Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 20.03.2005, 21:29   #1
EfsaneTeksas
Yeni Yiğido

EfsaneTeksas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EfsaneTeksas ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

evet günlerdir burada size anlatmak istedim bursa başka şehirlere benzemez cok ucuyorsunuz pazar akşamı ne demek istediğimi anlayacaksınız dedim umarım anlamışsınızdır beni sivas bursa stadına cıktığı an nereye geldiğine acayip şaşırdı iki pas yapamadı heyecandan bu macı taraftar alacak dedim dinlemediniz beni yükseklerden uçtunuz yok şu kadar atarız yok bu kadar atarız bursa şampiyonu yenemez vs. laflar yazdınız. işte bu akşam tüm türkiye gördü kimin ne olduğunu. EFSANELER ÖLMEZ YER DEĞİŞTİRİR. ZATEN ORTAMI MACA YAKLAŞIK 800 KİŞİ GELEN SİVASLI SİZLERE ANLATIR. ONLARDA BURSANIN TRİBÜN ŞOVUNU İYİ İZLEDİLER. SİZE AKTARIRLAR. NEYSE BEN ALACAZ BU MACI DEDİM ALDIK. BENDE YALAN OLMAZ BOŞTA KONUŞMAM. SİZE DİĞER MACLARDA BAŞARILAR DİLERİM.
EfsaneTeksas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.03.2005, 21:33   #2
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

EfsanaTexas gardas hayirli olsun

Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[size=6][/size]
ElbeyLi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.03.2005, 21:35   #3
3YILDIZ
Acemi Yiğido

3YILDIZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 3YILDIZ isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

tebrikler !
bizimkiler oynayamadi bugün ama bu bursayla alakasi yok
kocaeli deplasmanindada fazla varlik gösteremdik
baya bir rehavet var bizde
yinede durum 0-0kene 2-3 100% net pozisyonlari degerlendiremedik !
bununda unutma yani...

bursayida begenmedim acikcasi bugün
böyle cok zor isiniz

süperlig yolunda basarilar !!!!!
bekle bizi süperlig geliyoruz

sivasliyiz gardas !
3YILDIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.03.2005, 21:37   #4
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ya görede 5-6 tane attılar zannetcek.....altı üstü 1-0 oda armağan olsun size...biz nasıl olsa çıktık
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.03.2005, 21:42   #5
Gast

Şakır şukur yendik beyler geçmiş olsun...

Alt 20.03.2005, 21:43   #6
EfsaneTeksas
Yeni Yiğido

bugün bursa sezonun en iyi futbolunu oynadı. bu ligin liderini sahasına hapsetti zaten golün geleceği belliydi.herhalde sivas bu sene bu kadar mahkum oynamamıştır. biz mactan önce farklı macı alarız demiyorduk bazıları gibi sadece bu macı alacağız sivas haftaya 3 puan almaya baksın diyorduk. dediğimizde cıktı zaten. bursa taraftarıda üstüne düşen görevi fazlasıyla yaptı. maca gelen sivaslıların niye maca geldiğinide anlamadık gitti macı izlemeye geldiyseler boşuna gelmişler trt 1 zaten veriyordu macı. ama bursa taraftarından gözlerini alamadılar bu da onların karı oldu. neyse biz artık önümüze bakıyoruz. sivasta iki önemli deplasmandan heyecanı atmosferi yüksek maclardan 0 puan aldı bunuda iyi düşünün demekki atmosferi yüksek macları sivas kaldıramıyor.
Alt 20.03.2005, 21:51   #7
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
EfsaneTeksas Nickli Üyeden Alıntı
bugün bursa sezonun en iyi futbolunu oynadı. bu ligin liderini sahasına hapsetti zaten golün geleceği belliydi.herhalde sivas bu sene bu kadar mahkum oynamamıştır. biz mactan önce farklı macı alarız demiyorduk bazıları gibi sadece bu macı alacağız sivas haftaya 3 puan almaya baksın diyorduk. dediğimizde cıktı zaten. bursa taraftarıda üstüne düşen görevi fazlasıyla yaptı. maca gelen sivaslıların niye maca geldiğinide anlamadık gitti macı izlemeye geldiyseler boşuna gelmişler trt 1 zaten veriyordu macı. ama bursa taraftarından gözlerini alamadılar bu da onların karı oldu. neyse biz artık önümüze bakıyoruz. sivasta iki önemli deplasmandan heyecanı atmosferi yüksek maclardan 0 puan aldı bunuda iyi düşünün demekki atmosferi yüksek macları sivas kaldıramıyor.
Buradan tebrik ederim bursasporu gardas

SIVAS TARAFTARI takiminin nasil galibiyetine sevinipte destekliyorsa yenildigi maclardada takimina sahip cikmistir ve cikacaktir bu böyle oldu böylede olacak
Alt 20.03.2005, 22:44   #8
karli-58
Acemi Yiğido

karli-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 karli-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sevgili Efsane Teksas kardesim,senin niyetin nedir ben hala anlayamadim.Hayir ben geri zekali filanda degilim ama gercekten sana anlam veremiyorum.Yendiniz tebrik ederiz ve seneye ikinci ligte basarilar dileriz.Ama sen bizi proveke etmek istiyorsun galiba.Ama öyle bir siteye girdinki vallahi cok sanslisin.Halami anladin ne demek istedigimi.Ozaman bak anlatayim.Demek istiyorumki her sitede böyle senin yazdiklarin hos karsilanmaz neler olur neler.Onun icin sansini pek zorlama.Git aradigini baska yerde ara lütfen.Bu sana bir Yigido nasihatidir.
karli-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.03.2005, 23:02   #9
yetkinbursa
Yeni Yiğido

yetkinbursa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 yetkinbursa ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

[size=2]herkese geçmiş olsun beyler,mutlaka almamız gereken bir maçtı aldık.sivasspora başarılar...bir kaç anektok vereyim maçla ilgili. sivassporu destekleyen arkadaşlar maçın başında bi kaç taşlama olayı oldu sizin tribünden,geri kalan kısımda tribünümüzü seyrettiler,ayrıca maraton tribününden bir abi pankart açtı sizinle paylaşayım.pankart şuydu:SİVASLIYIM FAKAT BURSASPORLUYUM.ayaklarına sağlık hepsinin.sivasspor zaten 1.ligi garantilemiş durumda.İNŞALLAH SÜPER LİGTE DEVAMLI KALIRSINIZ YOKSA KENDİ MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTMAKTAN VAZGEÇİP TEKRAR ESKİ TAKIMINA DÖNEN KİŞİLER SİZDEN ÇOK OLACAKTIR.İNŞALLAH BU OLMAZ HEPİMİZİN TEMMENİSİ[/size]...

ANTİ-BİZANS
yetkinbursa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.03.2005, 23:26   #10
EfsaneTeksas
Yeni Yiğido

Alıntı:
karli-58 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Efsane Teksas kardesim,senin niyetin nedir ben hala anlayamadim.Hayir ben geri zekali filanda degilim ama gercekten sana anlam veremiyorum.Yendiniz tebrik ederiz ve seneye ikinci ligte basarilar dileriz.Ama sen bizi proveke etmek istiyorsun galiba.Ama öyle bir siteye girdinki vallahi cok sanslisin.Halami anladin ne demek istedigimi.Ozaman bak anlatayim.Demek istiyorumki her sitede böyle senin yazdiklarin hos karsilanmaz neler olur neler.Onun icin sansini pek zorlama.Git aradigini baska yerde ara lütfen.Bu sana bir Yigido nasihatidir.
biz senin dediğin işleri geceli yıllar oluyor gardaş kimseyi tahrik ettiğim filanda yok mactan önce burada bursaspor için atıp tutan ve hatta aşalayıcı yazılara rağmen cizgimi bozmadım yani biz bu alemlerde yeni değiliz nerde nasıl bulunacağımızı iyi biliriz. sen sıkma canını beni anlayan anlıyor zaten. kalsağlıcakla
Konu Kapatılmıştır