Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

“Yapacağım çok şey var”
Alt 29.05.2012, 23:03   #1
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart “Yapacağım çok şey var”

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Sivasspor'a transfer olan ve kısa sürede takıma uyum sağlayarak Jakup Navratil ile birlikte, savunmanın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Jan Rajnoch kariyerinin en parlak dönemini yaşadığını söyledi. Sivassporda olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çek stoper; “Yeni sezonda yapacağım çok şey var" dedi.

C.KAAN KARAGUŞ
Sivasspor'a geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer olan ve kısa süre içerisinde takıma uyum sağlamayı başaran Jan Rajnoch Çek basınına açıklamalarda bulundu.
Bir dönem Ankaragücü forması giydiğini ancak istenmeyen sebeplerden dolayı oradan ayrılmak zorunda kaldığını dile getiren Çek stoper; “Ligin devre arasında Sivasspor'a transfer oldum. Orada gerçekten aile gibiyiz ve bende o ailenin bir parçası oldum. Kısa süre içerisinde takım arkadaşlarıma uyum sağladım ve kariyerimin en parlak dönemi Sivasspor'da geçiyor diyebilirim. Bir dönem kariyerimde düşüşe geçmiştim ve bunu anladığım andan itibaren çalışmalarıma ağırlık verdim" dedi.
Avrupa Ligi Grubu'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında kaçırdığı penaltının üzüntüsünü halen yaşadığını dile getiren tecrübeli oyuncu; “Ben kırmızı-beyazlı kulüpte yeniden doğdum. Ancak unutamadığım, büyük üzüntü duyduğum tek olay İstanbul maçında kaçırdığım penaltı oldu. Bu konuda Sivasspor taraftarlarının affına sığınıyorum. Benim Sivasspor'da yapacağım çok şey var.
Yeni sezonda daha çok çalışacak, takımımın başarısı için elimden gelen mücadeleyi göstereceğim" şeklinde konuştu.

Sivasinsesi
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
çok, var”, “yapacağım, şey