Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

3:1 İNEGÖL ŞOKU!..
Alt 15.12.2006, 15:01   #1
sivassss
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassss BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart 3:1 İNEGÖL ŞOKU!..

Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'nda yapılan İnegölspor-Sivasspor maçı ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. Sivasspor maçı 9 kişiyle tamamladı

11. dakikada sağ kanatta topla buluşan İnegölspor'dan Alaattin, ceza sahası içinde müsait durumdaki Caner'e pasını verdi. Bu futbolcunun şutunu, kaleci Akın kurtardı.

17. dakika İnegölspor'dan Alaattin'in düşürülmesiyle ceza sahası önünde kazanılan serbest atışı, Caner kullandı. Caner'in direkt kaleye vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.

24. dakikada ev sahibi takımdan Muhammet'in orta alandan yaptığı ortada, Caner ceza sahası içinde topla buluştu. Caner'in plase vuruşla kaleci Akın'ın üzerinden aşırttığı top, ağlarla buluştu: 1-0

Karşılaşmanın ilk yarısı, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

50. dakikada Sivasspor'dan Gökhan'ın sağ kanattan kullandığı korner atışında topla buluşan Servet'in kafa şutunu, kaleci Haydar kornere çeldi.

53. dakikada İnegölspor'dan Onur'un ceza sahasına yaptığı ortada, Servet topu ayaklarının altından kaçırınca, Caner kaleci Akın'la karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun sert şutunu, kaleci Akın güçlükle kontrol altına aldı.

70. dakikada İnegölspor kalecisi Haydar'ın degajında top, karşı yarı sahada Alaattin'in önüne düştü. Caner ile verkaç yaparak ceza sahası içinde topla buluşan Alaattin'in şutunda, top ağlarla buluştu: 2-0

88. dakikada sağ kanattan Aydın'ın ortasında ceza sahasında topla buluşan Arif, düzgün bir vuruşla topu kaleci Akın'ın solundan kaleye gönderdi: 3-0

90. dakikada Sivasspor Mehmet Yılmaz'ın ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı atışı kazandı. Ertuğrul'un vuruşunda kaleci Haydar'dan dönen topu Fatih tamamladı ve maçın skorunu tayin etti: 3-1

Karşılaşma İnegölspor'un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Stat: Şehir Hakemler: Abdullah Yılmaz xx, Gökhan Memişoğlu xxx, Uygar Bebek xxx

İnegölspor:
Haydar xxx, Aydın xxx, Mesut Çaytemel xxx (Dk. 84 Cemal x), Ramazan xxx, Murat xxx, Hayrullah xxx, Alaattin xxx (Dk. 78 Arif xxx), Onur xxx (Dk. 89 Hüseyin ?), Muhammet xxx, Caner xxx, Mesut Özkalkan xx

Sivasspor: Akın xx, Gündüz Azer x, Hayrettin xx, Servet xx, Murat xx, Hasan x (Dk. 66 Ertuğrul x), Hakan x, Gökhan x, Cem Karaca x (Dk. 46 Fatih xx), Serdar Topraktepe x (Dk. 70 Gürhan x), Mehmet Yılmaz x

Goller: Dk. 24 Caner, Dk. 70 Alaattin, Dk. 88 Arif (İnegölspor), Dk. 90 Fatih (Sivasspor)

Sarı Kartlar: Dk. 16 Mesut Çaytemel, Dk. 62 Mesut Özkalkan, Dk. 73 Ramazan (İnegölspor), Dk. 29 Serdar Topraktepe, Dk. 38 Cem Karaca, Dk. 81 Mehmet (Sivasspor)

Kırmızı Kart: Dk. 45 Gündüz Azer, Dk. 81 Gökhan (Sivasspor)
sivassss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: İNEGÖL'DEN SİVAS'A SÜRPRİZ!...
Alt 15.12.2006, 15:13   #2
orhan058
Acemi Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 orhan058 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: İNEGÖL'DEN SİVAS'A SÜRPRİZ!...

Ben kupaya gereken önemin verilmediğinden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum.
orhan058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: İNEGÖL'DEN SİVAS'A SÜRPRİZ!...
Alt 15.12.2006, 15:15   #3
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: İNEGÖL'DEN SİVAS'A SÜRPRİZ!...

Stat: Şehir
Hakemler: Abdullah Yılmaz, Gökhan Memişoğlu, Uygar Bebek
İnegölspor: Haydar, Aydın, Mesut Çaytemel, Ramazan, Murat, Hayrullah, Alaattin, Onur, Muhammet, Caner, Mesut Özkalkan
Sivasspor: Akın, Gündüz Azer, Hayrettin, Servet, Murat, Hasan, Hakan, Gökhan, Cem Karaca, Serdar Topraktepe, Mehmet
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2006, 15:21   #4
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI

KADRO DOĞRUYSA BÜLENT YİNE GAF YAPMIŞ.KALECİ AKINDA ISRAR ETSİN O.HARUNU GÖNDERECEKLERMİŞ. HARUN BANA GÖRE ŞUANDA HER TAKIMDA OYNAR. HARUN HİÇ ÜZÜLME KARDEŞİM SEN GİT BENCEDE.YAZIK SANA.
İNEGÖL GİBİ TAKIMINDAN 3 YEMEK BENİ ÇOK ÜZMÜŞTÜR.
BENCE GİTMESİ GEREKENLER; HAKAN BAYRAKTAR,CEM KARACA, KALECİ AKIN, GÜROL AZER, ZATEN SERVETTE GİDECEK.
GELMESİ GEREKEN; SERVETİN YERİNE YABANCI STOPER VE SAĞ KANADA HIZLI BİR OYUNCU LAZIM. MUSA KUŞLA YÜRÜMEZ. ADAM HER GEÇEN GÜN 100 KİLO ALIYOR.
BÜLETN AGA SEN AVRUPAYI, AFRİKAYI,İ SKANDİNAV ÜLKELERİNİ GEZ DOLAŞ? BAKALIM NAPACAKSIN.
SONUMUZ HAYROLA.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2006, 15:23   #5
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1320 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

yaziklar olsunn........................ ............
Alt 15.12.2006, 15:24   #6
sivassss
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassss BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: -->: İNEGÖL'DEN SİVAS'A SÜRPRİZ!...

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KADRO DOĞRUYSA BÜLENT YİNE GAF YAPMIŞ.KALECİ AKINDA ISRAR ETSİN O.HARUNU GÖNDERECEKLERMİŞ. HARUN BANA GÖRE ŞUANDA HER TAKIMDA OYNAR. HARUN HİÇ ÜZÜLME KARDEŞİM SEN GİT BENCEDE.YAZIK SANA.
İNEGÖL GİBİ TAKIMINDAN 3 YEMEK BENİ ÇOK ÜZMÜŞTÜR.
BENCE GİTMESİ GEREKENLER; HAKAN BAYRAKTAR,CEM KARACA, KALECİ AKIN, GÜROL AZER, ZATEN SERVETTE GİDECEK.
GELMESİ GEREKEN; SERVETİN YERİNE YABANCI STOPER VE SAĞ KANADA HIZLI BİR OYUNCU LAZIM. MUSA KUŞLA YÜRÜMEZ. ADAM HER GEÇEN GÜN 100 KİLO ALIYOR.
BÜLETN AGA SEN AVRUPAYI, AFRİKAYI,İ SKANDİNAV ÜLKELERİNİ GEZ DOLAŞ? BAKALIM NAPACAKSIN.
SONUMUZ HAYROLA.
kardeş maçın şokuyla bu tür laflar yazman hiçde hoş değil, hepimiz üzgünüz, takımı tabikide eleştireceğiz ama bu denli ağır eleştirilerek söylemek, şimdi takımın başına başka bir hocanın geçmesini istemek gibi olaylar bizi bir yere götürmez, bu ligde varolmak istiyorsak bülent hocya desteğimizi sürdürmemiz lazım...
sivassss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2006, 15:27   #7
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen

ya yazık gunah ya sıvasspor ıstese su kupada yarı fınal oynar kasasına 2 trılyonu koyar
Alt 15.12.2006, 15:32   #8
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Daumen runter -->: --->: -->: İNEGÖL'DEN SİVAS'A SÜRPRİZ!...

Alıntı:
sivassss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş maçın şokuyla bu tür laflar yazman hiçde hoş değil, hepimiz üzgünüz, takımı tabikide eleştireceğiz ama bu denli ağır eleştirilerek söylemek, şimdi takımın başına başka bir hocanın geçmesini istemek gibi olaylar bizi bir yere götürmez, bu ligde varolmak istiyorsak bülent hocya desteğimizi sürdürmemiz lazım...
KARDEŞİM BEN BİRŞEY DEMİYORUM.BİR KERE DÜŞÜNSENE?TÜM AVRUPAI VE İSKANDİNAV ÜLEKELERİNİ GEZMENEİN NE GEREĞİ VAR?ALACAĞI BİR TANE STOPER?GEÇÇEN SENE LORANT KALLAYI ALDI?ADAMNERELERİ GEZDİ?
BEN DİYORUMKİ BALİLİ VE WOOTER GİDERSE BÜLENT AGADA GİDER DİYORUM.
HABİDE GENÇTÜRK HABERE YORUM YAZIYOR.FENERBAHÇE HAKIINDA YORUM YAZIYOR.AMAN ALLAHHHHHHHHH,BİR VARYA SERHAT ULUERENİN ELİNE DÜŞERSE MANİSANIN LİGE ÇIKMADIĞI ZAMAN OYNAYAN CAFER GİBİ ODA TEPE TAKLAK BAZI KİŞİLERCE İNDİRİLİR.
BIRAKSIN ARTIK FEERBAHÇE AŞKINI?O ZAMAN FENERE GİTSİN ALT APIYI ÇALIŞTIRSIN_
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2006, 15:37   #9
Playaz58
Acemi Yiğido

Playaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Playaz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yaziklar olsun...!! Utanilacak bir durum! bukadar da olmaz yani yani!
Alt 15.12.2006, 15:42   #10
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ÖNCELİKLE BİZ SİVASSPOR OLARAK KISITLI BÜTCEYLE VAR OLMAYA ÇALIŞIYORUZ...
KUPADA DEVAM ETMEK BİZE KARDAN DAHA ÇOK ZARAR VERİR..
KADROMUZ ZATEN KISITLI, KUPADA YAŞANACAK BİR SAKATLIK BİZE PAHALIYA MAL OLUR...
BÜLENT MAÇTAN ÖNCE DE AÇIKLAMASINDA YER VERDİ ZATEN, YEDEK OYUNCULARA ŞANS VERECEĞİNİ SÖYLEDİ VE ÖYLE YAPTI...
GEÇEN SENE KUPADA VAR OLMAYA ÇALIŞAN TAKIMLAR ŞU AN 2. LİGDE TOP KOŞTURUYOR... BU NEDENLE GERÇEKÇİ DAVRANMAK ZORUNDAYIZ...
AYRICA ARKADAŞLARIN YORUMLARINA BAKILIRSA BÜLENT'İ TAKIMDA İSTEMİYORLAR AMA UNUTMASINLAR Kİ BÜLENTİN BU TAKIMA VERDİĞİNİ KİMSE VEREMEZ...TEK ŞANSSIZLIĞI FENERBAHÇEDE YETİŞMİŞ OLMASI HER ZAMAN BU YÖNÜYLE İNSANLARIN TEPKİSİNİ ÇEKİYOR...
SEVGİLER,SAYGILAR...