Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Yönetim Karar Verecek!
Alt 14.01.2009, 14:12   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Yönetim Karar Verecek!

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal Clube Atletico Paranaense'de forma giyen ve bir süredir idmana çıkan 18 yaşındaki oyuncunun, transferine yönetimin karar vereceğine söyledi...

Fikret Ünsal, Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'nda Manisaspor ile 18 Ocakta deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Sivasspor'un antrenmanını izledi.

Burada yaptığı açıklamada takım olarak gerçekten mükemmel bir ekibe sahip olduklarını belirten Ünsal, bu arzu ve bu istek oldukça, böyle bir yönetim, teknik heyet ve taraftarla daha nice başarıların yakalanacağını söyledi.

Sivas'ın rahat, futbola uygun bir il olduğunu ifade eden Ünsal, ''Futbol oynamak isteyen insanlar, futbolcular burada çok rahat ediyorlar. Herhangi bir gece hayatı yoktur. Hayatlarını gayet normal bir şekilde yaşıyorlar. Futboldan başka düşündükleri bir şey yoktur. Onun için de başarı geliyor. Bir de paralarını alıp ceplerine koyuyorlarsa gününde, onlardan keyiflisi yoktur'' diye konuştu.

Sivasspor taraftarının çirkin hiçbir tezahüratta bulunmadığını, taşkınlık yapmadan takımına centilmence destek verdiğini kaydeden Ünsal, ''Bu da bizim açımızdan sevindirici bir olay, Türkiye için son derece örnek bir olay. Tüm takımların seyircileri de aynı seviyeye gelir diye düşünüyorum'' dedi.

-YERLİ TEKNİK ADAMLARA DEĞER VERİLMESİ İSTEĞİ-
Yerli teknik adamların çalıştırdığı takımların ligde ve kupada çok başarılı olduğunu ifade eden Ünsal, ''Ama biz yerli hocalara ne hak ettikleri değeri veriyoruz ne de parayı veriyoruz. Yabancı hocaları baş tacı ediyoruz'' diye konuştu.

Lig lideri Sivasspor ve ikinci Trabzonspor'un başında Türk antrenörlerin bulunduğuna dikkati çeken Ünsal, ''Yerli hocalar üzerinde çok ciddi şekilde durulmalı, onlara gereken değer ve önemli miktarda, en azından diğerlerine verilene yakın miktarda para da verilmesinden yanayım. Çünkü gerçekten de bizim hocalarımız bunu hak ediyorlar'' dedi.

-SİVASSPOR-GALATASARAY MAÇI-
Sivas'ta bugünlerde yoğun kış şartlarının yaşandığını belirten Ünsal, ''Sivas'ta hava ve zemin şartları uygun olmadığı için, ikinci yarının ilk haftasında Galatasaray ile Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda yapacağımız maçı mümkün olsa da Ali Sami Yen Stadyumu'nda, ikinci yarıdaki maçı da Mayıs ayında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynasak. Önemli olan sporcuların sağlığı'' diye konuştu.

Ünsal, futbolcuları Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli ve Pini Felix Balili'nin sözleşmesini 1 yıl uzattıklarını da sözlerine ekledi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Yönetim Karar Verecek!
Alt 14.01.2009, 14:15   #2
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 941 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Yönetim Karar Verecek!

İlginç bir öneri ilk maçın Ali Sami Yen'de olması fikri. Şampiyonluk maçını Sivas'ta oynamak güzel olur ama öyle olursa
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2009, 14:18   #3
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

hayret bulent hocanın yerıne " basın sozcumuz" demeç vermıs
cok ozlemısdım sahsen fıkret abıyı...

acıklamalarda taraftarıyla ovunmus fıkret abı cok dogru degıl bence cunku her ne kadar ses cıkartmsa da taskınlık yapmasada takımını destekleme konusunda 0 ın da altındayız....

nedenı de son kupa macında maca gelen " seyırcılerımız" ın % 95 i hc bır destek de bulunmadı...mac elden gıdıyor turkıye kupası eldn gıdıyor ama nedense bırısı de cıkıp bagıralım demıyor tezahuratlarımıza destek vermıyor...

bız 10 15 kısı bır taraflarımızı yırttık ateslendırem dıye ama nerdeeeee

sayın fıkret unsal da bunun farkına varsa da bızım taraftarımız taraftar degıl seyırcı dese keske...
Alt 14.01.2009, 14:21   #4
zaralı ulkucu
YASAKLI ÜYE

115 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zaralı ulkucu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayret bulent hocanın yerıne " basın sozcumuz" demeç vermıs
cok ozlemısdım sahsen fıkret abıyı...

acıklamalarda taraftarıyla ovunmus fıkret abı cok dogru degıl bence cunku her ne kadar ses cıkartmsa da taskınlık yapmasada takımını destekleme konusunda 0 ın da altındayız....

nedenı de son kupa macında maca gelen " seyırcılerımız" ın % 95 i hc bır destek de bulunmadı...mac elden gıdıyor turkıye kupası eldn gıdıyor ama nedense bırısı de cıkıp bagıralım demıyor tezahuratlarımıza destek vermıyor...

bız 10 15 kısı bır taraflarımızı yırttık ateslendırem dıye ama nerdeeeee

sayın fıkret unsal da bunun farkına varsa da bızım taraftarımız taraftar degıl seyırcı dese keske...
dogru demısın emre kardes .........................
zaralı ulkucu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2009, 14:39   #5
yigidozan
Yiğido

yigidozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

79 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 yigidozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence de şu an için belki de doğru olan maçın ali sami yen'de oynanması.Galatasaray şaslıdır. karda buzda şanstan bi top çarpar kaleye girer maçın üstüne yatarlar. hem son maçı sivasta oynamak daha güzel olur
Alt 14.01.2009, 14:51   #6
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Ünsal, futbolcuları Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli ve Pini Felix Balili'nin sözleşmesini 1 yıl uzattıklarını da sözlerine ekledi.

musa aydınla ve mehmet yıldızlada sözleşme uzatma girişimleri olmuştu,onlardan bir netice alınamadı mı acaba?
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2009, 15:55   #7
crburak58
Yiğido

crburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 161 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 crburak58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

memlekette 18 lık ne ama harcanan ne yetenekler var
crburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda crburak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.01.2009, 20:23   #8
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1265 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Ne yani bu takıma transferleri yönetim mi kara veriyor bana saçma geldi bu haber....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2009, 20:41   #9
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

her şeyin hayırlısı olsun diyelim zaman ne gösterecek görececiğiz
Alt 14.01.2009, 20:50   #10
cücü baba
Tecrübeli Yiğido

cücü baba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

253 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 cücü baba BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

İlk maçım burda olması sanki biraz bizim avantajımız gibi nedenide tabiikide hava şartları geçen seneyi hatırlarsak yine sondan bir kaç hafta önce idi G.S. maçı yensek yine ŞAMPİYON olabilirdik ama yenemedik şimdi ilk maçı burada alabilirsek avantaj bize geçer kanısındayım G.S. ikinci yarının ilk ciddi maçında bizimle oynayacak bu bence bizim açımızdan bir şans diye düşünüyorum mayıs ayında sahalar ve hava düzelecek G.S. yda teknik bir takım ama bu tip takımlar ağır şartlarda zorlanabilirler..

Etiketler
karar, verecek, yönetim