Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

İngilterede Maç Seyrediyorlar Sanki
Alt 25.05.2009, 09:45   #1
Can Ustunel
Yeni Yiğido

Can Ustunel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 Can Ustunel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart İngilterede Maç Seyrediyorlar Sanki

Dünkü maçı tv den seyrettim şaştım kaldım tribün ağzına kadar dolu ama sahada futbolcuların sesi duyuluyor biran zannettimki Sivas maçı yerine İngiliz takımının macını seyrediyorum.Lafa geldiği zaman bizim taraftar çok destek veriyor Sivas baştan aşağı bayraklarla bezenmiş ama maça geldiğinde tık yok taraftarda arada bir Yuhhh diye bi ses geliyor gerisi boş hesapta şampiyonluğu kovalayan takım taraftarı oluyoruz değilmi hiçmi destek olunmaz bi takıma ne desem bilemiyorum bide maç Sivasta kendi mağbedimizde yani hadi ANKARA da olsa eyvallah diyeceğim çünkü Ankarada yaşayan 100 binden fazla Sivaslının ne kadar Sivaslı olduğunu geçen hafta gördük..Burdan Ankarada yaşayan ve bu siteye üye olan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum tribünleri boş bıraktıkları için tabiki Sivasta yaşayan ve maça gidipte sadece çekirdek yiyerek maçı seyreden taraftarada teşekkür ediyorum böyle destek oldukları için.Şimdi sıra İstanbulda bakın görün 1000 kişilik Sivas taraftarı Ali Sami Yeni nasıl doldurup takımı ateşleyecek.Mecnun Başkanın da dediği gibi en ateşli Sivas taraftarı İstanbuldakiler diye.Biz takımımızın büyüklüğüne inanıyoruz herne kadar İstanbulda yaşasakta.Tribünü boş bırakıp yada maça gitmezsen bu takım desteği kimden alıcak Sabahlara kadar gidip antreman seyretseniz ne geçicek takımın eline o desteği asıl gerektiğinde vermiyorsanız???????????
Can Ustunel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Can Ustunel'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: İngilterede Maç Seyrediyorlar Sanki
Alt 25.05.2009, 09:56   #2
GençYiğido3558
Yeni Yiğido

GençYiğido3558 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 GençYiğido3558 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İngilterede Maç Seyrediyorlar Sanki

çok haklsıın abi ama bunlar yavaş yavaş olacak şeyler
ancak su konuda haklısın şampiyonluga oynuyo bu takım
GençYiğido3558 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 10:32   #3
Eko58fb
Acemi Yiğido

16 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 Eko58fb Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

kusura bakma ama bu konuda haksızsın 90 dakika durmadan hiç amaçsız bağırmaktan iyidir sessizlik adam hem para versin gelsin maça hemde ğırtlak patlatsın herkesten aynı bakış açısını bekleyemezsin İngiltere demişsin keşke orda oynan maçlardaki hem futbol hem atmosfer olsa daha ne istenirki demi gereksiz bir konu herkes aynı düşünseydi çok anlamsız olurdu dünya takma kafana....
Eko58fb isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 10:41   #4
masteraydin
Yeni Yiğido

masteraydin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 masteraydin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

eko 58 git kendi takımına fb yaz 58 sil daha iyi bir takım tutulur , sen fb tut sanane sivasınmdan.
masteraydin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 10:43   #5
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Can Ustunel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dünkü maçı tv den seyrettim şaştım kaldım tribün ağzına kadar dolu ama sahada futbolcuların sesi duyuluyor biran zannettimki Sivas maçı yerine İngiliz takımının macını seyrediyorum.Lafa geldiği zaman bizim taraftar çok destek veriyor Sivas baştan aşağı bayraklarla bezenmiş ama maça geldiğinde tık yok taraftarda arada bir Yuhhh diye bi ses geliyor gerisi boş hesapta şampiyonluğu kovalayan takım taraftarı oluyoruz değilmi hiçmi destek olunmaz bi takıma ne desem bilemiyorum bide maç Sivasta kendi mağbedimizde yani hadi ANKARA da olsa eyvallah diyeceğim çünkü Ankarada yaşayan 100 binden fazla Sivaslının ne kadar Sivaslı olduğunu geçen hafta gördük..Burdan Ankarada yaşayan ve bu siteye üye olan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum tribünleri boş bıraktıkları için tabiki Sivasta yaşayan ve maça gidipte sadece çekirdek yiyerek maçı seyreden taraftarada teşekkür ediyorum böyle destek oldukları için.Şimdi sıra İstanbulda bakın görün 1000 kişilik Sivas taraftarı Ali Sami Yeni nasıl doldurup takımı ateşleyecek.Mecnun Başkanın da dediği gibi en ateşli Sivas taraftarı İstanbuldakiler diye.Biz takımımızın büyüklüğüne inanıyoruz herne kadar İstanbulda yaşasakta.Tribünü boş bırakıp yada maça gitmezsen bu takım desteği kimden alıcak Sabahlara kadar gidip antreman seyretseniz ne geçicek takımın eline o desteği asıl gerektiğinde vermiyorsanız???????????
usta sabaha kadar yazsan çizsen hiç bir şey değişmez.Bu sitemlerden bu forumda binlerce konu başlığı var.Ama yönetim istemeden olmaz bu iş.Taraftarda suç yok.Destek vermezsen adam neyşe tribün yapsın.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 10:47   #6
Eko58fb
Acemi Yiğido

16 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 Eko58fb Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
masteraydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
eko 58 git kendi takımına fb yaz 58 sil daha iyi bir takım tutulur , sen fb tut sanane sivasınmdan.
bu seni ilgilendirmez kimse kimsenin yorumuna yada düşüncesine ambargo koyamaz...ayrıca ben her maça gidiyorum sen belki onu bile yapmıyorsundur.ben 2 senedir Sivastayım daha önce Kocaelideydim ilk tuttuğum takım Fenerbahçedir ama bu Sivassporu tutamayacağım anlamına gelmez...evde iki takımında forması var.siz istediğiniz kadar yorum yapabilirsiniz..
Eko58fb isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 11:22   #7
07reis58
Tecrübeli Yiğido

07reis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 624 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 07reis58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Eko58fb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kusura bakma ama bu konuda haksızsın 90 dakika durmadan hiç amaçsız bağırmaktan iyidir sessizlik adam hem para versin gelsin maça hemde ğırtlak patlatsın herkesten aynı bakış açısını bekleyemezsin İngiltere demişsin keşke orda oynan maçlardaki hem futbol hem atmosfer olsa daha ne istenirki demi gereksiz bir konu herkes aynı düşünseydi çok anlamsız olurdu dünya takma kafana....

senin gibiler yüzünden taraftarlarımız işte bu kadar konusuluyor....sen fb yı tut öbürü gs ondan sonra sivas ımız şampıon olsun de vay anasını işe bak be....

BAŞKA SEVDALARA KAPALIYIZ TEK SEVDA SİVAS
07reis58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 11:38   #8
mahser
Yeni Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 mahser FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

EKO 58FB SENIN GIBILERIN YÜZÜNDEN SES CIKMIYOR SDATTAN SENNIN GIBILERINI STADA ALMAK BILE SUÇ SEN VE SENIN GIBILER EVINDE IZLESIN GELMESELERDE OLUR SEN GIT ELINDE PURONLA ŞUKRÜ SARACOGLU STADINDA FENERİ İZLE BIRDE GELMİŞSİN BU STEYE ÜYE OLMUŞSUN YAZIK BE ÇOK YAZIK TEK SEVDA SIVAS SPOR BU BÖYLE BILINE MAHHHHŞŞŞŞŞEEEEERRRRRRR
mahser isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 11:40   #9
Siiivasliii
Acemi Yiğido

24 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 Siiivasliii FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Eko58fb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kusura bakma ama besiktas taraftari 90 dkk bagiriyor hic susmuyor adamlar Helal olsun Valla !!! Girtlaklari falanda patlamadi !
Herkes maca girtlagimiz patlamasin diye giderse isimiz zor maçlari sadece seyrediriz o zmn taraftar destegi falan olmaz!!
Ve bence Sivasspor taraftari eskisinden daha iyi bu hafta sonu bi sampiyon olalim Allah'in izniyle o zaman taraftar dahada cok cildirir O zaman herkes gerçek taraftari görür Insaallah
Siiivasliii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 11:49   #10
mahser
Yeni Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 mahser FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SANADA YAZIKLAR OLSUN MASTER AYDIN FENER SIVASA GELDIGINDE MISAFIR TAKIM TIRÜBÜNÜNÜ KIMLERIN DOLDURDUGU BELLI OLUYOR BU SEZON ANLASILDIKI NE ANADOLU TAKIMLARI NEDE ISTANBUL TAKIMLARI HICBIRINDEN DOST OLUNMUYORMUŞ BIZE BIZDEN BASKA DOST YOKMUŞ HATTA BIZIM İÇİMİZDE BAZI BİZDEN BİLDİKLERİMİZ BİLE DOST DEGİLMİŞ GIDIN SAHIPLERINIZIN BAYRAKLARINI SALLAYIN FORMALARINI GIYIN BILINKI SATILIK DEGILDIR BU SEVDA SATILMIŞLARLA İŞİ OLMAZ BU SEVDA MAHHHHHHHHHHHHHHŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞEE EEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR
mahser isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maÇ, sanki, seyrediyorlar, İngilterede