Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Hayalperest Degilim
Alt 01.10.2005, 17:52   #1
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 940 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Hayalperest Degilim

Sivasspor Teknik direktörü Werner Lorant, Denizlispor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada ''Biz kendimizi ne güçlü kılacaksa o yönde topumuzu oynayacağız. Çünkü ben hayalperest bir insan değilim'' dedi..

Sivasspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona eren Denizlispor maçının ardından maç hakkında değerlendirme yapan Lorant, önemli olanın ilk defa kendi seyircileri önüne çıkmalarına rağmen takımının 3 puanı kazanması olduğunu söyledi.

Bir basın mensubunun (karşılaşmada pozisyona girmekte zorlanan bir Sivasspor vardı. Bundan sonra da iç sahadaki maçlarda bu oyun tarzıyla mı devam edeceksiniz?) şeklindeki sorusu üzerine Lorant, şunları kaydetti:
''Burada herkes neyin rüyasını görüyor. Aklından neler geçiyor? Yani rüya görmekten artık vazgeçin, uyanın artık. Bu takım 8 maçta 15 puan kazandı. Şanssız bir şekilde Galatasaray'a karşı mağlup oldu.

Ondan sonra bana burada sorular soruyorsunuz. Yok pozisyona girmedi, yok zor. Biz oyunumuzu oynuyoruz. Bakın arkadaşlar önemli olan defansif olarak disiplinli bir şekilde oyunumuzu oynamamız ve gole gitmemiz. Yani rüya görmeyin, çok afedersiniz ama aptal aptal duygulara kapılmayın. Bizim bundan sonraki olanağımız ve olanaklarımız bu yöndeydi.''

Oyun tarzlarına aynen bu şekilde devam edeceklerini, defansif bloku sağlam, disiplinli bir şekilde tutup galip gelmenin yollarını arayacaklarını kaydeden Lorant, ''Bundan sonraki oyun disiplinimiz de aynen bu şekilde sürecek. Aklından başka birşeyler geçen birileri varsa kesinlikle rüya görüyor. Ben bir bir futbolcularımın ne kabiliyeti olduğunu ve ne yapamayacaklarını biliyorum. Biz kendimizi ne güçlü kılacaksa o yönde topumuzu oynayacağız. Çünkü ben hayalperest bir insan değilim'' diye konuştu.

-''İLERİDE DURMALARINI SEVMİYORUM''-
Denizlispor'un yıllardır birlikte oynayan ve Süper Lig'de yer alan bir takım olduğunu vurgulayan Lorant, ''Ve biz bu takımı yendik. Bu takıma karşı 3 puan kazandık. Benim için kesinlikle en önemli olan olay budur. Bundan başka hiçbirşey de beni ilgilendirmiyor'' diye konuştu.

Lorant, maçın sonlarına doğru 2 defans oyuncusunu sahaya sürmesinin risk olup olmadığı şeklindeki soruyu ise, ''Kesinlikle bir risk değildir. Niye risk olsun ki. Daha da geriye doğru çekilmeleri gerekiyordu. Çünkü ben sevmiyorum ve istemiyorum ileride durmalarını'' dedi.

Maçta taraftarların kendilerini desteklerini ifade eden Lorant, ''Sadece ilk defa Sivas'ta oynamamıza rağmen stadın tamamen dolu olmaması beni biraz hayal kırıklığına uğrattı'' dedi.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.10.2005, 18:02   #2
Abuzer
Yiğido

Abuzer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 Abuzer BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

HELAL OLSUN LORANT BABA HALA ÖKÜZÜN ALTINDA BUZAGI ARAYAN MEDYAYA VERMISSIN AGIZLARININ PAYINI. DANKE!!
Abuzer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
danke schön herr lorant
Alt 01.10.2005, 21:49   #3
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Daumen hoch danke schön herr lorant

danke schone herr loran
wır lıeben dich (umarım dogru yazdım
biz seni seviyor ve sana inanıyoruz gerisi bos
basına boyunun ölcüsünü vereceksin helal olsun sana, agzı olan konusuyor bilende bilmeyende bırakın bilenler konussun
Alt 01.10.2005, 22:30   #4
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

HOCA SANA HELAL OLSUN AMA DĞECEYİM TEK ŞEY SANA ŞU TAKIMI ÖNE GEÇER GEÇMEZ GÖMME DEFANSA YAWW ALLAH RIZASI İÇİN AZICIK AÇIK CESARETLİ OYNAYALIMDA Bİ MAÇIDA ÇOK GÖLLÜ ALALIM ...
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.10.2005, 12:18   #5
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1041 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Maçtan sonraki Lorant ın basın açıklaması sanıyorum bazılarını çok etkilemiş
olacakki halen bu açıklama gündemi meşgul ediyor.
Şu anda hiç kimse Lorant kadar takımı tanıyamayacağından, teknik anlamda yorumlarımızı kendimize saklayalım.
Hocayı ve camiayı gereksiz yere yıpratmadan, bugüne kadarki başarımızın mutluluğunu yaşayalım.
Teknik kadro ve Futbolcularımızn her zaman yanında olduğumuzu hissettirelim.
Lorant ulusal medya tarafındanda çok başarılı bulunuyor ve takdir ediliyor.
Lütfen dikkatli olalım.
Alt 04.10.2005, 13:08   #6
GuNaY
Gast

HOCAMIZ KİMSEDEN ETKİLENMEDEN KENDİ BİLDİĞİ ŞEKİLDE TAKIMINI OYNATACAĞINI ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYOR... VE DAHASI TAKIMIN YAPABİLECEKLERİNİ BİLİYOR... AKIL VERENLERİDE SEVMİYOR GALİBA

lorant
Alt 04.10.2005, 13:39   #7
bugrakova
Yiğido

bugrakova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bugrakova isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart lorant

lorant gibi iyi bir teknik direktör de sivasspor a yakışır
bugrakova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.10.2005, 14:50   #8
bbptek58
YASAKLI ÜYE

bbptek58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bbptek58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

LORANTA TEŞEKKÜRLER HER ZAMAN YANINDAYIZ UNUTMA ALMAN KURDU
bbptek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır