Ligde son oynadığı maçta Fenerbahçe’yi 2-0 yenerek Yiğidoları mutlu eden Sivasspor, gelecek hafta oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Fenerbahçe maçından sonra 4 gün izin verilen futbolcular Perşembe gününden itibaren yeniden çalışmalarına başladı. Dünü sabah ve akşam olmak üzere çift idman yaparak geçiren Sivasspor, bugünde yine sabah 10.00’daı ve akşam 17.00’de çalışacak.
Milli takımlarda olan Murat Akça, Keite,Cihan Özkara ve Faty’den yoksun olarak çalışmalarını yapan Sivasspor’da havanın bir hayli soğuk olmasına rağmen futbolcuların neşeli olmaları dikkat çekiyor.
F!enerbahçe maçında alınan üç puanın önemli olduğunu belirten Teknik Direktör Rıza Çalımbay “Fakat hiçbir şey bu galibiyetle bitmiyor, aksine bu galibiyeti dahada önemli ve anlamlı olması için bu haftaki Gençlerbirliği maçını mutlaka kazanmak zorundayız. Gençlerbirliği çıkış içinde olan bir takım, bu yüzdende dikkatli olmak zorundayız”dedi.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Yusuf Çevik'a Teşekkür Ediyor...
TAA SEZON başından beri bu takımın iyi takım olduğunu sakatlarında iyileştimmi dahada iyi olacağına inanmıştım ben futbolcularımızın hepsine güveniyorum eğer bi tempoyu tutturursak önümüzde kimse duramaz sivasspor hedefe 3 puan uzakta yeni sistemde lider olmakla 4.olmak arasında fark yok inşallah gençlerbirliğini yenip yolumuza devam ederiz ben buna inanıyorum.