Son günlerde Trabzon'u altta bırakıp 4. olma hevesimiz artışa geçti ama sezon sonu playofflar oynanacagı sırada olacakları bildiğim kadarıyla tahmin ettim ve bazı hususlara dikkat çekmek gerekiyor.
Bildiğiniz gibi ilk 4ü playofflar sonucu 4. bitirecek takım ile 5-6-7-8 in birincisi playoff oynayıp Uefaya gidecek son takım belirlenecek.
4. bitirdiğimiz takdirde büyük ihtimalle alttan Trabzonla oynayagız...
5-6. bitirsek ve 1. tamamlasak yine Trabzon'la oynamamız yüksek ihtimal.
4. olmanın size göre yine de bir avantajı varmıdır?
4.olursak 1 maç oynayıp yenersek avrupaya gideceğiz ilk 4 de girersek hiç belli olmaz 3. de olabiliriz
ilk 8 de bitirsek 3 rakibi geçip 4.yle maç yapıcaz tabiki 4.lük daha iyi tabiki 4. sıra güzel ama sezon başındaki hedefleri unutmayıp fazla ümitlenmeyelim hayal kırıklığı olmaması için bizim yapmamız gereken ilk 8 zaten garanti 4 e girersek iyi olur deyip rahat futbol oynamamız stres yapmaya gerek yok rahat oynarsak daha iyi sonuçlar alırız....
SİVASSPOR son 3 haftada pisipisine 7 puan kaybetti yoksa ilk 4 içinde garanti olurduk sezon başından beri aleyhimize hakem hatalarını saymıyorum şuanki duruma göre 3. olmak zor gibi 4.lük şansımız devam ediyor önümüzdeki FB GS GENÇLER TS maçlarından alacağımız puanlar ligdeki kaderimizi belirleyecektir alttan eskişehirde yetişti ts nin fixtürü sivasspordan daha zor bence eğer önümüzdeki 4 maçtan 9 puan çıkartırsak yetişebileceğimize inanıyorum ilk 3 e girsek avrupa garanti 5 puan kapatılmayacak puan değil
Play off'a kalan takımlar yani ilk 4 takımın avrupa vizesi garanti diye biliyorum ben ama. Yanlışta biliyor olabilirim. 2 şampiyonlar ligi, 2 uefa ligi.
ŞU ŞİKE SORUŞTURMASİNDAN ANLİMİZİN AKİYLA ÇİKALİM UEFA KAPILARINI SONUNA KADAR ARALARİZ EĞER UEFA KATİLİRSAK TÜM FUTBOL CULAR SÖZLEŞME UZATMAK İÇİN SIRAYA GEÇER
4. olursak 1 maç oynayacağız kazanırsak uefaya gideceğiz. ayrıca ben şöyle biliyorum yanlışsam düzeltin mesela 8. olduk puanımızda atıyorum 55 5. sıradakinin puanıda 65. puan sistemine göre oynarsak sivasın 4 rakibide yenmesi gerekiyo ki anca puan farkı kapansın ama tam emin değilim ilk 4 puanları kaçsa onun üstüne oynuyorda 5-6-7-8. takımlarda mı puanlarından devam ediyolar acaba yoksa tek maç sistemi eleme mi oynuyolar