sivasspor'u ve ağabeyim dediği mecnun odyakmaz'ı asla bırakmam diyen bülent uygun istifa etti.. ardından fatih terim.. bülent hocanın adı düşük bir ihtimal de olsa milli takım için geçiyor..
Sivasspor’dan ayrılan Uygun’un Milli Takım’ı her zaman en büyük hayali olarak göstermesi, ‘Uygun teknik direktör, Hakan Şükür menajer’ formülüyle destekleniyor. Türk futbolunun 2 eski yıldızının dünkü maçı tribünde birlikte izlemesi de dikkat çekici bir unsur olarak hafızalara kazındı
BÜLENT UYGUN MİLLİ TAKIM KAPASİTESİNDE BİR TEKNİK DİREKTÖR DEĞİL KALDIRAMAZ O YÜKÜ !!!
Bülent Uyguncu değilim baştan bunu söyleyeyim ama dar kadroyla kısıtlı imkanlarla Ersun Yanaldan daha başarılı oldu geçen sene ersun trabzonu 3. yaptı Bülent hoca 2.yaptı geçen sene mütavazı olsaydı antipatik olmasıydı şimdi herkes milli takıma yakıştıracaktı misal Ertuğral Sağlam lig 3.sü bursanın hocası ama liverpooldan 8 metalisten diye bir takımdan 4 yedi ama milli takımı çalıştırsa büyük çoğunluk destekler çünkü başka yerli hoca yok
bülent hoca inşallah milli takıma gider bana sorsanız zor vermezler oralarıda olaki olduda milli takıma gitti bal gibi başarır terim yapıyorda bülent neden yapmasın .terimden daha başarılı olacagı kesindir.en azından milli duyguların terimden daha fazla.en azından terimden daha fazla anadolu insanı. en azından onun için para ilk sırada degil diye düşünüyorum.milli takıma çok güzel teknik direktör olur.şiddetle destekliyorum.
Türk futbolunda yaptigi aciklamalar onu sevimsiz hale getirdi.Sivas disinda kamuoyundan destek görmez.Külhanbeyi tavirlari ile milli takima yakismaz.Milli takim icin ideal hoca tipi Ertugrul Saglam bence.Hem karekterli hemde kendini ispatlamis biri.