Kırmızı-Beyazlıların sabah antrenmanını ziyaret eden ilköğretim okulu öğrencileri, futbolculara çikolata verip nazar boncuğu taktı. Minik folklor ekibi antrenman sahasında davul zurna eşliğinde halay çekti.
Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'un bu sabah yaptığı çalışma ziyaretçi akınına uğradı. Bir süre önce kulüp için düzenlenen yardım kampanyasına kendi aralarında topladıkları harçlıklar ile destek veren Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri, dövizler ile antrenmanı ziyaret etti. Davul zurna eşliğinde sahaya giren minikler futbolculara çikolata vererek nazar boncuğu taktı. Futbolculara moral vererek Fenerbahçe maçında başarı dileklerini ileten minik öğrenciler, birlikte fotoğraf çektirdi. Okulun miniklerden oluşan folklor ekibi de davul zurna eşliğinde bir süre halay çekti. Okul Müdürü Hasan Koçak, Sivasspor'un başarıları ile gurur duyduklarını ve Fenerbahçe maçını da kazanacaklarına inandığını söyledi. Sivasspor antrenmanını Tarım Müdürlüğü personeli de ziyaret ederek baklava ikramında bulundu.
"YENMEK İÇİN ÇIKACAĞIZ"
7'den 70'e tüm taraftarların kendilerine moral aşıladığını belirten Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Bütün gücümüzle sahaya çıkarak kazanmak için mücadele edeceğiz. Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe maçı bizim için büyük bir önem taşıyor. Bu maçtan alacağımız galibiyet ile herkesin bize olan inancı ve güvcencinin artacağı bilinci içerisindeyiz. Moralli ve iyi bir şekilde maça hazırlanıyoruz. Taraftarımızın da desteği ile sahadan 3 puanla ayrılarak liderlik ve şampiyonluk yolunda emin adımlar ile yürümek istiyoruz" dedi.
Uygun, Fenerbahçe'nin Alanya maçında 10 gol atmasının da kendilerini ilgilendirmediğini söyledi.
HAYRETTİN'İN ŞANSSIZLIĞI
Bu arada Sivasspor'un dün akşam yapılan antenmanında başına kale direği düşen Milli futbolcu Hayrettin Yerlikaya sakatlık geçirdi. Başında şişlik oluşan ve tedavisi dün yapılan Hayrettin bugünkü çalışmada yer almadı. Hayrettin'in Fenerbahçe maçına kadar düzeleceği bildirildi.