Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Bülent UYGUN "Aydın'I Arda gibi Yaparım"
Alt 31.12.2008, 13:22   #1
oguzhan_1616
Usta Yiğido

oguzhan_1616 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

254 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 oguzhan_1616 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Pfeil Bülent UYGUN "Aydın'I Arda gibi Yaparım"

UYGUN "AYDIN'I ARDA GİBİ YAPARIM"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Mehmet Yıldız transferinin neden gerçekleşmediğinin perde arkasında genç yıldız Aydın Yılmaz'ın verilmediğini ortaya koyan açıklama yaptı. Hala gözü Aydın'da olan Uygun, Galatasaray’ın genç oyuncusu Aydın’ı çok beğendiğini söyledi, "Onunla çalışmak isterim. Kapımız kendisine açık. Ben onu Arda Turan ayarına getirip, kulübüne geri gönderirim" dedi. İŞTE UYGUN'UN İDDİALI AÇIKLAMASI..

Galatasaray’ın genç yıldızı Aydın Yılmaz’ı, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun yere göğe sığdıramadı. Mehmet Yıldız transferinde kiralık olarak kırmızı beyazlı forma için adı geçen genç oyuncuyu kadrosunda görmeyi çok istediğini dile getiren Uygun, "Aydın genç ve geleceği parlak bir oyuncu. Oyun gibi bir futbolcuyu takımımda görmek isterim. Yıldız futbolcu yerine Aydın gibi genç bir ismi alarak uzun vadeli büyük işler gerçekleştirip, onu futbol dünyamıza kazandırmak bana gurur verir. Kendisi Sivasspor forması giymek isterse kapımız açık. Ben onu Arda Turan ayarına getirip, takımına gönderirim" diye konuştu.

Biz ondan yararlanırız

Başkanları Mecnun Odyakmaz ile yaptıkları toplantıda Mehmet Yıldız’ın satılması halinde Galatasaray’dan ilk istediği oyuncunun Aydın olduğunu da dile getiren Uygun, şöyle devam etti:

"Mehmet ile yollarımız ayrılırsa bizim yüzde elli gücümüz azalır. Ama genç Aydın’ı alırsak takımın gücü yüzde 60’a çıkar. Ben heyecan duyacak, başarıya aç oyuncularla birlikte olmak istiyorum. Bunların başında da Aydın geliyor. Onu çok beğeniyorum. Galatasaray kendisinden yararlanamıyorsa, biz ondan yararlanmak isteriz. Onu sağlam ve daha bilinçli bir Aydın olarak buradan uğurlarız. Benim Sivasspor’da daha yapacak çok işim var. Türk futbolunda takımımla ve yetiştirdiğim oyuncularla bir yerlere gelmek peşindeyim." (Hürriyet)
oguzhan_1616 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Bülent UYGUN "Aydın'I Arda gibi Yaparım"
Alt 31.12.2008, 13:30   #2
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Bülent UYGUN "Aydın'I Arda gibi Yaparım"

-Benim Sivasspor’da daha yapacak çok işim var. Türk futbolunda takımımla ve yetiştirdiğim oyuncularla bir yerlere gelmek peşindeyim.

Türkiyenin Alex fergusonu olmanı dilerim sir bülent uygun!
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 14:25   #3
ssozan
Tecrübeli Yiğido

ssozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 ssozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİZ YAPARSINIZ HOCAM
AYDIN I ARDA

YAPARSINIZ
ssozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 14:42   #4
münihliyigido58
Tecrübeli Yiğido

münihliyigido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

378 Mesajına 771 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 münihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
muhsin koçak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
-Benim Sivasspor’da daha yapacak çok işim var. Türk futbolunda takımımla ve yetiştirdiğim oyuncularla bir yerlere gelmek peşindeyim.

Türkiyenin Alex fergusonu olmanı dilerim sir bülent uygun!
vallahi FERGUSON dikkat et SIR BÜLENT UYGUN geliyor!
münihliyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Aydın’ı verin Arda gibi yapayım
Alt 31.12.2008, 14:51   #5
murteza geçerli
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 murteza geçerli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Aydın’ı verin Arda gibi yapayım

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray’ın genç oyuncusu Aydın’ı çok beğendiğini söyledi, "Onunla çalışmak isterim. Kapımız kendisine açık. Ben onu Arda Turan ayarına getirip, kulübüne geri gönderirim" dedi.

GALATASARAY’ın genç yıldızı Aydın Yılmaz’ı, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun yere göğe sığdıramadı. Mehmet Yıldız transferinde kiralık olarak kırmızı beyazlı forma için adı geçen genç oyuncuyu kadrosunda görmeyi çok istediğini dile getiren Uygun, "Aydın genç ve geleceği parlak bir oyuncu. Oyun gibi bir futbolcuyu takımımda görmek isterim. Yıldız futbolcu yerine Aydın gibi genç bir ismi alarak uzun vadeli büyük işler gerçekleştirip, onu futbol dünyamıza kazandırmak bana gurur verir. Kendisi Sivasspor forması giymek isterse kapımız açık. Ben onu Arda Turan ayarına getirip, takımına gönderirim" diye konuştu.

Biz ondan yararlanırız

Başkanları Mecnun Odyakmaz ile yaptıkları toplantıda Mehmet Yıldız’ın satılması halinde Galatasaray’dan ilk istediği oyuncunun Aydın olduğunu da dile getiren Uygun, şöyle devam etti:

"Mehmet ile yollarımız ayrılırsa bizim yüzde elli gücümüz azalır. Ama genç Aydın’ı alırsak takımın gücü yüzde 60’a çıkar. Ben heyecan duyacak, başarıya aç oyuncularla birlikte olmak istiyorum. Bunların başında da Aydın geliyor. Onu çok beğeniyorum. Galatasaray kendisinden yararlanamıyorsa, biz ondan yararlanmak isteriz. Onu sağlam ve daha bilinçli bir Aydın olarak buradan uğurlarız. Benim Sivasspor’da daha yapacak çok işim var. Türk futbolunda takımımla ve yetiştirdiğim oyuncularla bir yerlere gelmek peşindeyim."

Bülent hocam bu tarz açıklamalar sana yakışmıyor burası gs aşt yapısı veya gs ye futbolcu yetiştirme yeri değil senin görevinde bu değil.

Senin asıl görevin aydın gibi gençleri sivasspora kazandırıp arda haline getirmek önce takıma katkısını sağlayıp sonrada avrupaya veya diğer kluplere ciddi rakamlara satıp Sivasspora kaynak sağlamak.

Bence bülent hocam şu medyaya konuşma huyundan vazgeçmelisin
murteza geçerli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
arda, aydın’ı, aydıni arda gibi yaparım, bülent, gibi, uygun, verin, yapayım