Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Hedefe Ulaşacağız
Alt 31.10.2013, 09:37   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Hedefe Ulaşacağız

Kırmızı beyazlı ekibin Teknik Direktörü Roberto Carlos, hem ligde hem kupada iyi bir şekilde ilerlediklerini belirterek; ''Hedefe yakında ulaşacağız'' dedi.

Önceki gün Ziraat Türkiye Kupası’nın 3’üncü tur karşılaşmasında Ankaragücü’nü yenerek bir üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

''KUPADA HEDEFİMİZ FİNAL''

Maçın ilk yarısında istedikleri futbolu sergileyemediklerini belirten Teknik Direktör Roberto Carlos şunları kaydetti; “Maçın ilk yarısında istediğimiz futbolu sergileyemedik. Ancak karşılaşmanın ikinci yarısında daha iyiydik. Tabi bazı hatalarımız vardı. Bu hataları da düzelteceğiz. Kupada hedefimiz final oynamak. Ziraat Türkiye Kupasını kazanacağız. Hem ligde hem kupada iyi bir şekilde ilerliyoruz. Ve maçı kazandığımız için mutluyuz” dedi.

CARLOS’TAN TARAFTARA MESAJ

Teknik Direktör Roberto Carlos taraftarlara her maçta stadyumu doldurmalarını istedi. Stadyumun dolu olmasını isteyen Carlos şunları söyledi; “Taraftarımız her zaman bizi desteklesinler. Her maçımıza gelip bizi izlesinler ve desteklesinler. Hazırlık maçı olsun, kupa maçı olsun ve lig maçı olsun her maçımıza gelsinler. Stadyumu her maçta doldursunlar. Bizi desteklemeye devam etsinler bizde onlara galibiyet armağan edelim” dedi.

MEHDİ GÖZ DOLDURDU

Ankaragücü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası’nın 3’üncü tur karşılaşmasında gösterdiği performansla göz dolduran Mehdi Taouil herkesin beğenisini topladı. Gerek performansıyla, gerek oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan Mehdi, taraftarlar tarafından takımın gözde oyuncularından olarak nitelendiriliyor.

UTAKA HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Yiğidoların Nijeryalı forvet oyuncusu John Utaka Ankaragücü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası’nın 3’üncü tur maçında beklenen performansı göstermedi. İyi bir oyun sergileyemeyen John Utaka için taraftarlar; “Biz Utaka için iyi bir oyuncu diyorduk ancak hiç iyi bir performans gösteremedi. İnşallah ileriki zamanlarda iyi performanslar göstermeye başlar” dediler.

BORJAN; ''TAKIM OLARAK SAVAŞTIK''

Sivasspor’un file bekçisi Milan Borjan Ankaragücü maçı için zor bir maç olduğunu belirterek şunları kaydetti; “Zor bir maç oldu bizim için belki maça diğer maçlara başladığımız gibi ciddiyetle başlamadık. Fakat Ankaragücü gerçekten çok iyi mücadele etti çok iyi bir oyun ortaya koydu daha sonrasında bizimde motivasyonumuz arttı ve takım olarak savaşmaya başladık ve iyi bir sonuç aldık” dedi.

A HABER’DEN TARAFLI ANLATIM

Geçtiğimiz gün Ankaragücü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası’nın 3’üncü tur karşılaşmasında maçın canlı anlatımını yapan A Haber spikeri tepki topladı. Maç boyunca Ankaragücü’nü öven spiker ve yorumcuları Sivasspor taraftarları tarafından yoğu eleştiri aldı.

Ziraat Türkiye Kupası’nın yayıncı kuruluşluğunu yapan A Haber, Sivasspor’un gerek geçen sezon oynadığı Trabzonspor maçında Sivasspor’un güzel futbolunu anlatmayarak, Trabzonspor’u öven A Haber spikerleri ve yorumcuları, geçtiğimiz gün oynanan Ankaragücü maçında da Ankaragücü’nü överek tepki topladı.

OĞUZHAN SARZEP / Sivas İrade Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Hedefe Ulaşacağız
Alt 31.10.2013, 09:53   #2
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Hedefe Ulaşacağız

Ankaragücü karşılaşması, Sivasspor A kadroda bana neden yer verilmiyor? diyenler için ders niteliğinde bir karşılaşma oldu...

Bu karşılaşmanın videosunu sabahlara kadar izlesin "ben formayı hak ediyor muyum?" diye cevabını kendisi versin...

Carlos hoca da, umarım daha ciddi ve çalışkan olanları kadroya dahil eder, 4. turu risk etmez...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.10.2013, 11:47   #3
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Üst tura çıkan basit takımların çok olması iyi birşey. 4.turda kolay rakip şansımız artıyor. İnşallah bu sene kupa gelecek Sivasa. Vura vura vura kıra kıra kıra.......
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58fatihcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.10.2013, 12:10   #4
B.Demirci
Yiğido

B.Demirci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

125 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 B.Demirci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Defansı ortasahaya çok yaklaştırıyoruz. Dolayısıyla defansın arkasına atılan toplar kalemizde tehlike oluyor. Ankaragücünden yediğimiz gol ve verdiğimiz pozisyonlara baktığımızda bu alenen görünüyor. Yani 2. lig takımlarına bile bu kadar pozisyon vermemiz hayra alamet değil. Buna bir çare....................
B.Demirci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.Demirci'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.10.2013, 12:46   #5
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ciddiye almadıkmı elin oğlu seni ciddiye alır vurur gider,dikkat etmek lazım.
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ankastre'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.10.2013, 15:20   #6
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Bu yiğidolara bu güzel oyunuyla bu kardeşlik havasıyla Türkiye kupasında yakışır şampıyonlukda yeterki inanalım yeterki teknik heyetiyle, futbolcusuyla,taraftarıyla herkes üzerine düşen vazifeyi yapsın
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2013, 19:09   #7
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gerek ligde gerekse kupada hedefden uzak değiliz ,kupada kaza yapmazsak finale kadar gidebiliriz,ligdede ilk 5 içinde kalacağımıza inanıyorum,ankaRAGÜCÜ maçı öyle çokda kötü değildi,tek kale oynamamıza rağmen gol atamadık,bugün eskişehir zarzor yendi,antalya zar zor yendi,rize elendi,bu tür maçlar herzeman zor olur öylede oldu ,yedeklerin birazdaha hazır olması gerekirdi umutsuzluğa gerek yok bu takım bu ligi zirvede bitirir
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.10.2013, 19:37   #8
bulutbey27
Tecrübeli Yiğido

bulutbey27 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

268 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 bulutbey27 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu sene bi kupa istiyoruz ya lig yada türkiye
Alt 01.11.2013, 04:27   #9
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1099 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Kupa macinda Ankaragücü´nün yaptigi hatalardan ve bos kaleye gönderilemeyen topdan ötürü bir üst tura yükseldik.
Hakan diye elimizde becerikli bir futbolcu variken bunu resmi maclarda yedek kulübesinde oturtmak futbola yapilan bir ihanettir.
Ankaragücü macinda onu seyrettim bu cocukdaki özgüvene futbol becerisine hayran kaldim.Hakan normal süperlig maclarinda oynasa bugün takimin as oyuncusu olurdu.
Vizyon 58´de yapilan konusmalarda Adem ve Kadir´in dogrudan oynamasi ,Hakan ve Mehdi´nin yedek kulübesinde oturmasi Carlos´un bilecegi husus denilsede sonradan saha kenarinda Carlos sekilden sekile giriyor.Demekki orta sahada bazi isler iyi gitmiyor.Orta sahada kaybedilen her top rakip forvetle kalecilerimizi bas basa birakiyor.Buna en güzel örnekde Ankaragücü´nden yedigimiz goldü.
Kadir´i hem lig macinda hemde kupa macinda sahaya sürmenin anlami nedir ben bunu cözemedim.Kadir orta sahanin beynimi yoksa hadi canim.Top kendisindeyken baskasina eliyle koluyla topu oyuna nasil sokmasi gerektigini eliyle koluyla isaret ediyor ,ama gel görki top ondayken kendisi topu oyuna sokmada ayni basariyi gösteremiyor ve hatta topu rakibe kaptiriyor. Demezlermi adama sen kendin topu oyuna sokmasini ögren sonra bana ne yapmam gerektigini göster diye.
Biz gecen sezon Kadir´in kaptirdigi toplarla puan kaybederken,Hakan´in attigi gollerlede 3 puan almasini bildik.
Kadir´in tek meziyeti konustugu Fransizca dili ile Afrika kökenli oyuncularla icerideki uyumu saglamak ise olmaz olsun öyle dil....
Hakan gibi genc ve yetenekli bir gencin yedek kulübesinde oturmasi BANA GÖRE Sivasspor´un alehinedir.Sen Cicinho ve Aatif´larin yanina böyle yetenekli gencleri katamazsan bu carki döndüremezsin.Bu cark bir gün durur sonra durup düsünürsün ben nerede hata yaptim diye.Kupadada ,ligdede iddiani kaybedersin.

Sezon basladigindan bugüne kadar gerek lig ve gerekse kupa maclarindan cikarilacak Sivasspor ile ilgili tek özet ;suanda Sivasspor´da bir kac oyuncunun ön plana cikmasiyla kazanilan puanlarin olmasi .Bunlar kim diye sorulacak olursa Korcan ,Cicinho,Da Costa ,Ümit,Ziya,Aatif ve Aydin´in gayretleriyle buraya kadar geldik.Bundan sonra nasil olur onu zaman gösterecek.Bunlardan bir ikisi duraklarsa veya kötü perfonmans gösterirse yenilgi malesef kacinilmaz oluyor.
Bu takima Mehdi ve Hakan mutlaka monte edilmeli aksi taktirde orta sahadaki problemler bize ilerisi icin güven vermedigi gibi,puan kaybinada sebep olabilir.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.11.2013, 10:04   #10
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kupa macinda Ankaragücü´nün yaptigi hatalardan ve bos kaleye gönderilemeyen topdan ötürü bir üst tura yükseldik.
Hakan diye elimizde becerikli bir futbolcu variken bunu resmi maclarda yedek kulübesinde oturtmak futbola yapilan bir ihanettir.
Ankaragücü macinda onu seyrettim bu cocukdaki özgüvene futbol becerisine hayran kaldim.Hakan normal süperlig maclarinda oynasa bugün takimin as oyuncusu olurdu.
Vizyon 58´de yapilan konusmalarda Adem ve Kadir´in dogrudan oynamasi ,Hakan ve Mehdi´nin yedek kulübesinde oturmasi Carlos´un bilecegi husus denilsede sonradan saha kenarinda Carlos sekilden sekile giriyor.Demekki orta sahada bazi isler iyi gitmiyor.Orta sahada kaybedilen her top rakip forvetle kalecilerimizi bas basa birakiyor.Buna en güzel örnekde Ankaragücü´nden yedigimiz goldü.
Kadir´i hem lig macinda hemde kupa macinda sahaya sürmenin anlami nedir ben bunu cözemedim.Kadir orta sahanin beynimi yoksa hadi canim.Top kendisindeyken baskasina eliyle koluyla topu oyuna nasil sokmasi gerektigini eliyle koluyla isaret ediyor ,ama gel görki top ondayken kendisi topu oyuna sokmada ayni basariyi gösteremiyor ve hatta topu rakibe kaptiriyor. Demezlermi adama sen kendin topu oyuna sokmasini ögren sonra bana ne yapmam gerektigini göster diye.
Biz gecen sezon Kadir´in kaptirdigi toplarla puan kaybederken,Hakan´in attigi gollerlede 3 puan almasini bildik.
Kadir´in tek meziyeti konustugu Fransizca dili ile Afrika kökenli oyuncularla icerideki uyumu saglamak ise olmaz olsun öyle dil....
Hakan gibi genc ve yetenekli bir gencin yedek kulübesinde oturmasi BANA GÖRE Sivasspor´un alehinedir.Sen Cicinho ve Aatif´larin yanina böyle yetenekli gencleri katamazsan bu carki döndüremezsin.Bu cark bir gün durur sonra durup düsünürsün ben nerede hata yaptim diye.Kupadada ,ligdede iddiani kaybedersin.

Sezon basladigindan bugüne kadar gerek lig ve gerekse kupa maclarindan cikarilacak Sivasspor ile ilgili tek özet ;suanda Sivasspor´da bir kac oyuncunun ön plana cikmasiyla kazanilan puanlarin olmasi .Bunlar kim diye sorulacak olursa Korcan ,Cicinho,Da Costa ,Ümit,Ziya,Aatif ve Aydin´in gayretleriyle buraya kadar geldik.Bundan sonra nasil olur onu zaman gösterecek.Bunlardan bir ikisi duraklarsa veya kötü perfonmans gösterirse yenilgi malesef kacinilmaz oluyor.
Bu takima Mehdi ve Hakan mutlaka monte edilmeli aksi taktirde orta sahadaki problemler bize ilerisi icin güven vermedigi gibi,puan kaybinada sebep olabilir.

ellerine ve agzina saglik kardesim

sonuna kadar katiliyorum hele Kadirin söyledikleri iyiki varsin kardesim..... ben hep dedim ki yaaa bu Kadirin BOMBA Performansi tek ben mi göriyorum......

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı keko 58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
hedefe, ulaşacağız