Hayrettin YERLİKAYA Affedildi
Hayrettin Yerlikaya'ya Giresunspor maçının ardından yönetim kurulu kararıyla 50 bin TL para cezası verildiğini ve oyuncunun süresiz kadro dışı bırakıldığını hatırlatan Ünsal, ''Tabii bu arada bazı olaylar gelişti. Hayrettin'i başta Trabzonspor olmak üzere birçok kulüp istedi, talip oldu. Bir kulüple hatta anlaşma aşamasına gelmesine rağmen Hayrettin Sivasspor'u bırakmak istemedi'' diye konuştu.
Hayrettin'in kendilerine gelerek ''Sivasspor'u asla bırakmak istemediğini ve Sivasspor'da futbol hayatına devam etmek istediğini'' söylediğini aktaran Ünsal, ''Öncelikle taraftarlardan, teknik heyetten ve yönetim kurulumuzdan o gün gelişen olaylar nedeniyle özür dilediğini beyan etti. Biz de buna dayanarak yönetim kurulu olarak Hayrettin'i affettik'' açıklamasını yaptı. Hayrettin'in bir hata yaptığını, ancak futbolcunun 11 yıldır bu kulübün formasını her şartta özveriyle taşıdığını anlatan Ünsal, Yerlikaya'nın anlaşmasının 1 yıl daha uzatıldığını, gelecek hafta imzasının atılacağını açıkladı.
Taraftarlardan Fenerbahçe maçında Hayrettin'e çok ciddi destek vermelerini isteyen Ünsal, oyuncunun taraftarların moral desteğine ihtiyacı olduğunu ifade etti.
Hürdoğan - Sporx
|