MAÇA DAMGASINI VURDU
Sivasspor’un hafta sonunda deplasmanda oynadığı zorlu Gençlerbirliği maçına kaleci Petkoviç damgasını vurdu.
Gençlerbirliği takımının geliştirdiği ataklarda son derece başarılı olan Petkoviç, Gençlerbirliği’nin futbolcularına gol izni vermezken takım arkadaşlarını da ateşlenmesine yardımcı oldu. Yaptığı yerinde müdahalelerle bir kez daha ne kadar kalitali bir kaleci olduğun gözler önüne seren Petkoviç, takımının Gençlerbirliği karşısında üç puanı almasını sağlayan en önemli isim olurken maça da damgasını vurdu.
Sivasspor teknik patronu Werner Lorant,’ta maçı sonrası yaptığı açıklama Petkoviç`i överken, futbolcularını galibiyet nedeniyle kutladı.
Lorant açıklamasında, ``Ben maçın zor geçeceğini baştan beri biliyordum. İlk devre Gençlerbirliği çok güzel oynadı. İlk yarıda savunmamız zor durumlara düştü. Kaleci Petkoviç olmasa yenik duruma düşecektik. Petkoviç`in sayesinde yenilgiden kurtulduk. İkinci yarıda savunmamızın da toparlanmasıyla öne geçmeyi başardık. Maçın özellikle 70. dakikasından sonra hem fizik, hem kondisyon olarak sahada diri kalan futbolcularımı kutluyorum. Yaptığı başarılı kurtarışlar nedeniyle de kalecimiz Petkoviç’i, takımımıza galibiyet kazan-dırdığı için kutluyorum”dedi.
Hakikat Gazetesi
|