EDSON GOL SÖZÜ VERDİ
Sivasspor’un son transferi Brezilyalı golcü futbolcu Edson Galatasaray’a gol atmayı çok istediğini söyledi. Sivasspor Yönetimi Kurulu’nun transferin son gününde Clube Atletico Mineiro takımından kadrosuna dahil ettiğin golcü futbolco Edson Araujo Da Silva, forma heyecanı yaşıyor.
Teknik direktör Werner Lorant’ın forma şansı tanıması halinde Sivasspor takımıyla ilk kez bir maça çıkacak olan Edson, ilk maçında gol atmak istediğini söyledi. Sivasspor’a gelmekten çok mutlu olduğunu belirten Edson, “ Burada çok iyi bir ortam var. Sergio ve Anderson’dan da gerekli bilgileri aldım. Sivasspor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu öğrendim. Bende kendimi kanıtlamak ve burada kalıcı olmak için elimden geleni yapacağım. Biraz idman eksiğim var ama forma şansı tanınması halinde oynarım. Sivasspor’un formasını ise Yiğidoların karşısında giymek istiyorum. Hocamın bana forma vermesini çok istiyorum. Eğer böyle olursa Galatasaray’a karşı gol atacağım. Bunun içinde ne gerekiyorsa yapacağım”dedi.
Bunun yanı sıra Sivasspor Teknik patronu Werner Lorant’ın Brezilyalı golcüyü ilk onbirde olmasa bile ikinci yarıda oyuna alması bekleniyor
|