Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, telefonla Bülent Uygun´u aradı...
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, telefonla Bülent Uygun’u aradı... Başarısından dolayı Uygun’u tebrik eden Terim’in, “Başarılarını gözlüyorum ve seninle gurur duyuyorum. Özellikle 4 futbolcunun üzerinde yoğunlaşmış durumdayım. Hem sizleri ziyaret edip, hem de bu oyuncuları yakından görmek istiyorum” dediği ifade edildi.
Tevfik Altındağ’a geçer not...
Bir süredir Antalya kampında denenen ve Almanya’nın 3.Lig takımlarından Reutlingen’de oyun kurucu olarak görev yapan Tevfik Altındağ, teknik direktör Bülent Uygun tarafından beğenildi. Eskişehirspor’un da bu oyuncu için devreye girdiği, ancak Tevfik’in tercihini Sivasspor’dan yana kullanacağı öğrenildi.
Sezer Badur’un hedefi Avrupa
Sivasspor’un başarılı orta alan oyuncusu Sezer Badur, gelen transfer tekliflerinden kafasının karışmadığını söyledi. “Takımımla sözleşmem sürüyor” diyen Sezer, “Şu anda Sivasspor’da oynuyorum ve burada çok mutluyum. Ancak gelecekte üç büyük takımdan birine transfer olmazsam, yurt dışında oynamak isterim” diye konuştu. Başarılı oyuncu Alman kulüplerinden teklif aldığını da doğruladı.
‘Artık kolay maç yok’
Sivasspor’un deneyimli oyuncusu Mohamed Ali, “Ligin ikinci yarısında kolay maç yok” dedi. Zirve yarışının kıran kırana geçeceğini ifade eden Mohamed, “Sivasspor olarak her zamankinden daha fazla mücadele etmek zorundayız, çünkü hedefimiz bu kez şampiyonluk. Hocamız Bülent Uygun’un verdiği taktikleri aynen yerine getirirsek, sezon sonunda mutlu sona ulaşırız ve gelecek yıl da Avrupa’da mücadele ederiz” diye konuştu.