Yıllardır biriktirdiğim itibarımı bir anda harcamam!
2011-07-09
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın hakimlik sorgusunda son derece net ve ilginç ifadelerde bulunduğu söylendi.
Basına yansıyan Başkan Otyakmaz'ın ifadesi şöyle:
“Kesinlikle şike yapılmasına göz yummadım ve aracı olmadım. Aziz Yıldırım'la yapılan görüşme talebi kendisinden gelmiştir. Yıldırım'ın kulağına Trabzonsporlu yöneticilerle görüştüğüm bilgisi gelince benimle görüşmek istedi.
Gerçekten de Sivas-Fenerbahçe maçından 4-5 gün önce Trabzonsporlu dostlarım olan ve yönetimde bulunmayan Mahmut Aksu ve Muammer Saka beni ziyaret etti.
İstanbul'da kendileriyle görüştüm. Bana ‘Sizin şerefinizle çıkıp oynayacağını biliyoruz, sana güveniyoruz' dediler. Çay kahve içip ayrıldık. Burada kendilerine ‘maç satan karısını satar' dedim.
Benim maç satmayla ilgili kanaatimde bu şekildedir. Eşimi sokakta bulmadım. Bu kadar büyük konuşan bir insanın bu hayâsızlığı yapması mümkün değildir. Aziz Yıldırım'la bu hususta görüştük.
Hem bu olayı anlattım hem de kaygılarının yersiz olduğunu söyledim. Ayrıca bilet konusunda konuştuk. Daha sonra maça gittik. Var gücümüzle oynadık ancak yenildik.”
‘4' İŞARETİ SORULDU'
Odyakmaz'a, basının objektiflerine de yansıyan 4 işareti yaptığı fotoğraf da soruldu. Odyakmaz'ın “Hangi anda, ne şekilde çekildiğini bilmiyorum. Olsa olsa ‘size 4 atacağız' şeklinde yorumlanabilir. Basına da böyle açıkladım.
Ben Sivasspor'a başkan olduktan sonra Avrupa kupalarına katıldık. F.Bahçe'nin şampiyon olması için yıllardır biriktirdiğim itibarımı bir anda yok yere harcayamam” dediği öğrenildi.
Hürdoğan