Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alem Yiğidoluk Görsün
Alt 28.05.2015, 10:37   #1
asinancetin583
Yiğido

asinancetin583 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

189 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 467 asinancetin583 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Alem Yiğidoluk Görsün

Sevgili Yiğido ağabeylerim, kardeşlerim:
Bu hafta oynayacağımız Trabzonspor maçı öncesinde bazı öneriler sunacağım. Şunu belirtmek isterim ki ne Ertuğrul'a yapılanları ne de Avrupa'ya Trabzonspor yüzünden gidemeyişimizi ben de unutmadım. Lakin merak ediyorum nereye kadar sürecek bu düşmanlık, bu kin. Gelin biz kendimize yakışanı yapalım ve onları krallar gibi ağırlayalım. Alem Yiğidoluk nedir, nasıl yapılır görsün. Aradaki buzlar erisin. Unutmayalım biz onlarla Olimpiyat Stadı'nı paylaşmış takımız. Ne olursa olsun Türküz ve daha önemlisi Müslümanız. Bize yakışanı yapacağımızdan zerre şüphem yoktur. Şimdiden teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.
Cevap: Alem Yiğidoluk Görsün
Alt 28.05.2015, 10:51   #2
emrecan17
Acemi Yiğido

35 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 481 emrecan17 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Alem Yiğidoluk Görsün

kupa maçında oyuncumuzun kafasını parçalayan,kanlarını akıtan,bunun yanında her deplasman maçımızda bizi düşman gözüyle görüp buna göre davranan Rum takımını ağırlamak bize göre değildir !!! Yiğido tükürdüğünü yalamaz..
emrecan17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı emrecan17'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.05.2015, 11:02   #3
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

bu maça trabızon taraftarı deplasmanda tribün kapatma cezası aldıkları gelemeyecekler .
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.05.2015, 12:42   #4
ezelşener
Yiğido

151 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 524 ezelşener FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
asinancetin583 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu hafta oynayacağımız Trabzonspor maçı öncesinde bazı öneriler sunacağım. Şunu belirtmek isterim ki ne Ertuğrul'a yapılanları ne de Avrupa'ya Trabzonspor yüzünden gidemeyişimizi ben de unutmadım. Lakin merak ediyorum nereye kadar sürecek bu düşmanlık, bu kin. Gelin biz kendimize yakışanı yapalım ve onları krallar gibi ağırlayalım. Alem Yiğidoluk nedir, nasıl yapılır görsün. Aradaki buzlar erisin. Unutmayalım biz onlarla Olimpiyat Stadı'nı paylaşmış takımız. Ne olursa olsun Türküz ve daha önemlisi Müslümanız. Bize yakışanı yapacağımızdan zerre şüphem yoktur. Şimdiden teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.
soyunma koridorlarında o Özer ve Salih Dursun.Yusuf gibi oyuncuların bizimkilere yaptıkları saldırı ve çirkeflikler ne olacak peki.neden hep biz efendi oluyoruz.Hep böyle ola ola kaybettik ..Ayrıca Sevgili Kardeşim bir söz vardır.Bizde bu evlat acısı onlarda da bu kuyruk acısı olduğu sürece biz dost olamayız.Ayrıca son olarak şunuda söyleyeyim.Bir bak Şu Trabzondaki maçlara en çok iç sahada seyirci gelen maç Fenerden sonra bizim maçtır.neden içlerindeki kinden dolayı.90 Dk sivasa sivaslıya küfür ederler.yinede iyi dilek ve niyetlerin için seni takdir ettim.Gözlerinden öpüyorum.
ezelşener isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ezelşener'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.05.2015, 12:48   #5
asinancetin583
Yiğido

asinancetin583 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

189 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 467 asinancetin583 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ezelşener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
soyunma koridorlarında o Özer ve Salih Dursun.Yusuf gibi oyuncuların bizimkilere yaptıkları saldırı ve çirkeflikler ne olacak peki.neden hep biz efendi oluyoruz.Hep böyle ola ola kaybettik ..Ayrıca Sevgili Kardeşim bir söz vardır.Bizde bu evlat acısı onlarda da bu kuyruk acısı olduğu sürece biz dost olamayız.Ayrıca son olarak şunuda söyleyeyim.Bir bak Şu Trabzondaki maçlara en çok iç sahada seyirci gelen maç Fenerden sonra bizim maçtır.neden içlerindeki kinden dolayı.90 Dk sivasa sivaslıya küfür ederler.yinede iyi dilek ve niyetlerin için seni takdir ettim.Gözlerinden öpüyorum.
Kesinlikle haklısınız, onların yaptıkları insanlığa sığmaz ama bir tarafın zeytin dalı uzatması diğer tarafın da barış güvercini olması lazım. Umuyorum bu husumet tez zamanda sona erer.
Alt 28.05.2015, 12:59   #6
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
asinancetin583 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili yiğido kardeşim bu iyi niyetli tam bir yiğidoya yakışır iyi kalpli düşüncenden dolayı teşekkür ederim, yalnız Trabzonspor traftarının ağrasif yapısından dolayı bizim yapacağımız bu jeste karşılık vereceklerine pek ihtimal vermiyorum, zati biz hem yönetim olarak, hem taraftar olarak. gelen takıma ve taraftarlarına misafir perverliğin en güzelini göstermeye çalışıyoruz
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
alem, görsün, yiğidoluk