değerli hemşerilerim bülent abi(brother58) ve ben (antalyali_yigido) cumartesi günü takımımızı kamp yaptıkları otelde yalnız bırakmadık.
Çok sevdiğim abim Bülent abi bana ömrüm boyunca unutamıyacağım bir hediye verdi. sivasspor atkısıydı bu verdiği hediye inanın o an gözlerim doldu. bülent abi dedim Allah razı olsun bu atkıyı ne kadar çok istiyordum bana çok büyük bir sürpriz yaptın. sanki Türk bayrağı hediye ettin dedim. tekrar çok teşekkür ederim kendisine.
takım Werner Lorant her ne kadar gazeteci olduğumuz için bizden kaçsada

biz bülent uygun ve hayrettin ile sipas tv için röportaj yaptık.
Bülent Abi antalyadan biz mahmut abi(Manavgat Yaysat bayi sahibi) ve ben takımımızı otelde sizler adına nasıl güçlü bir taraftar kitlesine sahip olduğumuzu gösterdik.
yarın sakarya maçı var Pegasos otel tesislerinde saat 15:30 da başlayacak. bu maçtada orda olacağım.
İNANIN SİVASSPOR OLMAK DİĞER TAKIMLARI TUTMAKTAN FARKLI
ALLAHIM BİZE BU DUYGUYU YAŞATTIĞI İÇİN TEKRAR RAZI OLSUN.
ÖNCE SİVAS SONRA SİVAS BİZİM İÇİN SİVASSPOR DEĞİŞİLMEZ BİR SEVDA....
BÜLENT ABİ YE MAHMUT ABİYE TEKRAR TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM...