FENER HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI
Sivasspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı.
Fortis Türkiye Kupası maçında Sivasspor ile Fenerbahçe bugün 4 Eylül Stadyumunda karşı karşıya gelecekler. Bu maçın hazırlıklarına Denizlispor maçının ardından başlayan Kırmızı-beyazlı ekip çalışmalarını dün tamamladı.
Pecze ile yollarını ayıran ve görevine Bülent Uygun’u getiren Sivasspor, Fenerbahçe maçına da yeni teknik patronu ile hazırlanmış oldu.
Sivasspor takımı Fenerbahçe maçı hazırlığlını dün yaptığı idmanla tamamlarken, tesislerinde maç saatini bekleyeme başladı.
FORTİS TÜRKİYE KUPASI SİVASSPOR - FENERBAHÇE MAÇI SAAT 20:00 DE LİGTV'DE
Saat 20.00’da başlayacak olan karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Tolga Özkalfa yönetecek. 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmaya Sivasspor’un Petkoviç, Servet, Hakkı, Murat Sözgelmez, Fransergio (Gürhan), Yasir, İlhan, Cem Can, Musa Kuş, Balili, Anderson (Wooter) 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.
|