Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 08.04.2005, 09:17   #1
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

38 yıllık Sivasspor, ilk kez Süper Lig'e bu kadar yaklaşıyor, şehir heyecandan yerinde duramıyor
'Yüreğimiz yeter'

Antrenör İsmail Kartal, mütevazı bütçe ve ağır iklim şartlarına rağmen, başarılı yolculuğu kısaca özetliyor: "Takımda özveri ve üst düzeyde arkadaşlık duyguları var"

Fenerbahçe'nin "Arap" lakaplı unutulmaz futbolcusu İsmail Kartal, yeşil sahalardaki başarılarına şimdi de antrenörlük kariyeriyle bir yenisini eklemek üzere... Hırsı ve mücadeleci yapısıyla üstesinden gelemeyeceği iş olmadığını kanıtlayan Kartal, Sivasspor'u 38 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkarabilmek için gün sayıyor.
İşte, yaşamın her evresinde kalıcı başarılara giden yolun tırnaklarıyla, dişleriyle kazınması gerektiğine inanan genç teknik adamın zafere uzanan yoldaki öyküsü;

Rapid niyetine
"Sezon başında Avusturya'dan Rapid Wien'i çalıştırmam için teklif geldi. Şaşırmıştım, ancak koşullar ve bende kalması gereken bazı özel nedenler beni Sivas'a taşıdı. Sivasspor olarak çok mütevazı olanaklarla mücadele ediyoruz. Vestel Manisaspor ya da Antalyaspor'un iki oyuncusunun transfer ücreti bizim takımın tamamına eşdeğer. 25 milyara aldığımız futbolcular var. Bu kentte iklim ağır. Antrenman sahamız buz tuttuğu için sakatlanan futbolcularımız oldu. Tesislere dönerken, soğuk ve rüzgârdan hastalanıp, yatağa düşenler var. Ancak hepsinin özverisi ve arkadaşlık duyguları bizi bugüne getirdi.
İkinci Lig can çekişiyor. Bazı takımların deplasmana gidecek parası yok. Kulüpler borç batağında. Birkaç kent takımı dışında durum çok kötü. Süper Lig naklen yayın gelirlerinden diğer liglere kaynak aktarılmalı. Özel ilişkiler sayesinde takımların başına antrenörler getiriliyor. Benim arkamda duran bir dayım, bir amcam yok. 11 yıldır çalıştığım ekibimle zorluğa karşı direndik."

'Potansiyel süper'

"Sivasspor'un ligde kalıcı olması için bazı önlemler şart. Reklam, sponsor ve yayın gelirleri dışında ürün pazarlamasıyla ilgili kapsamlı raporu yönetime sundum. Tesis yapımı için bilgi verdim. 7 milyon Sivaslı potansiyelinin iyi kullanılması lazım. Anadolu insanı fakir, ama gönlü zengin. Kulüplerini çok seviyorlar, maddi çok olmasa da manevi katkıları çok büyük".

'Bırakacağım'

"Sivasspor'un Süper Lig'e çıkması, antrenörlük yaşamımdaki en önemli başarım olacak. Ancak geleceğe yönelik başka projelerim var. Ailemi, eşimi ve çocuklarımı çok özledim. Zaman zaman gidip onları görsem de, hep yanımda olmalarını istiyorum. Bu nedenle şampiyonluğa ulaştıktan sonra Sivasspor'dan ayrılacağım".

"Unutamıyorum"

"Fenerbahçe'ye çok şey borçluyum. Ben gerçek Fenerbahçeliyim. Boş sözleşmeye imza atardım. Avrupa'da Fransa'nın Bordeaux takımını deplasmanda 3-2 yendiğimiz karşılaşmayı unutamıyorum. 74 bin taraftarın önünde çok büyük bir zafer elde etmiştik. Galatasaray'ı 4-3 mağlup ettiğimiz maç da anılarım arasında önemli bir yer tutar. 3-0 yenik iken, maçı 4-3 kazanmıştık".
ÖZEL RÖPORTAJ / İLHAN GÜLER
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2005, 09:32   #2
dragon_58
Yiğido

dragon_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 dragon_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İNŞALLAH BÖLE BİŞEY OLMAZ
HOCAMIZLA GEÇİRECEĞİMİZ DAHA UZUN YILLAR WAR
AYRILMASISNI İSTEMİYORUM
dragon_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2005, 09:40   #3
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sayin Hocanin kararini saygiyla karsilamak lazim. Büyük insanlarin büyük hedefleri olur.Onlarida saygiyla karsiliyoruz.Ileride kararinizi nasil verirseniz verin onuda saygiyla karsilayacagiz.Sivasspor camiasi ve Sivaslilar sizden her zaman gurur duyrak bahsedecek.
Ama sayin hocam tam özlemle beklemis oldugumuz basariyi yakalamisken basari basamaklarina sizin ve Sivassporumuzun ismini altin harflerle yazmaya devam edecekken ve daha büyük hedeflerimizi planlarken hepsi sizin varliginizla yapildi.Bu cileli ve cefakar ve bir o kadar vefakar Sivas insanin sizden beklentileri varken takimi.klübü taraftarlari ve sehrimizide hayal kirikligina ugratacak bir karar almazsiniz insallah.Karariniz ne olursa olsun sizi cok seviyoruz basarilarinizin devemini diliyoruz(gayet tabiiki Sivassporla)
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2005, 09:49   #4
tolga583434
Yeni Yiğido

tolga583434 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tolga583434 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ismail kartal'ın SİVASSPORUMUZU bir çırpıda silip atacagına inanmıyorum..!
tolga583434 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2005, 09:55   #5
dragon_58
Yiğido

dragon_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 dragon_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
LütfiÜnal Nickli Üyeden Alıntı
Sayin Hocanin kararini saygiyla karsilamak lazim. Büyük insanlarin büyük hedefleri olur.Onlarida saygiyla karsiliyoruz.Ileride kararinizi nasil verirseniz verin onuda saygiyla karsilayacagiz.Sivasspor camiasi ve Sivaslilar sizden her zaman gurur duyrak bahsedecek.
Ama sayin hocam tam özlemle beklemis oldugumuz basariyi yakalamisken basari basamaklarina sizin ve Sivassporumuzun ismini altin harflerle yazmaya devam edecekken ve daha büyük hedeflerimizi planlarken hepsi sizin varliginizla yapildi.Bu cileli ve cefakar ve bir o kadar vefakar Sivas insanin sizden beklentileri varken takimi.klübü taraftarlari ve sehrimizide hayal kirikligina ugratacak bir karar almazsiniz insallah.Karariniz ne olursa olsun sizi cok seviyoruz basarilarinizin devemini diliyoruz(gayet tabiiki Sivassporla)
+1967
dragon_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2005, 09:58   #6
farukcengiz
Yeni Yiğido

farukcengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 farukcengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BEN DE İSMAİL KARTALIN RÖPORTAJI NI OKUDUM VE ÇOK ÜZÜLDÜM FAKAT ROPÖRTAJI İYİ OKURSANIZ RAPİD VİEN DEN TEKLİF ALDIĞINI FAKAT ÖZEL SEBEPLERDEN DOLAYI SİVASI TERCİH ETTİĞİNİ YAZMIŞ İSMAİL KARTAL BENCE SİVASA HEYKELİ DİKİLECEK İNSAN 38 YILLIK TARİHİMİZDE BİZE İLKLERİ YAŞATTIĞI İÇİN VE HER NE OLURSA OLSUN KARARINA SAYGI DUYMAMIZ LAZIM VE HER VERDİĞİ KARARDA TÜM SİVASLILAR OLARAK DESTEK VERMELİYİZ.BU BENİM ŞAHSİ FİKRİM HERKESE SAYGILAR.
farukcengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2005, 11:17   #7
serkankustarci
Yiğido

serkankustarci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkankustarci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

İsmail Kartal'ın gitmesini hiç istemiyorum.Fakat gidersede kararına saygı duyarız ve her zamanda sevgiyle hatırlarız.Henüz erken ama İsmail hoca ayrılırsa takımın başına bu takımı iyi tanıyan Bülent Uygun gelmelidir.
serkankustarci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2005, 11:25   #8
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ismail Kartal Sivassporun tarihindeki en basarili teknik direktor olmustur.Kararini saygiyla karsilamak lazim.Biz zaten super lige ciktigimizda teknik direktor sorunu yasamayacagiz.Kendisine sonsuz tesekkurlerimizi sunariz.Keske kalsaydi.
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2005, 12:56   #9
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:

[size=2]Süper Yorum Aynen Katiliyorum :( :( :( :( [/size]
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2005, 13:30   #10
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:

+
İSMAİL HOCAYA HER ZAMAN HERYERDE SAHİP ÇIKTIK KARARI BİZİ ÇOK ÜZDÜ UMARIM BİR FORMÜL BULUNUR ONU ŞİDİDEN ÇOK ÖZLEDİK UMARIM HER İKİ TARAFADA HAYIRLI OLUR...,
SİVAS KARTALI BİZİ BIRAKMA...