BABA OCAĞINA HOŞGELDİNİZ
Galatasaray`ın efsane oyuncularından ve halen bu takımda yardımcı hocalık yapan Erdal Keser`le, Galatasaray`da forma giyen Hasan Kabze bugün memleketleri Sivas`a geliyor.
Sivaslı olduğunu her platformda söyleyen ve bununla da gurur duyduğunu ifade eden Erdal Keser, yıllar sonra Sivas`a gelecek olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.
GURUR DUYDUK
Sivasspor` u yakından takip ettiğini de belirten Erdal Keser "Sivasspor süper lige çıkarak, sadece Sivas`ta yaşayanları değil, bizim gibi başka şehirde yaşayan insanlarıda mutlu etti. İnşallah son zamanlardaki kötü gidişine son verip, ilk yarıda olduğu gibi başarılı sonuçlar alacaktır, buna inanıyorum" dedi.
HEYECANLIYIM
Önceki gün Hürdoğan Spor servisiyle telefon görüşmesi yapan Erdal Keser, çok heyecanlı olduğunu ifade etti. Keser "Sivas benim baba ocağım, orada hâlâ akrabalarım var. Hikmet ve Abdullah Kasap bunlardan bazıları, inanın çok heyecanlanıyorum" şeklinde konuştu.
Öte yandan Galatasaray`da top koşturan ve giydiği 58 numaralı forma ile Sivaslı`ların ayrı bir sevgisini kazanan Hasan Kabze de sarı-kırmızılı formayla ilk defa Sivas`a gelecek.
Hürdogan Gazetesi
|