacaksa önümüzdeki sezon sonunda da satılabilir.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Eğer istediğimiz noktaya gelirse Mehmet Yıldız"ı verebiliriz. Hocamız Bülent Uygun’un Mehmet Yıldız’ı başka takıma göndermemiz halinde uygulayacağı (B) planı hazır" dedi. Otyakmaz, Sivasspor tesislerinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Türk futbolunda şu anda sergilediği başarılı futbol ile transferin bir numaralı ismi olan Mehmet Yıldız’la ilgili son gelişmeleri ve sezon içinde Mehmet için yapılan transfer görüşmelerinin perde arkasını Spor Müdürümüz Mustafa Ateş, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’a sordu. Aranan maddi kaynak dahi bulunsa Mehmet Yıldız’ı satma taraftarı olur musunuz? Sorusuna Başkan Otyakmaz,” Eğer eksiklerimizi giderebileceğimiz transferleri yapabilecek bütçeyi oluşturabilirsek, Mehmet Yıldız gibi bir silahı tabii ki rakiplerimize kaptırmak istemeyiz. “dedi.

Otyakmaz,” Mehmet Yıldız, eğer satılacaksa önümüzdeki sezon sonunda da satılabilir. Ama gerçekçi olmak lazım. Takımımızın omurgası sakatlandı, çok önemli eksikliklerimiz var. Ve bunların yerini doldurabilecek kalitede transferlere ihtiyacımız var. O yüzden bu transferleri gerçekleştirmek için sıcak paraya ihtiyacımız var. Şu anda da en çok para eden şey Mehmet Yıldız. Eğer istediğimiz noktaya gelirse Mehmet Yıldız’ı verebiliriz. Profesyonel dünyada da bu gayet doğal. Hocamızın, Mehmet Yıldız’ı başka takıma göndermemiz halinde uygulayacağı (B) planı hazır. Eğer Mehmet Yıldız’dan ayrılırsak onun yerini doldurmaya çalışacak yine o kalitede transferleri mutlaka yaparız.

Mehmet Yıldız ile ilgili resmi bir teklifin ve görüşmenin olup olmadığının sorulması üzerine Otyakmaz, sezon başında, transferin son günlerinde Trabzonspor’dan Mehmet Yıldız’a çok ciddi teklifler olduğunu, ancak bir şekilde anlaşılamadığını ve Mehmet Yıldız’ın ikna edilemediğini söyledi.

Otyakmaz, "Bu yaşandıktan sonra sezon devam ederken sanıyorum 12-13. haftalarda sayın Adnan Polat’la bir görüşmemiz oldu. Mehmet Yıldız’la ilgilendiklerini, eğer parada bir kolaylık yapılabilecekse, transfer etmek istediklerini söylediler. Biz de kendilerine, (ilk yarı sonucuna bir bakalım, eğer o noktada olursak Mehmet Yıldız için size sözümüz var) dedik. Henüz lig yeni bitti. İstanbul’a döndüğümüzde bir diyalog kurulacaktır mutlaka.
Eğer talepleri devam ediyorsa değerlendireceğiz, tabii ki Sivasspor’un menfaatini gözeterek Bununla birlikte Kayserispor’un da "Mehmet Yıldız’ı vermek isterseniz, bizimle de bir görüşün" şeklinde talepleri olduğunu ifade eden Otyakmaz, "Onlarla da bir görüşme yapabiliriz. Zaten Kulüpler Birliği’nde beraber çalıştığımız Recep Mamur ile sık sık telefon görüşmeleri yapıyoruz. Eğer talepleri devam ediyorsa onlarla da centilmenlik gereği görüşmemiz gerekir" diye konuştu...

Spor58

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: RAKİPLERE KAPTIRMAYIZ
Alt 27.12.2007, 22:55   #2
SivasLady
Gast

Standart --->: RAKİPLERE KAPTIRMAYIZ

bu sene bizi sampiyon etsin seneye ALLAH kerim
Taraftar gereken destekleri yapacak insallah
zenginlerimiz yapmasada Sivas halki elinden geleni yapacak
ben hepsine inaniyorum yürekten destek gelecek

baskanimiza güvenimiz sonsuz
her kararini saygila karsilayip
arkasindayiz onu sonsuza dek destekleyecegiz
-->: RAKİPLERE KAPTIRMAYIZ
Alt 27.12.2007, 22:59   #3
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: RAKİPLERE KAPTIRMAYIZ

Ben yönetimi anlamıyorum. Manisa Holosko yu nasıl kıymete bindiriyor. Biz ise illa alın diye yalvarıyoruz. Yıldızımızın kıymetini düşürüyoruz.
Alt 27.12.2007, 23:53   #4
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1465 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Yaaw ne oluyor ben anlamadımki. Bir yerde satacağız diğer yerde bir yere gidemez. İyiden iyiyye contayı bozduk.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2007, 02:32   #5
omercoskun
Usta Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 622 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 omercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblick

eminimki bu olaylar haberler yorumlar hepsi bir transfer politikası elbet bi bildikleri vardır merak etmeyin.
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2007, 12:16   #6
ibrahim58
Yiğido

ibrahim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 109 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 ibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

muhakkak herşey sivassporun menfaati için ama mehmet yıldız gibi futbolcunun sivasspordan para yüzünden gönderilmesinden gönlüm yana değil.zaten başlatılan kampanyalar gösterecek ki dünyadaki tüm sivaslılar takımına sahip çıkacak ve yıldızımız yine sivas semalarında parlayacaktır.çünkü zirvenin rengi mehmetle kırmızı beyaz parlıyor

ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ SİVAS
09.12.2007
ibrahim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2007, 12:26   #7
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

başkanım sende bu karizma ve yürek oldukdan sonra bu sene olmasa bile seneye daha büyük hedeflerle şampiyonuz inşallah seni çok seviyoruz istanbuldan yiğido
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: RAKİPLERE KAPTIRMAYIZ
Alt 28.12.2007, 12:27   #8
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1059 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: RAKİPLERE KAPTIRMAYIZ

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaaw ne oluyor ben anlamadımki. Bir yerde satacağız diğer yerde bir yere gidemez. İyiden iyiyye contayı bozduk.
ilk önce satılacaktı ama hem alacak takımların ilgisizliği hemde başlatılan yardım kampanyalarına verilen destek yüzünden satılmasından vazgeçildi
Alt 28.12.2007, 12:41   #9
semihkilic_58
Tecrübeli Yiğido

semihkilic_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 semihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKsemihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart "Hedefimiz şampiyonluk"

Sivasspor'un satmaktan vazgeçtiği Mehmet Yıldız, takımda kaldığı için mutlu olduğunu belirterek bundan sonra takımının başarısı için var gücümle oynayacağım. Tek hedefimiz şampiyonluk dedi.

Transferin gözde futbolcusu Mehmet Yıldız son zamanlarda çıkan taransfer haberleri için beğenilmek çok güzel ama Sivas'tan ayrılmayı hiç bir zaman düşünedim dedi. Mehmet Yıldız, "Zaten ben bu olaylar yaşanırkende Sivasspor'dan ayrılmayı hiç bir zaman düşünmedim. Kulübümde kaldığım için çok mutluyum. Ben Mehmet Yıldız olarak takımım Sivasspor'dan ayrılmayı hiç bir zaman düşünmedim. İnsan mutlu olduğu evinden ayrılmak neden istesin. Beni bu günlere Sivasspor getirdi. Benim için önemli olan ilk etapte transfer değil kulübümün başarısıdır. Çünkü benim Sivasspor'a ödemem gereken bir borcum var. Onu ödemeden bu takımdan hiç bir zaman ayrılmayı düşünmüyorum. Ben ve arkadaşlarım bunu başaracağız 2007-2008 sezonunu şampiyon olarak tamamlayacağız. Şuandan itibaren tek hedefimiz budur. Bundan sonra Sivasspor'un başarısı ve şampiyonluğu için ter dökeceğim. 2'inci yarı bambaşka bir Sivasspor izleyeceksiniz. Transferim konusunda ise bu saatten sonra gelişecek olayda benim ve kulubümün menfaatleri doğrultusunda bir olay gelişirse başkanımız ve hocamız Bülent Uygun'un taktirine bırakıyorum" dedi.

SİVASSPOR BAŞKANI OTYAKMAZ: "YILDIZ'I SATMIYORUZ"

Transfer sezonunun flaşı ismi Mehmet Yıldızı satmaktan vezgeçtik diyen Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Mehmet Yıldız transferinden kesinlikle vazgeçtik. Şehirde Mehmet'in satılmaması için başlatılan yardım kampanyası bizi çok duygulandırdı. Bu nedenden dolayı Mehmet Yıldız'ı satmaktan kesinlikle vazgeçtik. Bundan sonra bizim düşüncemiz taraftarımızında istediği gibi şampiyonluk. Onlar bunu çok istiyor bizde onların bu isteğini boşa çıkarmamak için çalışacağız" dedi.

SİVASSPOR BUGÜN ANTALYA'DA KAMPA GİRİYOR

Turkcell Süper Liginin ilk yarı lideri Sivasspor bu gün Antalya Manavgat'ta kampa giriyor. 28 Aralık 05 Ocak tarihleri arasında Antalya'da kamp yapacak olan Sivasspor burada iki de hazırlık maçı oynayacak.
Alt 28.12.2007, 15:07   #10
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1160 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

en büyük kim SİVAS
şampiyon kim SİVAS
kırmızı-beyaz SİVAS

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla