ARKADAŞLAR ŞAMPİYON OLURSAK Kİ OLACAĞIZZ.HANGİ FUTBOLCUYU SİVASSPORUMUZDA GÖRMEK İSTERİSİNİZ YURT İÇİ VEYA YURT DIŞI FARKETMEZ HERKES TAKIMIMIZDA GÖRMEK İSTEDİĞİ FUTBOLCUYU SÖYLESİN.
__________________ eN Kötü GüNüM BuGüNsé BuGünDe SivasspoRLuYum..!
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58_babacan_58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: HANGİ FUTBOLCUYU TAKIMIMIZDA GÖRMEK İSTERSİ
valla takımımızın tam appiaha ihtiyacı var.hazır boştayken devre arasında alınmasını çok istiyodum.hem şampiyonlar liginde işimize yarar hem forma satışlarında biraz kımıldamaya yardımcı olur
ben türk futbolcusu olarak 10 numaraya ihtiyacımız varkenn en güzel topçuu bence engin baytarr olurrr kendisini şahsen tanıdığım için ve hep birliktee maçlarınıı izledigimizz futbolcuu bencee bire bir vee ara topuu atmada iii futbolcuu bizde forvet arkasıı oynarr inancindayımm
Bu Konuda chakal sefer'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Yasser Al-Qahtani (Kahtani)
Arabistanlı bir futbolcudur. Al-Qahtani, şu anda Suudi Arabistan'ın ve forma giydiği külüp olan Al-Hilal'de takım kaptanıdır.Gelmesi biraz zor ama ben bu adamı beğeniyorum.
Alıntı:
Dark Force Nickli Üyeden Alıntı
Yasser Al-Qahtani (Kahtani)
Arabistanlı bir futbolcudur. Al-Qahtani, şu anda Suudi Arabistan'ın ve forma giydiği külüp olan Al-Hilal'de takım kaptanıdır.Gelmesi biraz zor ama ben bu adamı beğeniyorum.
Abi oyun kuracak ve duran toplarda çok etkili olacak bi adam lazım.Alex lazım bence bu takıma bi Alex...Adam sezonda garanti 15 atıyor 15-20 de attırıyor oyun kuruyor.duran top ustası daha ne olsun...