|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 
|
Cevap: Quo Vadis Sivasspor
Takım geçenseneki takımın aynısı,yönetim aynısı,teknik direktör yine aynı eksik olan,solda aydın,ve yardımcı hoca domingos lopez ,sivasspor maalesef bu 2 önemli kişinin olmayışının bedelini çok ağır ödüyor,buna bazı oyuncuların [atıf,ziya,ümit,utaka,burhan ]gibi oyuncuların çok formsuz olmasınıda eklersek,crunrus,i.toraman,bat uhan,musanın ve diğer yedeklerin bu takımda oynayacak kapasitede olmadığını maalesef üzülerek seyrediyoruz,yönetim desen tam biçare ,lafa geldimmi ,yalaka tvlere çıkıp taraftarın forma almadığından,pasolig almadığından,bağış yapmadığından ,neverdilerki ne istiyorlar bizden diye suçu taraftara atmaktan çekinmiyorlar,bu ligde 250 taraftarı olan takımlarda var ,onların başkanları yakınmıyor,lige baktığımızda sivasspor haricinde tüm takımların başında devletle işyapan işadamları ,yada devletten ihale üsüne ihale alan anadolu kaplanı geçinen sponsorlar, yada direkt siyasi kimliğini kullanıp takıma el altından para akıtan kimseler var,birtek böyle siyasi destek,sponsor desteği,nebilim devletten para kazanamıyan tek yönetim bizim yönetimdir sanırım,10 kusur yıldır bu kulübün başında olacaksın,sivasspor gibi bir markanın altında bir işadamları grubu oluşturamayacaksın,sivasın ekmeğini yiyen onlarca zengin işadamı var ,buda yönetimin şehirden nekadar kopuk olduğunu gösterir,yıllarca hasan yurt,bednar,oldoni ,rengifo,doğa,sedat yeşilkaya vs vs... gibi oyunculara boşu boşuna milyon € rolar verildi,bu milyon eroların birkısmını kulüp namına şirket kursalardı,nebilim bir inşşaat şirketi kurulabilirdi,elalemin lazları istanbulda ne orman bıraktılar ,ne boş arsa ,heralde bukadar yağmadan hortumdan ,sivasspor kulübünün başkanınada 1 paydüşerdi,parası neyse verirdi ,rüşvetse rüşvet,bağışsa bağış GÖTÜRGEVE verilirdi,senede 2 3 iş yapılsa kafadan 10-15 trilyon para ederdi bunlada kimseye ağız eğmeden 3 4 oyuncu rahatlıkla alınırdı,bu bir işadamı beceriksizliği olsa gerek ,vizyonsuzluk olsa gerek,böyle bikaçkere yine zor durumda kaldık,ozamanki bahaneleri parayı stada harcadık ,transfere bütçe kalmadı dediler eyvallah dedik,yine geçensezon istediğimiz transferler yapılmadı , buseferde kurdan darbe yedik dediler ,biz €=2600 tl olarak anlaştık,€oldu 3500 tl ,onedenle bütçemiz açık verdi dediler ,bunada eyvallah dedik,kardeşim siz yılda en az 20 milyon € parayı kullanıyorsanız, kur farkının zararını, karınıda hesaplamanız gerekir önlemini almanız gerekir ,neyani yarın €4 000 tl olsa bu kulüp batmışmı olacak ?ben bu yönetimi çok iyi bilirimki ,50 bin €vermemek için omotoyossiyi almAdı ,iyibilirimki 100 bin $vermeyip hamdallah gibi oyuncuyu elden kaçırttı,iyibilirimki,karim saidi gibi babamızın oğluna 5 milyon €dan aşşağı satmıyacağımız oyuncunun kulübüne ,feyenorda 100 bin $verip tapusunu almadı ,iyibilirimki,bilicayi satıp yerine düzgün adam alacağına ,rizeyi küme düşürten yasin çakmağı aldı,örnekleri çoğaltmak mümkün,sezon başında bu takımdan esirgenen 3 5 trilyon, bugün enaz 15 trilyon zarar etmemize neden oldu,ara transferde ben bu yönetimden bişey beklemiyorum ,r.carlosunda rıza hoca gibi, eneramo,groseçki,atıf,navratil ,borcan bulup takımı ayağa kaldıracağınada inanmıyorum,mevcut takımın kendine gelip eski sivasspor hüviyetine dönmesini beklemekten başka yapacak bişey yok
|