Arkadaşlar iyi hoş şu takım dostumuz, Sivasın şu takımdan başka dostu yok demişsiniz ama ne zaman neler olacağı belli olmuyor yani Sivasın Sivastan başka dostu olmaması lazım. Bir bakın Adanaspor Mersin İdman Yurdu maçına adamlar yıllardır birbirlerinin maçlarına gittiler geldiler ama bu sezon bayraklarını yaktılar.
Bizde Adana Demirspor maçlarını hep aynı tribünde izledik sonradan neler olur bilinmez.
Tabiki hiç bir takımda geçinemediği takımla hiç bir zaman dost olmaz.
Diyarbakırspor,Mersin İdman Yurdu, Sakaryaspor,Beşiktaş,Ankaragüc ü, Göztepe ve Adanaspor geçinemediğimiz takımlar. Her maçımız olaylı olmuştur.
YUKARIDAKI YAZI KONYALI BI ARKADASIN YAZISI BENIM BU BASLIGI ACMAMIN SEBEBI KONYALI ARKADASIN ADANASPORU YANLIS TANITMASIDIR dıyecegım okı arkadaslar bu ınsan taraftar degıldır mersın macını anlatıo acıklayım sızlere mersın macı öncesı bız mersınlılerı onlarda bızlerı cagırdılar karsılıklı olarak tezahurat anlıyacagınız hersey guzel TAKI DEMIRSPORLU arkadaslar gelene kadar mersınlılerde bunlar her saman dusmanlardır.onlar mersıne mersın onlara kufur ettıler sonradan mersınlıler galyana gelıp bısede kufur ettıler bısler sustuk artık dayanamak bı muddet sonra karsılık verdık BEN SIZLERE SÖLEMISTIM BIZE KARISMAYANA BIZ KARISMAYIZ DIE mac sonunda bayragımızı yaktılar BI BAYRAK SIZLERINDE BILINDIGI UZERE SEREFTIR bıs kımsenın bayragını yakmadık . bu konyalı arkadas kendısınınde yazdıgı gıbı Diyarbakırspor,Mersin İdman Yurdu, Sakaryaspor,Beşiktaş,Ankaragüc ü, Göztepe ve Adanaspor gecınemezler bu takımlara bıseyde yapamazlar ancak böle ukela ukela konusurlar sızlerde bıslerı yanlıs anlamayın ve yanlıs tanımayın dıe ben bu baslıgı actım SAYGILARIMLA