Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Yayinci Kuruluşa Yiğidodan Açik çağri
Alt 09.08.2005, 10:42   #1
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Pfeil Yayinci Kuruluşa Yiğidodan Açik çağri

Sivasspor.com Dan Sivasspor Taraftarlari Adina Ve Kamuoyunun Sesini Dinleyerek Yayinci Kuruluşa Gönderilmek üzere Bu çağriyi Ve Açik Mektubumuzu Biz Aşağida Imzasi Bulunan Yiğidolar Olarak Dikkate Almanizi Istiyoruz:

Bilindiği üzere Sivassporumuz Bu Yil Birinci Süper Lige çikti, Bu Sivas Camiasini Sevindirdiği Gibi Tüm Orta Anadolu Illerinide Sevindirmiştir, Takdir Edersiniz Ki Coğrafi Olarak Türkiyenin En Büyük Ili Olmakla Beraber Ayni Zamanda Dünyada Yaşayan Nüfus Olarak Da 7 Milyonun üzerinde Nüfüsuyla Sivaslilar Nicelik Olarakta En Büyüktür, Kuruluşunuz Ticari Olarak Ta Menfeatleri Gereği Dünyada Yaşayan Ve Hemen Hemende Dünyanin Her Yerinde Yaşayan Yaklaşik 6,5 Milyon Sivasliya Ulaşmak Isterseniz En Güzel Yolu Sivassporumun Maçlarini Canli Olarak Yayinlamanizdir, Bunun Faydasini Size Anlatmamiza Gerek Yok, Biz Sivaslilar Olarak 38 Yildir özlemini Duyduğumuz Birinci Ligin Heycanini Ani Anina Yaşamak Istiyoruz, Ençokda Türkiye Dişinda Yaşayan Gurbetçi Yiğidolar Ve Istanbulda Yaşayan 2 Milyon Yiğido Bu Heyecani Artik Aninda Yaşamak Istiyor, Sizden Aşağida Imzasi Bulunan Sivasspor.com üyesi Arkadaşlarimiz Adinada Bu Isteğimizi Yerine Getirmeniz Için Bu Açik Mektubu Yayinliyoruz Bu Bir Ay Sürecek Bir Imza Kampanyasi Olacak Toplanacak Imzalarimizi Net üzerinde Yayinci Kuruluşunuza Ileteceğiz
Saygilarimizla
Sivasspor Taraftarlari Adina
Sivasspor.com üyeleri
Alt 09.08.2005, 11:01   #2
KoraySancar
Yiğido

KoraySancar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KoraySancar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Muhalefet gibi olmasın ama birincisi Sivas coğrafi olarak Türkiye'nin en büyük ili değil.(Sivas:28.000,Konya:42.0 00 km.kare.)İkincisi de sonuç alınma ihtimali olan şeylere kalkışmak lazım.Yıllardır Süper Lig maçları şifreli yayınlanıyor ve potansiyeli bizim gibi yüksek olan başka takımlar yıllardır bu lig'de mücadele ediyor.Böyle bir şeyden sonuç alınabilecek olsa öncelikle onlar denerdi.Biz şu 5. büyük hayalimizi nasıl gerçekleştiririz ona bakalım,o gerçekleşti mi zaten böyle mektup işlerine gerek kalmaz.
KoraySancar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
eh pes yani
Alt 09.08.2005, 11:30   #3
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 957 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Pfeil eh pes yani

koray gardaş sulandırma lütfen, birincisi sivas en büyük cografi il o bahsettiğn konya fi tarihindeydi, karaman il olunca sivas en büyük oldu, hala coğrafya kitabını değiştirmedinmi, ayrıca diğer konu açık kanaldan yayın istemedim, yine şifreli kanaldan istedim o kadar aptal değil digitürk, tabiki bende ne yazdığımı biliyorum, ayrıca bu konudan nasıl polemik çıkardın pes doğrusu arkadaşım
Alt 09.08.2005, 11:39   #4
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1314 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

BU KONU BENİ AŞAR.
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2005, 11:44   #5
ygd
Yiğido

ygd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ygd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BENDE Bİ DÜZELTME YAPAYIM!!NE YAZIKKİ KONYA HALA 1.SIRADA BÜYÜKLÜK OLARAK...KARAMANIN İL OLMASI PEK BİŞE DEĞİŞTİRMEDİ..hala 38.257kilometrekare YÜZ ÖLÇÜMLERİ VAR SİVASIMIZ İSE 28.448DİR!!!ELİNİZİN ALTINDA İNTENET DİYE BİŞE VAR..İNANMIYOSANIZ BAKIN!!!GÜZEL MEMLEKETİMİN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİYSE ŞUDUR...TÜRKİYEDEKİ EN ÇOK KÖY YANİ YERLEŞİM YERİ SİVASIMIZDADIR!!!ABİRCAN GARDAŞIMIN YAYINLAR KONUSUNDA DEDİKLERİNEDE KATILIYORUM...EN AZINDAN Bİ MEKTUPLA(BOL İMZALI)YAYINCI KURULUŞA BAŞVURUDA BULUNULABİLİR!!!
ygd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2005, 11:44   #6
KoraySancar
Yiğido

Pek asabisin be abi!Polemik çıkarmak için yazmadım bunları.Bizim insanımızı ikna etmek biraz zor oluyor"odunumun parası"diye tutturuyor.
1.Konya şu anda Sivas'ın yaklaşık 1,5 katı büyüklüğünde,bunu istediğin kaynaktan araştırabilirsin.Bir insan iddialı bir laf ederken bilgisine güvenecek.
2.Yanlış bir ifade kullanmış olabilirim,maçlar şifresiz yayınlansın demediğini biliyorum.Kasdettiğim şifreli de olsa sırf bize özel bir uygulama yapmazlar bu kesin.Bundan adımdan emin olduğum kadar eminim.Yılların Süper Lig takımları,G.antep'in,Samsun'un ,Gençlerbirliğinin,hatta potansiyeli çok yüksek Bursa'nın S.lig'deki maçlarını yayınlamamışlar bizimkini mi yayınlayacaklar.Biz de isteriz yayınlamalarını fakat,ya her takımınkini verirler,ya da sırf bu mektup hatırına Sivas'ın maçlarını vermezler.
Alt 09.08.2005, 11:48   #7
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1314 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

MİLLET NERDEN PARA KAZANACAĞINI BİLİYOR SİVASSPO'UN MAÇINI VER REYTİNG REKORLARI KIR SİVAS HARİTASI VER SAYI REKORU KIR İÇİNDE SİVAS OLSUN YETER..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2005, 11:49   #8
KoraySancar
Yiğido

Hem niye bir karşı görüşle karşılaşınca "eh pes yani" ifadelerine başvuruyorsunuz anlamadım.Ben de kendi haklı gerekçelerimle bu görüşü savunuyorum,sırf muhalefet etmek için mantıksız bir açıklama yaptığımı zannetmiyorum.
Eh Pes Yani Koray
Alt 09.08.2005, 12:10   #9
abircan
Usta Yiğido

Daumen hoch Eh Pes Yani Koray

GEÇEN BİR BELGESEL VARDI, HATTA BİR HABER VARDI SİVASIn TOPRAK BÜYÜKLÜĞÜNÜN 26 DEVLETTEN FAZLA OLDUĞUNU ANLATIYORDU, AMA HİÇ KONYA BAHSİ GEÇMEDİ,EKSİK BİLİYorum tüm camiadan özür, koray senden de, ben eşklk ettim sen kıyma bana ama asıl amaç burada bir imza kampanyası yürütmek, geri kalan lafü güzaf vatan millet sakarya cinsinden hani hep herkes yaparız ya burada , evet beyler maçlarımızı şifrelide olsa dünyanın her yerinden izlemek istiyoruz işin özeti bu, varmı imza atan, boşver hanyayı konyayı
Alt 09.08.2005, 12:15   #10
KoraySancar
Yiğido

Bak abi amacım seni rencide etmek değildi,"eşeklik ettim,kıyma bana"gibi alaycı laflara da gerek yok.Ben Sivasla ,Sivasspor'la ilgili fikir üreten,girişimde bulunan herkese saygı duyarım.Fakat bu girişimin sonuç vermeyeceğini düşünüyorum. Denemekle hiç bir şey kaybedilmez,siz deneyin belki de ben yanılırım...