Cevap: Seriye Devam
Seriye devam ediyoruz,
Türkiye'de bugün itibariyle güzel futbol önemli değil.Sonuca gitmek daha önemlidir.Kısaca gözatacak olursak,hangi takımın canı yanı yanıyor soluğu hakemin yanında alıyor,düdüğü asdırmaktar,MHK yi topa tutmak,yetmedi telefon trafiğinde sıkıştırmak.Bir hafta evvel canım yandı diyen trabzonspor,hafta boyunca medya gücünü kullanarak ver yansın etti.Sonuç,bu hafta galip geldiler.Demekki;Güzel futbol-futboldan bukleler sunmak,artık Türk futbolunda hiç birşey kazandırmıyor.
Türk hakemleride,geçmişte George HAGİ nin,ayaklarına basıp,üstlerine tükürüldükten sonra maalesef o tükürüğün altında boğulup gittiler.O ayaklara basmak ve tükürmelerin üstüne ne yazıkki TÜRK FUTBOL karakteride çökme noktasına gelmiştir.Zira;Bugün tepedeki milli takımdan,içerde ulusal takımlarımızın oynadığı futboldan,bulundukları yer,kaldı ki öz evladımız bu toprakların yetiştirdiği futbolcularımız,sahada hakemleri çekişdirmesinden,avrupa arenasında İtalyan futbolcu materazzi gibi kafa atmaya varan tavır ve davranışları,bunların yanında avrupa arenasında üst düzey maçlarda, görev almayan hakemlerimiz varlığıda,Türk futbolunun geldiği noktanın bir fotoğrafıdır.
Bu noktada,''İyi oynayamıyor'' gibi eleştireleri kabul etmiyorum.Futbol son yıllarda,özelliklede Yunanistan'ın avrupa şampiyonu olduğundan sonra,TEMAŞA OYUNU olmaktan çıktı,HEDEFE VARMAK İÇİN HER YOL MUBAHTIR anlayışına geldi.Bizim oynadığımız futbolda,hiçbir futbolcumuz,kaptanımız hariç gidip hakemi yakasına yapışmıyor,elimizle kolumuzla gol atmıyoruz,her maç sonrası bir yöneticimiz çıkıpta hakeme-federasyona veryansın etmiyor.
Artık her puan=para olduğu futbol sektöründe,seriye devam etmek, sezon sonu itibariyle şampiyon olmakla eşdeğer getirisi olacağından fazlasıyla mennun etmektedir beni.
Eksik olan bence,takıma destek vermeyen hemşerilerimdir.
__________________
.............BU TECRÜBE BU ÖMRE YETMEZ......
|