Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

 
 
Seçenekler Arama Stil

OTYAKMAZ MADDİ SIKINTILARI ANLATTI
Alt 09.10.2006, 22:13   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart OTYAKMAZ MADDİ SIKINTILARI ANLATTI

Her hafta konu ve konuklarıyla gündeme damgasını vuran Telegol, önceki gün Başkanlar Zirvesi ile yine gündeme damgasını vurdu.

Sivasspor, Ankaragücü, Gaziantepspor, Bursaspor, Vestel Manisaspor ve diğer Anadolu kulüplerinin başkanlarıyla Türk futbolunun dünü, bugünü ve yarını konuşuldu. Mecnun Odyakmaz, Cemel Aydın, İbrahim Kızıl, Levent Kızıl, Haluk Çubukçu ve diğer Anadolu kulüp başkanlarının canlı yayın konuğu olarak katıldığı programda Başkanlar ilginç açıklamalarda bulundu.
Programda bir açıklama yapan Mecnun Otyakmaz, taraftarların eskisi gibi maça ilgi göstermediğinden yakınarak, “Anadolu kulüpleri olarak bütçemiz oldukça kısıtlı. Şans oyunlarından gelen miktar zaten gülünç bir miktarda idi. İddaa oyunu diğerlerine oranla biraz fazla idi ama oda miktarı oldukça düşürdü. Bizlerin diğer dört büyük takımlar gibi reklam geliri, sponsor v.s. gelirlerimiz yok. Eğer bu böyle devam ederse biz ligden çekiliriz. Dört büyükler kendi kendilerine ligi oynayıp tamamlasınlar” şeklinde konuştu.
Yayıncı kuruluşun Türkcel Süper liginde oynanan bütün maçları vermesi gerektiğini sözlerine ekleyen Otyakmaz, “Herkes istediği maçı izlesin. Her taraftar kendi takımının maçını izlesin” dedi.
Diğer taraftan Türkiye Futbol Federasyonu tarafından alınan kararla artık takım adına gelir amaçlı her hangi bir gece v.s. düzenlenemeyeceğini belirten Başkan Mecnun Otyakmaz, “Alınan bu kararla gecelerden, yılda 3 milyon dolar elde edilen gelirimiz de elimizden alınıyor” şeklinde konuştu.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git