BAŞKAN KIZAR´DA SEVER´DE
Sivasspor'da başkan kızar da sever de!
47 gün sonra taraftarının karşısına çıkan Sivas, Fenerbahçe maçındaki performansıyla göz doldurdu.
Fenerbahçe maçında sergilediği futbolla yönetimi ve taraftarlarını mutlu eden Sivasspor'da yüzler gülüyor. Geçen hafta kırmızı kart gören futbolcuları sert bir dille eleştiren Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz, bu kez futbolculara övgüler yağdırdı. Odyakmaz, 1-1 berabere biten Fenerbahçe maçını değerlendirirken, "Gösterdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımızı kutluyorum" dedi. Odyakmaz, "Eksiklerimize rağmen görev alan arkadaşların hiçbiri diğerlerini aratmadı. Gösterdikleri performans nedeni ile oyuncularımızı kutluyorum. Burada gösterdiğimiz oyun anlayışı, bizim gerçek gücümüzün ne olacağını da belli etti. En kısa zamanda daha iyi yerlere gelmek için çalışacağız" diye konuştu.
Petkoviç, Hakkı ve Anderson'un yokluğunda görev alan oyuncuların, başarılı bir performans gösterdiklerini söyleyen teknik direktör Karol Pecze ise "İstediğimiz futbolu sahaya yansıttığımız için mutluyum. Önümüzdeki haftalara da bu mücadeleyi yansıtırsak, çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
A.A Sivas
|