İstaNbuLda FoRma TeMinatı [YetkilileriN dikkatine]
SİVASSPORU TUTUPTA GÖNÜLDEN DESTEK VERENLER.BİZİMDE BİR TARAFTAR MAGZAMIZ NEDEN YOK.KENDİ TAKIMIMIZIN ORJİNAL FORMASI BULMAK İÇİN NİCE ZAHMETLERLE ZOR DA OLSA BULUYORUZ.BU ÇAGRIM İNŞALLAH GERÇEK YERLERE ULAŞIR DA DUYARSINIZ SESİMİZİ......!
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı belalı_yiğido58'a Teşekkür Ediyor...
evet cok haklısın
ben bu hafta bir hatta iki tane forma almak istedim
biletlerin satıldıgı yere gittim
ama kadın bana forma yok dedi
daha dogrusu forma varmış ama turkcell yazısı deforme formalar varmış.
yani hep suçu taraftarda aramamak lazım.
iki hafta sonra gelecek formalar dedi bana.
adidastan alsam sivasa destek olurmu diye sordum oda hayır dedi
şimdi formaların gelmesini bekliyorum.
umarım gs maçından önce gelirler
2009 YILINDA YİĞİDOLAR LTD.ŞTİ. ARACILIĞI İLE AÇILACAKTIR.
ŞİRKET SPOR FAALİYETLERİ VE ÜRÜNLER ÜZERİNE FAALİYET YAPACAK.
SİVASSPOR KULÜBÜ YÜRÜTECEK İNŞ. BU ÇALIŞMALARI.
PLANLAR SÜPER.OLACAK OLACAK.
FORMADAN POLARA KADAR
POLARDAN FORMAYA KADAR
OLACAK OLACAK İNŞ.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mermerbey'a Teşekkür Ediyor...
kardeşim ben sivassporun orjinal formasını aldım ptt nin karşısından orada bir spor mağzası var orası orjinal sivasspor formaları satıyo.
ama inş. önümüzdeki yıllarda sivasspor store yada yiğido yuvası adı gibi bir ismle sivassppor mallarının satılacağı satış noktaları başta sivas istanbul ankara olmak üzere her yerde açılacaktr.
--->: İstaNbuLda FoRma TeMinatı [YetkilileriN dikk
Sivasspor forması ve diğer lisanslı ürünlerinin artık güzel bir mağazada veya sanal ortamda teşhir edilmesi ve pazarlanması vakti geldi hatta geçiyor bile.
Yönetimimizden istirhamımız lütfen en azından birçok anadolu kulübünün yaptığı bu hizmeti Sivasspor taraftarlarına sunmalarıdır.
Yukarıdaki şikayetlerde de okuduğunuz gibi Türkiye'nin hatta dünyanın dört bir yanındaki Sivaslılar Sivasspor ürünlerine ulaşmakta sıkıntı çekiyorlar. Yönetimin bir an evvel bu probleme de el atması gerektiği ve en azından internet üzerinden satışa başlaması gerektiği kanaatindeyim. Lütfen duyun bu sesi!