Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

SİYAH GİYİNEN ADAMLAR
Alt 08.04.2008, 19:06   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart SİYAH GİYİNEN ADAMLAR

Heyecan zirvede…
Sivasspor zirvede…
Hakem hataları zirvede…
Tüm planlar galibiyet üzerine yapılmış ve 4 Eylül Stadı tarihi bir güne şahitlik etmek üzere… Maçtan saatler önce futbolcular ve teknik heyet galibiyet üzerine sözleşmişler ve planlar ona göre yapılmış.Ama maçtan bir gün önce Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasında futbolun oyuncularla oynanması gerçeği unutulmuş ve hakemin attığı gollerle Fener zirvedeki yerini korumuş ve bu Sivasspor’lu futbolcular üzerinde baskı unsuru oluşturmuş.

Çünkü Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay KAFKAS Anadolu’dan bir takımın zirveye oynaması hayal, bu hakemler 3 büyükleri korumaktan vazgeçerlerse futbol gelişir, yoksa hepimiz çabalasak da, emek harcasak ta, başarı hayalden öteye geçemez demiş.Bu söylemi sadece Sivasspor’lu futbolcular değil, tüm Türkiye dinledi.Hani Türk Filmlerinde bazı sahnelerde bazı cümleler kabus gibi sürekli tekrarlanırsa, KAFKAS’ın bu söylemi de eminimki futbolcuların kulaklarında sürekli tekrarlandı ve Fener-Kayseri maçında yaşananlar sürekli gözlerinin önüne geldi.Bu psikolojiyle sahaya çıkıyorsun ve karşındaki takım o 3 büyüklerden bir tanesi olan Beşiktaş.Futbolcu ister istemez şunu düşünecektir, biz ne kadar çaba gösterirsek gösterelim hakem devreye girer ve maçı bizden alır, o zaman neden kendimizi heba edelim, ne de olsa bizi şampiyon yapmazlar…

Futbolcular sahaya çıktı ve maç başladı ama ben bu kadar kötü, oynama isteği olmayan ve hata yapan bir Sivasspor’la ilk kez karşılaştım. Herkeste bir bıkkınlık, kafalarda başka düşünceler var belikli.Yine söylüyorum zihinlerde Beşiktaş maçını nasıl kazanırız yok, Feneri yenilgiden alan hakem, biz galip gelsek de bunu bizimde elimizden alır düşüncesi var. Golleri yedik, hataları yaptık ama ikinci yarı hareketlenelim dedik.Başladık da topu çevirmeye, Beşiktaş ceza alanına yaklaşmaya.Dakikalar 52 yi gösteriyor.

Mehmet Yıldız soldan kaçan Cvetkov’a topu atıyor, Cvetkov rakibi geçse kaeye doğru gidecek ve büyük bir ihtimalle golü bulacağız ve gerisi gelecek.Ama İbrahim KAŞ Cvetkov’u indiriyor, hakem devam edin diyor. Evet diyebilir ama işin garibi İbrahim KAŞ’ın sarı kartı var ve hakem eğer faul çalarsa ikinci sarı kartı göstermek zorunda.Ama es geçiyor, yere düşene bir tekmede benden diyor ve ondan sonra maç kopuyor.Çünkü bu pozisyonda hakkı yenen Sivassporlu futbolcular maçtan kopuyor ve kulaklarında bir ses duyuyor…” Bu hakemlerle başarı imkansız, şampiyonluğu yedirmezlerrrr…” Top oynamayan Beşiktaş, top oynayamayan Sivasspor’u yendi… İkili averajı lehine çevirecekken Mehmet YILDIZ o kadar da değil dedi, son saniye golüyle ikili averajı lehimize çevirdi…

Ligin bitmesine 5 hafta kaldı ve bizim hedefimiz Avrupa’ya gidecek sıralamayı yakalamak olarak mecburi bir gerileme yaşadı. Sivasspor eline gelen fırsatı SİYAH GİYİNEN ADAMLAR’ın kara düşünceleri nedeniyle tepti.SİYAH GİYİNEN ADAMLAR birgün önce Kayserispor maçında mesajı herkese verdi. Ve SİYAH GİYİNEN ADAMLAR futbolu kendi rantları çerçevesinde karanlık kılmayı bildi. YAŞASIN SİYAH GİYİNEN ADAMLAR (!) ve YAŞASIN SİYAH GİYİNEN ADAMLARIN TUTTUĞU ŞAMPİYON BÜYÜKLER (!)…

Spor58

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
--->: SİYAH GİYİNEN ADAMLAR
Alt 08.04.2008, 19:30   #2
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1265 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: SİYAH GİYİNEN ADAMLAR

TÜRK SPORUNUN KANUNU BU. DEĞİŞMEZ!

KİMSEDE BEKLMESİN YANİ. TAMAM KÖTÜ OYNADIK AMA TABİ HAKEM HATALARI OLDU... BÜYÜK TAKIMLARIN KOLLANDIĞI BİR GERÇEK BUNU KİMSE İNKAR EDEMEZ...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2008, 19:44   #3
Yigido DogaN
Yiğido

Yigido DogaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 Yigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOKYigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOK

ÖNCELİKLE CEMİL DUYMAZ BEYİN BUTUN YIGIDOLARIN KALBINDEN GECEN DUYGULARI KALEME ALARAK BIZLERE TERCUMAN OLDUGU İCİN TESEKUR EDIYORUM ...
VEE AYNEN KATILIYORUM BU HAKEM TRIOSU VARYA BU DRIN İŞBİRLİGİ ISTE BU RANT SISTEMINI BOZMANIN TEK YOLU TUM ANADOLU TAKIMLARININ KENDI CAMIALARINDA BIRLIK OLMALARINDA VE DISARDADA BUTUN ANADOLU TAKIMLARININ BIRLIKTE LIK HAREKETIYLE IST BUL TAKIMI OLAN 3 BUYUKLERE USTUNLIK SAGLAMALILAR NASILMI ...
NASIL BAKINIZ SIVASSPOR UMUZUN OYNADIGI FB VE BJK MACLARINA BI BAKINIZ HEJE YAA FITIK OLDUM ARKADAS BIZIM O 3. 2. LIGDEKI CANAVAR GIBI TARAFTARIMIZ NERDEEEEEEEEEEEEE .. BEN 6 YILDIR GURBETTEYIM IST BULDAN TAKIP EDIYORUM MACLARI LIG TV DE KEYIFLE TARAFTARIMIN SESINI DUYUYUM DIYORUM AMA NAFILEEEEEEE ING TARAFTARLAR GIBI SOGUK..YAV ARKADA TAKIMIN SAMPION LUGA OYNUYO YAA BI BAKIN HELE KOCAAAA UC BUYUKLER BENIM SIVASIMI ALT EDEBILMEK ICIN ENTRIKA YAPACAK KADAR BUYUMUSUZ YANI UYANIN UYANIIIIIIIIIN SIVASLI ..BU NEYAA MAL MAL BJK LILARA HAYRAN HAYRAN BAKIO TIRUBUNDE SIVASSPOR TARAFTARI YAA CILDIRIYOM KARDESIM ADAMLARI OLE BI GOZUMUZDE BUYUTUYOZKI ANLATAMAM TAKIMINI DESTEKLE YA 3 LIGDEYKEN RAKIP OYUNCU TAC ATMAYA YAKLASAMIODU DUSUN TIRUBUNLER UZERINE AKIYODU OYUNCUNUN ADAMLAR MACI BIRAKIP 20 DAKKA MEKSIKA DALGASIYLA BASI DONUNCE ARTIK EDEMEYIP HAYRAN HAYRAB TIRUBUNLERIMIZE BAKARDI HEY GIDI HEEEEEY NERDE BIZIM TARAFTARIMIZDA YA BIRAKIN YAAA GELECEK YILKI MACLARI ISTANBULDA OYNAYALIM BU BENIM ISTANBUL DAKI SIVASLI GARDASLARIMIN ADINA BIR TEKLIFIM RICAM YONETIMIMIZDE BOLE OLMAZ KENDINIZE GELIN OLE AVAL AVAL 3 BUYUK DEDIN GOTUBOKLU IST.SIMARIK COCUKLARINDAN KURULU BJK..FB.GS OYUNCULARINA BAKACAK TARAFTARIMIZ OLURSA OOOOOO COK ISIMIZ VAR IYI VALLA AHA AVRUPA MACLARI KAPIYA DAYANDI NOLCAK BUDEFA .............................. ...............
ANAAAAAAAAA AVRUPALI FUTBOLCUYA BAAAH LAAA BEN BUNU TELEVIZYONDA GORMUSTUM LAA ..MACINIDA IZLEMISTIM DIYEREK SADECE MACI IZLEMEYE DEVAM EDIN BAKALIM NOLCAK KUSURA BAKMAYIN BEN 90 LI YILLARIN CILGINLAR58 MUDAVIMI YUSUF..GURBETTEN SOLEEE SPIKERI MAC ANLATANIN BILE SESINI BOZACAK AMBIANSA SAHIP TAM BIR CEHENNEM TARAFTARIMIZIZA SAHIP OLMA DILEGIYLE..EYVALLAH
Yigido DogaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yigido DogaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.04.2008, 21:19   #4
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

MACI TV DEN IZLERKEN, CEMIL ABININ DEDIGI POZISYONU BENDE GÖRDÜM VE SINIRLENDIM, IBRAHIM KAS CVETKOV A FAUL YAPTI, SER...SIZ HAKEM DEVAM DEDI, YOKSA IKINCI SARIYI GÖSTERMESI GEREKIYORDU. BU HAKEMLERIN HICMI VICDANLARI SIZLAMIYOR, FENER MACI ONDANDA BETER. ALDILAR MAZLUMUN AHINI, BAKALIM CHELSEA NE YAPACAK (CHELSEA 1-0 ÖNDE DK.35)
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİYAH GİYİNEN ADAMLAR
Alt 08.04.2008, 21:26   #5
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: SİYAH GİYİNEN ADAMLAR

Tamam kaybettik, belki iyi oynamadik, belki sansimiz yoktu, iyi oynamadik, ama suda varki Büyükler Hakemler sayesinde de kazandiklari maclar oluyor
XXCakir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2008, 22:41   #6
yusuf_yusuf
Usta Yiğido

yusuf_yusuf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

329 Mesajına 482 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 852 yusuf_yusuf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

nese kaybettığımız maçlar bızı çok uzuyordu ama bu kadarıda olmamalıydı
Alt 09.04.2008, 02:10   #7
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

TÜM OLUMSULUKLARA RAĞMEN SİVASSPORLUYUZ
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2008, 02:18   #8
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Biz bazı gerçekleri unutarak veya yazarın o haftalık yorumu ile konuya bakmamaız gerekmektedir.Herşeyden evvela,eleştirdiğimiz takımların veya hakemlerin konuya bakış açısını irdeleyelim.Yazarımız haklıdır,bu konu su götürmez.Yalnız diğer taraftada mücadele ettiğimiz ortamda uzun zamandır süregelen,bir başka dille paranın söz sahibi olduğu,emperyalizmin acı gerçeği bulunmaktadır.
Biz SİVAS ve SİVASSPOR olarak ne yapmalıyız,birey olarak üzerimize düşen görev nedir? bu konularda yoğunlaşmamız,bizim için daha iyidir.Olan olayları tekrardan yazıp,günler aylarca bu konular üzerinde tartışıp kaldığımız vakit hiç yol alamayız.
Ne yapmalıyız; Sorusuna cevap aramalıyız.Aynı kulvarda koşup,nihayetinde hedef olacak,TÜRKİYE SÜPER LİĞ ŞAMPİYONLUĞu ve sonrasında,UEFA KUPASI-ŞAMPİYONLAR LİĞİNE açılım açılım.Bu hedeflerin içerisinde maalesef para bulunmaktadır,paranın arkasında geniş bir taraftar topluluğu,buna bazı kesimler müşteri olarak isim takabilir.Chelsa'yi Sivas'da seyredeceğiz diyoruz,nasıl olacak,türkiye'yi bırakıp chelsa'yi mi inceleyim,veya Bu liğden dört büyük olarak adlandırılan kulüplerimi inceleyelim.
Mütamediyen bu cümleleri yazdım,yine yazarım,bir fenerbahçede yüzbin taraftar kartı satılıyor,otuzbeşbin kombine satılıyor,lisanslı ürünlerinin kapış kapış satılmasını bırakalım magazalarında yok çekiyorlar.
Birde bizim kulübe bakalım,küçümsemiyorum haşa,iyi olmasını istiyorum,zira avatarımda ise ayni olarak kulübe havale olarak gönderdiğim para makbuzunun fotofokipisi mevcuttur.Üye taraftar sayımız kaç adet?,kaç kombine bilet satıyoruz?,lisanslı ürün satışımız ne kadar?Tüm bu soruların cevabını burda komik duruma düşmemek için yazzmayacağım.
Kısaca bu yazdıklarımı toplayacak olursak,varmak istediğim nokta,eger mücadele ettiğimiz rakiplerimiz ile aynı haklara sahip olmamız gerek,insanoğlunun olduğu yerde,yazarımızın anlattığı çirkeflikler geçmişte oldu,gelecektede olacaktır.buna göre,ismet paşanın dediği gibi,''En az düşmanın kadar namussuz olacaksın'',bu futbol piyasasında,reklam-yayın-sponsor- gibi farlı gelir kaynaklarının hepsi,arz-talep dengesinde gelişirken,bu sektörde kulüp taraftarlarının istekleri doğrultusunda gelişmeler yaşanır.LİĞ TV bizim maçlarımızı yayınlamaz,gazete sayfalarında yer alamayız vebenzeri onlarca mağduruyetin tarafı oluruz.
Bunları aşmak için,güçlü bir taraftar topluluğuna sahip olmamız,bu taraftar topluluğunun kombineden-lisanlı ürünlere-taraftar kartına kadar her para getirecek argüman ile kulübüne yardımcı olarak,bu arenada güçlü olmasını sağlayacak.İşte o zaman,arz talep dengesinde,evvela biz taraftarlar kulübden beklentimiz olacak,sonra ise kulübümüzün yapacağı yatırımların nihayetinde,hem ekonomik şartlarda memnun kalacağız hemde arkası güçlü olan bir kulüp ve taraftar topluluğu karşısında hakemlerden,federasyona,basın camiasına kadar hakkımızda alacakları kararlarda iki defa düşünüp karar alacaklardır.
Alt 09.04.2008, 02:30   #9
duman58
Yiğido

duman58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 duman58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Yigido DogaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ÖNCELİKLE CEMİL DUYMAZ BEYİN BUTUN YIGIDOLARIN KALBINDEN GECEN DUYGULARI KALEME ALARAK BIZLERE TERCUMAN OLDUGU İCİN TESEKUR EDIYORUM ...
VEE AYNEN KATILIYORUM BU HAKEM TRIOSU VARYA BU DRIN İŞBİRLİGİ ISTE BU RANT SISTEMINI BOZMANIN TEK YOLU TUM ANADOLU TAKIMLARININ KENDI CAMIALARINDA BIRLIK OLMALARINDA VE DISARDADA BUTUN ANADOLU TAKIMLARININ BIRLIKTE LIK HAREKETIYLE IST BUL TAKIMI OLAN 3 BUYUKLERE USTUNLIK SAGLAMALILAR NASILMI ...
NASIL BAKINIZ SIVASSPOR UMUZUN OYNADIGI FB VE BJK MACLARINA BI BAKINIZ HEJE YAA FITIK OLDUM ARKADAS BIZIM O 3. 2. LIGDEKI CANAVAR GIBI TARAFTARIMIZ NERDEEEEEEEEEEEEE .. BEN 6 YILDIR GURBETTEYIM IST BULDAN TAKIP EDIYORUM MACLARI LIG TV DE KEYIFLE TARAFTARIMIN SESINI DUYUYUM DIYORUM AMA NAFILEEEEEEE ING TARAFTARLAR GIBI SOGUK..YAV ARKADA TAKIMIN SAMPION LUGA OYNUYO YAA BI BAKIN HELE KOCAAAA UC BUYUKLER BENIM SIVASIMI ALT EDEBILMEK ICIN ENTRIKA YAPACAK KADAR BUYUMUSUZ YANI UYANIN UYANIIIIIIIIIN SIVASLI ..BU NEYAA MAL MAL BJK LILARA HAYRAN HAYRAN BAKIO TIRUBUNDE SIVASSPOR TARAFTARI YAA CILDIRIYOM KARDESIM ADAMLARI OLE BI GOZUMUZDE BUYUTUYOZKI ANLATAMAM TAKIMINI DESTEKLE YA 3 LIGDEYKEN RAKIP OYUNCU TAC ATMAYA YAKLASAMIODU DUSUN TIRUBUNLER UZERINE AKIYODU OYUNCUNUN ADAMLAR MACI BIRAKIP 20 DAKKA MEKSIKA DALGASIYLA BASI DONUNCE ARTIK EDEMEYIP HAYRAN HAYRAB TIRUBUNLERIMIZE BAKARDI HEY GIDI HEEEEEY NERDE BIZIM TARAFTARIMIZDA YA BIRAKIN YAAA GELECEK YILKI MACLARI ISTANBULDA OYNAYALIM BU BENIM ISTANBUL DAKI SIVASLI GARDASLARIMIN ADINA BIR TEKLIFIM RICAM YONETIMIMIZDE BOLE OLMAZ KENDINIZE GELIN OLE AVAL AVAL 3 BUYUK DEDIN GOTUBOKLU IST.SIMARIK COCUKLARINDAN KURULU BJK..FB.GS OYUNCULARINA BAKACAK TARAFTARIMIZ OLURSA OOOOOO COK ISIMIZ VAR IYI VALLA AHA AVRUPA MACLARI KAPIYA DAYANDI NOLCAK BUDEFA .............................. ...............
ANAAAAAAAAA AVRUPALI FUTBOLCUYA BAAAH LAAA BEN BUNU TELEVIZYONDA GORMUSTUM LAA ..MACINIDA IZLEMISTIM DIYEREK SADECE MACI IZLEMEYE DEVAM EDIN BAKALIM NOLCAK KUSURA BAKMAYIN BEN 90 LI YILLARIN CILGINLAR58 MUDAVIMI YUSUF..GURBETTEN SOLEEE SPIKERI MAC ANLATANIN BILE SESINI BOZACAK AMBIANSA SAHIP TAM BIR CEHENNEM TARAFTARIMIZIZA SAHIP OLMA DILEGIYLE..EYVALLAH
Once CEMIL beye sonarada sana tesekkurler hemserim cok guzel yazmissin;yorumlarina ve temnnilerine tamamen katiliyorum ve diyorumki eyyy GUZEL SIVASLILAR INANIN ARTIK BIZ BUYUK BIR TAKIMIZ SIVASLI BUNA INANMAZSA OLMAZ
Alt 09.04.2008, 10:02   #10
3258murat
Acemi Yiğido

31 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 3258murat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ARKADAŞLAR DURUM ŞUNDAN İBARET :

3 BÜYÜTÜLMÜŞLER BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİNİ KURDULAR YİNE

SENİN GÖZÜNÜN ÜSTÜNDE KAŞIN VAR, SANA PENALTI YOK

SEN KİM OLUYORSUN DA 3 BÜYÜTÜLMÜŞE DOKUNUYORSUN

AL YE BAKALIM PENALTIYI DA AKLIN BAŞINA GELSİN

V A R M I HAA BAŞKA SÖZE GEREK V A R M I ?

inşallah eşit şartlarda oynayacağımız yılları görürüz.
3258murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla