Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

YİĞİDOLARA VERİLEN EN BÜYÜK CEZA!
Alt 20.05.2011, 00:21   #1
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt
Standart YİĞİDOLARA VERİLEN EN BÜYÜK CEZA!

YİĞİDOLARA VERİLEN EN BÜYÜK CEZA!
2011-05-19

Hikmet KASAP

Kabul ediyorum, Sivasspor para kazansın. Bu fiyatlara ve rakip takıma bu kadar yer ayrılmasına iyi oldu diyenlerde olacak. Ben şunu söylemek istiyorum, yaz-kış demeden takımın arkasında olan benim gariban seyircim ne yapacak? Madem böyle bir şey yapılacaktı, o zaman kale arkalarını 50 TL.'den Sivasspor'a Maraton ve VİP'ide daha yüksek fiyatlarla Fenerbahçe'ye verseydiniz. Eğer böyle olsaydı, kimsenin söyleyecek hiçbir şeyi olmazdı. Şimdi herkes bu tutumdan rahatsız, tabi bizim gibi kombine biletleri olanlar hariç. Bu arada birçok kombine bileti sahibinin de biletini yüksek fiyattan satmaya çalıştığını duydum. Eğer satabilirlerse gelecek sezonun kombine biletini de çıkarmış olacaklar. 4 Eylül stadını Fenerbahçelilerin süsleyeceğini de duydum. Bu ne kadar doğru bilmiyorum. Ancak şunu söylemeliyim, eğer doğruysa bu kadar hoşgörülü olmak yanlıştır. Eğer böyle olursa, hafta içinde gazeteler ve köşe yazarları neler yazacaklar. Bu işin gelecek sezonu da var, para bulunur ama taraftarı bulmak zordur. Sivas gibi maddi gücü zayıf şehirde taraftara yapılan bu haksızlığı kabullenmek zor. Bu benim fikrim, karşı çıkanda, beni haklı bulanda olacak.
Artık olan oldu. Bundan sonra biz Sivaslıların yapacağı önemli işler var. Birincisi Sivas'a gelecek olan taraftarlara iyi davranıp, Sivaslıya yakışır biçimde karşılamak ve onları misafir etmek, ikincisi maçta sadece ve sadece takımımıza destek vermek.
Eğer bunu yaparsak, maçın sonucu ne olursa olsun, galip taraf kesinlikle Sivas olur, Sivasspor olur.
Bir hatırlatma daha yapmak istiyorum. Sivasspor'un sadece spor kulübünden ibaret olmadığını sanırım bazı çevreler şimdi daha iyi anlamıştır. Cumartesi Pazar günü binlerce insan Sivas'a gelip, gezip tozacak!
Türkiye'nin hatta Avrupa'nın gözünün maçta Sivasspor'a başarılar dilerken, maça gelecek Yiğidolarında sadece takımlarına destek vermelerini bekliyorum.

Hürdoğan
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı eyupk'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: YİĞİDOLARA VERİLEN EN BÜYÜK CEZA!
Alt 20.05.2011, 00:29   #2
eroltas58
Yiğido

eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: YİĞİDOLARA VERİLEN EN BÜYÜK CEZA!

Tam isabetli bir yorum olmu$,bizler sivasspor taraftari olarak misafirleri iyi agirlamamiz gerekiyor,vede kesinlikle sahada veya saha di$inda,kesinlikle kendi takimimizi desteklememiz gerekiyor,umarim sivassporumuz fenerbahceyi yener,gercek yigidolunu gosterir.
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eroltas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2011, 00:40   #3
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Şuan ki uygulamaya karşı değilim ama bu uygulama olsa daha iyi olurdu.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2011, 00:45   #4
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: YİĞİDOLARA VERİLEN EN BÜYÜK CEZA!

BAŞINDAN BERİ dedim yinede diyorum ,ne ts nin nede fb nin şampiyonluğu bizi ilgilendirmez,stadın büyük bölümü fb lilerin olacak bu şimdiden belli,sivasssporu ilgilendiren şaibesiz ,adam gibi oynayıp ligi bitirmesidir,yönetim belki sivasspor taraftarına en büyük yanlışı yaptı buna bende katılıyorum,50 tl biletleri sivas taraftarına verip maratonu fb ye 500 den satabilirdik ,yada kale arkalarını 250 tl yapabilirdik,umarım gelecek sezon tüm kombineler biter ,misafirlere iyi davranmak konusuna gelince kendi şehirlerinde rakip taraftarları palayla kovalayan ,şehir girişinde taş yağmuruna tutan ,bazı taraftarlar aynısını sivaslılardan bekliyor ,sivası diğer şehirlerden ayıran fark budur,hangi takım olursa olsun,fb gs,bjk,ts
ve diğerleri,sivasta formalarıyla kaşkollarıyla rahatlıkla dolaşırlar bunuda tüm türkiye bilir.kazasız belasız hakedeninin kazanacağı bir maç olsun.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2011, 02:12   #5
terazi
Acemi Yiğido

terazi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 terazi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eyer buyuk kulup olacaksak bir sezonda bir elimizi cebimize atalim sivassporumuzu kimseye muhtac etmeyelim bakin onumuzde tiransfer ayi geldi yonetim kararina saygi gosterelim ve destekliyelim biz her sene bunun gibi uc mac oynayalim yeter diyorum 34 puan almis bir takim nasil tiransfer yapa bilir son tiransferde zaten banka kiredisi kulanilmis
terazi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
büyük, ceza, verİlen, yİĞİdolara