Biraz Abartili Fiyat
Yönetim Mi Yoksa Stad Kirasi Yüzündenmi Bilmem Ama Altin Yumurtlayacak Tavuğu Boğazlamasinlar Lütfen, Seyircimizi Stada çekmeye çalişirken Ekonomik Olarak Duvar örülmesini Anlayamiyorum, Yine 1o Ytl De Olsa O Satda Ancak 30 - Bilemedin 40 Bin Yiğido Gelirdi 300 Kişide Ancak Vestelli Gelmezdi Bile, Neyse Bu Fiyat Biraz Haksiz Fiyat Olmuş, Hem Uzak Hem Ulaşim Sorun Hem Gece Maçi Yine Olumsuzluk Yine Olumsuzluk 15 Bini Bulursak Ne Ala Helal Olsun Diyeceğim, Haftayada Gs Maçi Var Oradada Kaziklanacak Yiğido, Sonra Yine Tarbzon Maçi Olmaz Bu Kadar şimdiden Belirteyim, Sivasli Istanbulda çok Zengin Değil Var Biraz Parababasi Ama %95 I Gariban Bilirsiniz Sivasli Burada Işçi Memur, Kapici Ara Işçisi Ve çoğunluklada Işsizdir, Yönetime Ve Karar Alicilara Bildikleri Bu Konuyu Bir Hatirlatayim Istedim, Sivasi Sivasliyla Bariştirmanin Yolu Onu Kaynaştirmaktan Geçer Bunun En Güzel Yoluda Spor Ve Stadda Bu Kucaklaşmaya Sahne Dir Bunu Bizden Esirgemeyin, çok Eski Komşumu Ve Arkadaşimi Stadda Gördüm Ve Her Defasinda Bir Sonraki Randevuda Kimlerle Karşilaşabilirim Heyecaniyla Stada Koşarak Gidiyorum, Lütfen Yönetim Nelere Vesile Olduğunu Bilin Futbol Yanlizca Futbolda Değildir, Kardeşlerimizin Buluşmasidirda Ayni Anda, Tabi Anlayacağinizi Umuyorum, Sizinde Yüreğiniz Sivas Sevginiz Var Tabiki, Bu Taraftarin Vicadanin Sesidir Bu Sese Kulak Verin.
Saygilarimla
Abircan