Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

İnşaallah Turu Geçeriz
Alt 17.07.2009, 18:49   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart İnşaallah Turu Geçeriz

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın RSC Anderlecht takımı ile eşleşen Sivasspor'da, teknik direktör Bülent Uygun, ''İnşallah, turu geçen taraf biz oluruz'' dedi.
Uygun, yaptığı açıklamada, RSC Anderlecht'in Belçika'nın önde gelen takımlarından biri olduğunu söyledi.

RSC Anderlecht'in Belçika Ligi'nde çok sayıda şampiyonluk yaşadığını, ayrıca 2 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nı, 1 kez de UEFA Kupası'nı kazandığını ifade eden Uygun, rakiplerinin kendilerinden 10 kat fazla bütçeye sahip olduğunu kaydetti.

Güçlü bir ekiple karşılaşacaklarını ifade eden Uygun, ''Sivasspor olarak daha yolun başındayız. Son 4 yılda önemli başarılara imza attık. Elde ettiğimiz bu başarıları perçinlemek adına turu geçmek istiyoruz. İnşallah turu geçen taraf biz oluruz'' dedi.

''İnananlar inandıklarını başarmışlardır'' diyen Uygun, kendi oyun anlayışlarını sahaya yansıttıkları takdirde turu geçeceklerine inandığını söyledi. Uygun, deplasmanda oynayacakları ilk maçtan Sivas'taki ikinci maç için avantajlı bir skor elde etmek istediklerini ifade etti.

Bu arada, Sivasspor'un Hollanda kampının 19 Temmuzda sona ereceği ve takımın Türkiye'ye dönerek, 28 ya da 29 Temmuzda RSC Anderlecht ile deplasmanda yapılacak ilk maça hazırlanacağı belirtildi.

-SİVASSPOR'UN AVRUPA KARNESİ-

Yıllarca 3 ve 2. liglerde mücadele ettikten sonra 2005-2006 sezonunda Turkcell Süper Ligi'e yükselen ve son 4 sezondur Süper Lig'de başarıyla mücadele eden Sivasspor, Avrupa Kupalarında bugüne dek 4 maç yaptı.

2007-2008 futbol sezonunu 4. sırada tamamladığı için geçen yıl Türkiye'yi UEFA İntertoto Kupası'nda temsil eden Sivasspor, bu kupada Karadağ'ın OFK Grbalj ve Portekiz'in SC Braga takımlarıyla 2'şer maç yaptı. UEFA İntertoto Kupası'nın 2. turunda OFK Grbalj takımını 2-2 ve 1-0'lık skorlarla eleyen Sivasspor, 3. turda SC Braga takımına 2-0 ve 3-0'lık skorlarla yenilerek kupadan elenmişti.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: İnşaallah Turu Geçeriz
Alt 17.07.2009, 19:29   #2
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: İnşaallah Turu Geçeriz

kötü içinden en iyisini çektik
artık gerisi sahadaki futbolcularımıza düşüyor
sivasspor ruhu ile oynasınlar bize yeter
belçikaya turistik gezi için değil tur için gidelim....
Alt 17.07.2009, 19:53   #3
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1121 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

insallah turu geceriz hocam,herkesin beklentisi bu yonde
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda subasi29'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.07.2009, 20:02   #4
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

cekılebılecek en ıı kurayı cektık umarım turu atlarız
Alt 17.07.2009, 21:18   #5
namouchi
YASAKLI ÜYE

11 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 namouchi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

beyler bu arada bişiy söylemem lazım.bu trabzonun yeni hocası pek bi uyuz birine benziyor ha.fanatikte bir haber okudum biraz önce bizim mehmet yıldızı istiyomuş bu bross mudur tross mudur nedir.aklınca bizim takımı zayıflatacak ki rakip olamayalım.birinin bu herife böyle ali cengiz oyunlarını bırakmasını söylesin yoksa haddini bildirirler adama.burası belçikaya falan benzemez proos
namouchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.07.2009, 22:01   #6
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kötü dediğimiz takımın bence diğerlerinden aşağı kalır yanı yok.önemli olan bizim ne kadar iyi olacağımız yada nasıl olacağımız.iş bence bizim futbolcularımızda ve hocada bitiyo.umarım bülent hoca yeni bir maceraya atılmaz.hakkımızda hayırlısı olsun.
yigidocengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2009, 00:34   #7
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kötü dediğimiz takımın bence diğerlerinden aşağı kalır yanı yok.önemli olan bizim ne kadar iyi olacağımız yada nasıl olacağımız.iş bence bizim futbolcularımızda ve hocada bitiyo.umarım bülent hoca yeni bir maceraya atılmaz.hakkımızda hayırlısı olsun.
kötü dersek yalan olur ama dıgerlerı ıcınde en cazıbıde buydu. asıl ıs bundan sonra.kımse banko bu tur bızım dıye dusunmuyodur zatenhayırlısı.ınsallah gecerız bu turu..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2009, 01:38   #8
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

BEN CEDE ENİYİ KURAYI ÇEKTİK SANIRIM ELERİZ İŞALLAH ELEYECEİZ ,, ALP ERENLER,,
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2009, 23:17   #9
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yav herkes bakıyorumda yorumlarında aynı sivassporun hocası gibi inşallah diyor. bu ne demek biliyormusunuz. korkunun,acizliğinizayıflığın göstergesidir. inşallahla maç kazanılsa iran,arabistan ve tüm müslüman ülkeler dünya futbolunda 1 numara olur.Bi takıma bakın ondan sonra yorum yapın. teknik direktörümüz halla şampiyonlar ligine gideceğine inanmadıığı gibi kendiside ben bu şampiyonlar ligine girme hakkını nasıl elde ettim şaşkınlığı içinde. eğer şaşkın olmasa bilica gibi bi adamı satmaz ve şampiyonlar ligine yakışır transferler yapardı. bu demektirki kendisi de inanmıyor artık inşallaha maaşallaha işi bıraktı.yav 3 yıldır paf takımı paf liginin tozunu atıyor ama genç teknikdirektörümüz onların içinde 2 tane futboolcu çıkaramıyor. eğer geçmiş yıllarda çıkarsaydı şimdi şampiyonlar ligine hazır kendi öz evladın futbolcu olurdu. diğer anadolu kulüplerine bir bakın 19 yaşındaki kendi altyapısından yetişdirdikleri futbolcuları 5-6 milyon avro ya satıyorlar. sonrada ben sivassporu ve sivaslıları sivası düşünüyorum de. hikaye.ben istanbulda oturuyorum. sivasspor paf takımından ayrılmıiş ateş gibi genç. çocuklarla konuştum. yav bülent uygun gençlere bakmıyor bile havalı havalı gelip bişeyler söylüyor gidiyor diyorlar. sivastanda paf takımındanda kalbur üstü gençler var ama bülent hoca çıkarmaz diyorlar.yüzümüze bile bakmıyor diyorlar. sen ateş gibi gençleri çıkarıp sivassporun geleceğini kurtarma git 29-30 yaşlarında kar,iyeri bile ne olduğu belli olmayan futbolcuları şampiyonlar ligi için al.hazırlık maçlarının ölçü olmadığını düşüneneler resmii maçlarda hayal kırıklığı yaşamasınlar sakın. görünen köy klavuz misali.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2009, 18:11   #10
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[QUOTE=serhatcan;537216]yav herkes bakıyorumda yorumlarında aynı sivassporun hocası gibi inşallah diyor. bu ne demek biliyormusunuz. korkunun,acizliğinizayıflığın göstergesidir. inşallahla maç kazanılsa iran,arabistan ve tüm müslüman ülkeler dünya futbolunda 1 numara olur.Bi takıma bakın ondan sonra yorum yapın. teknik direktörümüz halla şampiyonlar ligine gideceğine inanmadıığı gibi kendiside ben bu şampiyonlar ligine girme hakkını nasıl elde ettim şaşkınlığı içinde. eğer şaşkın olmasa bilica gibi bi adamı satmaz ve şampiyonlar ligine yakışır transferler yapardı. bu demektirki kendisi de inanmıyor artık inşallaha maaşallaha işi bıraktı.yav 3 yıldır paf takımı paf liginin tozunu atıyor ama genç teknikdirektörümüz onların içinde 2 tane futboolcu çıkaramıyor. eğer geçmiş yıllarda çıkarsaydı şimdi şampiyonlar ligine hazır kendi öz evladın futbolcu olurdu. diğer anadolu kulüplerine bir bakın 19 yaşındaki kendi altyapısından yetişdirdikleri futbolcuları 5-6 milyon avro ya satıyorlar. sonrada ben sivassporu ve sivaslıları sivası düşünüyorum de. hikaye.ben istanbulda oturuyorum. sivasspor paf takımından ayrılmıiş ateş gibi genç. çocuklarla konuştum. yav bülent uygun gençlere bakmıyor bile havalı havalı gelip bişeyler söylüyor gidiyor diyorlar. sivastanda paf takımındanda kalbur üstü gençler var ama bülent hoca çıkarmaz diyorlar.yüzümüze bile bakmıyor diyorlar. sen ateş gibi gençleri çıkarıp sivassporun geleceğini kurtarma git 29-30 yaşlarında kar,iyeri bile ne olduğu belli olmayan futbolcuları şampiyonlar ligi için al.hazırlık maçlarının ölçü olmadığını düşüneneler resmii maçlarda hayal kırıklığı yaşamasınlar sakın. görünen köy klavuz misali.SEN GARDAŞ SEN MÜSLÜMAN DEĞİLMİSİN NEDEMEK İNŞALLAH LA MAŞALLAH LA BBU İŞ OLMAZ YAZDIĞIN YORUMLARA DİKKAT ET LAF OLSUN DİYE BOŞ KONUŞMA ADAM GİBİ KONUŞ
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Berkkaya5858'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
geçeriz, turu, İnşaallah