Trabzon Sivas
Turkcell Süper Ligi'ne 6. hafta, Sivasspor-Trabzonspor maçıyla başladı. Gol pozisyonu bulmakta zorlanan Trabzon serbest vuruştan attığı golle öne geçti.
Lig TV'nin naklen yayınlayacağı mücadelenin hakemi ise Serdar Tatlı. Sivasspor’da Gökhan, Trabzonspor’da Szymkowiak ve Gökdeniz oynamayacak.
Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Serdar Tatlı, Muhittin Gürses, Alpaslan Dedeş
Sivasspor: Petkoviç, Hakkı, Kalla, Hakan Bayraktar, Anderson, Balili, İbrahim, Fransergio, Musa, Murat, Hayrettin
Trabzonspor: Jefferson, Emrah, Kürşat, Fabiano Eller, Celaleddin, Hüseyin, İbrahim Ege, Lee Yong, Yattara, Jun, Fatih.
Her iki takım orta alanda hakimiyet kurma çabası içinde.
Maçın 9. dakikasında Sivasspor gole çok yaklaştı. Köşe vuruşunda Sivasspor'lu oyuncunun kafa vuruşu direkten döndü.
Kürşat'ın ayağı Balili'nin kafasına geldi. Balili uzun bir süre sakatlık geçirdi. Maçta zaman zaman sertlikler yaşanıyor.
Her iki takımın başlattığı ataklar ceza sahası önünde eriyor. Şu ana kadar Sivasspor'un köşe vuruşunda yarattığı tehlike dışınd agol pozisyonu yok.
22. dakikada Trabzon 1-0 öne geçti. Kürşat serbest vuruşta yaklaşık 35 metreden attığı golle takımını
1-0 öne geçirdi.
23. dakikada Sivasspor serbest vuruş kazandı. Hakkı'nın vuruşu kale direğinin solundan auta çıktı.
26. dakikada Sergio köşe vuruşunda gelen tope yarım vole vurdu. Defans oyuncularının eline çarpan top kaleci Jefferson'da kaldı.
|