Belçika'nın önde gelen futbol kulüplerinden Standard Liege takımın başarılı file bekçisi Sinan Bolat, takımıyla yolunu ayırma kararı aldı
Belçika medyasına yansıyan haberlere göre, Standard Liege takımın başarılı kalecisi Sinan Bolat sezon sonuna kadar kulübünde görev yapacak fakat yaz aylarında İngiliz, Almanya ya da İspanya'da bir takımda oynamak istiyor.
Kulübüyle arası son zamanlarda açık olduğu bilinen Bolat yaptığı açıklamada, ''Standard'ın beni Genk takımından 150 bin Euro'ya mal ettiğini herkes biliyor. İnanıyorum ki sportif ve finansal olarak takımımı ziyadesiyle katma değer kattım. Buna rağmen takımımın bana sırt çevirmesinden üzüntü duyuyorum. Kontratım 2013 yılında sona eriyor. Fakat hiçbir zaman iptalden ya da uzatmadan söz edilmiyor. Geçen hafta bu yönde bir sinyal aldım fakat geç kalındığına inanıyorum.'' şeklinde konuştu.
Acaba kalecilerden yana sıkıntılı olduğumuz şu dönemlerde neden olmasın??
