Lorant:Takımım çok iyiydi
Sivas - Diyarbakırspor karşısında 4-1 galip gelen Sivasspor'da, teknik direktör Werner Lorant, ''Kesinlikle Diyarbakırspor kötü bir takım değildi, ancak benim takımım çok iyiydi'' dedi.
Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Werner Lorant, maçtan güzel bir oyunla farklı skorla galip ayrıldıklarını söyledi.
Lorant, ''Farklı skorlu galibiyeti Sivasspor'un ofansif oyununa mı, yoksa Diyarbakırspor'un kötü olmasına mı bağlıyorsunuz?'' biçimindeki soruyu, ''Kesinlikle Diyarbakırspor kötü bir takım değildi. Ancak benim takımım çok iyiydi'' diye yanıtladı.
Bu maça dek ligde toplam 8 gol atan Sivasspor'un bu maçta 4 gol birden atmasının vurgulanması üzerine ise Lorant, ''Futbol, sabır isteyen bir oyundur. Kimi maçlar 1-0, kimi maçlar ise farklı skorla biter. Biz de sabrettik ve bu maçı böyle bitirdik. Ama bu her maç böyle bitecek demek değildir'' dedi.
Bir soru üzerine hedeflerinin her zaman aynı kalacağını ifade eden Lorant, şunları kaydetti:
''Hedeflerim ilk başta da aynıydı, hala aynı. Ben, rüya gören bir teknik adam değilim. Takımıyla çok çalışan bir teknik direktörüm. Kendimize koyduğumuz hedefe ulaşmadan kesinlikle ikinci bir hedefi kendimize koymayacağız. Önemli olan futbolcularımızın bugüne kadar olduğu gibi konsantre bir biçimde çalışmayı sürdürmesidir. Hiç kimse unutmasın ki hiçbir şey kendiliğinden olmuyor. Şu anki hedefimiz 40 puana ulaşmak. 40 puan bize ligde kalmak için yeterli olacaktır.''
Uzun bir sakatlığın ardından forma giyen kaptan Muhammed'in performansını da değerlendiren Lorant, Muhammed'in, uzun bir sakatlıktan çıkmasına karşın güzel bir performans ortaya koyduğunu söyledi.
Muhammed ise, sakatlığının ardından güzel bir dönüş yaptığını belirterek, ''Takımda birlik ve beraberlik çok iyi. Her konuda birbirimize yardım ediyoruz. Bu da sonuca yansıyor'' dedi.
Kaynak:Ajansspor