Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

REZALET !!
Alt 29.08.2007, 02:58   #1
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart REZALET !!

Federasyonun verdiği bu kararla, bundan sonra Türkiye’de hangi hakem, hangi maçı, hangi şartlarda bırakabilir? Eğer bıçakla öldürürseniz, belki o zaman karar değişebilir.

Doğma büyüme futbolun içindeyim. Ben böyle bir rezilliği ilk defa görüyorum. Zaten bu kararı vermek için bu kadar beklenilmesi ve işin sulandırılması neticeyi bu noktaya getirdi. Olmaz olsun böyle özerk futbol. Olmaz olsun böyle Futbol Federasyonu ve kulüp yöneticiliği... Bu kararı verirken işi hukuken neye dayandırdılar bilmiyorum. Ama hakem raporunda maçın neden tatil edildiği açıkça yazılmıştı.

Seyircinin sahaya girmesi, Sivassporlu futbolculara darp yapmaları ve özel güvenlik görevlilerinin yetersiz kalmaları... Bu maça illa 3-0 kararı verilmesi için birkaç tane Sivassporlu futbolcunun bıçaklanarak öldürülmesi mi gerekir? Bundan sonra Türkiye’de hangi hakem, hangi maçı, hangi şartlarda bırakabilir? Bundan sonra bütün statlarda rakip futbolcuları dövmek serbest olacaktır. Eğer bıçakla öldürürseniz belki o zaman karar değişebilir.

O lisansı yırtmalı

Trabzonspor-Sivasspor maçındaki görüntülerde ve şartlarda FIFA’ya bağlı bütün ülkelerin hakemleri aynen Bülent Demirlek’in yaptığı gibi içeri girer, maçı bırakırdı. Bu maçın kasedini FIFA’ya yollayın belki FIFA bizim iç işimize karışmaz ama Türkiye’de maçların nasıl olduğunu, Futbol Federasyonu’nun asıl yüzünün nasıl olduğunu, olduğu gibi görürler. Futbol Federasyonu bu kararı verdikten sonra hakem Bülent Demirlek’in lisansını yırtması gerekir. Aferin İbrahim Usta’ya... Demek ki bildiği varmış. Aferin Trabzonspor Kulübü Başkanı’na, helal olsun Futbol Federasyonu Başkanı’na... Sizlerin heykelini Türkiye’nin en yüksek tepesine dikmek lazım; "İşte Türkiye’de futbolu katledenler" diye...

* ÖNEMLİ NOT:

Sayın Başbakan Erdoğan, 20 yıl futbol oynadım. Milli Takım formasını giydim, 10 yıl hakemlik yaptım, FIFA kokartı taktım. Eğer bu olaya acilen el koymazsanız ve gereğini yapmazsanız, tecrübelerime dayanarak söylüyorum; Bundan sonraki haftalarda bazı statlardan cenazeler kaldırmak durumunda kalırsınız. O zaman bu Haluk Ulusoy’u ortalarda bulamazsınız, sorumlusu siz olursunuz. İnşallah yanılırım ama tecrübelerim, beni bu cümleleri yazmaya zorladı. Çünkü bu insanlarda ne kızaracak yüz var ne de surat... Benden söylemesi. Saygılarımla...

Türker Arslan’dan açıklama bekliyorum

GEÇEN sezon oynanan olaylı G.Saray-F.Bahçe maçından sonra kamuoyundan da büyük tepki gelince, Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan’ın gazetelerde beyanatını okumuştum, "Verilecek cezalardan sonra G.Saray sakın bana gelmesin" diye.

Bir hukuk adamının söyleyemeyeceği bir cümleydi bu. Ama aynı Tahkim Kurulu Başkanı, Trabzonspor-Sivasspor maçından sonra aynı cümleyi telaffuz edemedi. Kendisinden eğer bir açıklama gelirse, bu sütunlarda aynen yazarız.

Federasyonun uzman doktorları!

SÜPER Lig maçlarının saat 21.00 ve 21.45’te başlamalarıyla ilgili geçen hafta yazdığım yazıya cevap geldi. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Sağlık Kurulu ekibinden görüş almamış.

Kendileri karar vermişler. Demek ki, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu içinde bu işten anlayan uzman doktorlar varmış, bilmiyormuşuz.

İşte Türk hakemi!

BU yazı yazıldığı sırada, yarıda kalan Trabzonspor-Sivasspor maçının skor neticesi açıklanmamıştı. Günlerce sulandırıldı. Bin tane senaryo yazıldı. Trabzon’la Haluk Ulusoy karşı karşıya geldiler. Büyük ihtimalle maçın 3-0 Sivasspor lehine tescili gerekirdi. Çünkü hakemin verdiği rapor onu gerektiriyor.

Bahsetmek istediğim aslında bu konu değil. Futbol Federasyonu’nun Trabzon kanadından yönetim kurulu üyesi İbrahim Usta, o maçın hakemi Bülent Demirlek için söylemediğini bırakmadı. Bir tek küfür etmediği kaldı. Usta’nın açıklamasından Haluk Ulusoy’un haberi var mıydı bilmem. Futbol Federasyonu Başkanı’nın bu açıklamadan sonra sesi çıkmadığına göre demek ki vardı.

Aferin onlara

Demek ki, bundan sonra Haluk Ulusoy göreve devam ettiği müddetçe Demirlek’in işi zor.

Demirlek’in başkan yardımcısı olduğu Faal Futbol Hakemleri Derneği’nden de bir ses çıkmadı. Bu derneğin saygı değer, çok prensipli, FIFA kokartı takan, yan bakanın canına ot tıkayan hakemleri, önüne geleni mahkemeye verirken; Usta hakkında ne eylem yaptılar, ne de mahkeme yoluna gittiler.

Veya Usta, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa edene kadar maçlarda boykot yapmaya... Bu hakem derneği, İbrahim Usta’nın açıklamalarını alıp FIFA’ya gönderse, federasyonun başı büyük derde girerdi.

Onlar ne yaptılar? Geçen hafta İzmir’e gittiler, hep beraber havai fişekler atarak hakemliklerini kutladılar. Herhalde o fişekleri ateşleyenlerin başında Demirlek, dernek başkanı Selçuk Dereli ve gene FIFA kokartlı hakem İzmirli İsmet Arzuman geliyorlardı.

Aferin onlara. Siz veya arkadaşlarınızdan birisi hakarete uğrasın, siz de havai fişek fırlatın, kutlayın. İşte Türk hakemi. Ve Türk hakem kişiliği... Fazla anlatmaya gerek var mı?
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: FUTBOLCU DÖVMEK SERBESTTİR!
Alt 29.08.2007, 03:12   #2
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: FUTBOLCU DÖVMEK SERBESTTİR!

bizde trabzonluları doverek baslaıyacaz bu işe..nasılsa serbest
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2007, 03:12   #3
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

AĞZINA SAĞLIK ERMAN HOCA GERÇEKLERİ GÖREN VE YAZAN BİRİLERİNİN OLMASI SEVİNDİRİCİ
Alt 29.08.2007, 04:17   #4
sivaslimemo
Yeni Yiğido

sivaslimemo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslimemo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaslar eger böyle bi karar varsa sahaya girip futbolculari döv sonrada TFF'den Seyircisiz mac cezasi al. Ozaman 4 Eylül Sivasdaki, Sivasspor-Trabzonspor macinada böyle eylem yapalim herkes sahaya insin vursun bi kac trabzonlu oyunculara nasil olsa Tekrar olur mac demi ne güzel. Hayret bisey ya cok ayip ya bizim bu türk futbolundan utaniyorum. Ama yinede Erman Toroglu katiliyorum cok güzel sözler söylemis.
sivaslimemo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2007, 04:46   #5
sivaslimemo
Yeni Yiğido

sivaslimemo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslimemo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

böylelerini affetmiceksin, ellindende kacirmicaksin

Ulu - Soytari

sivaslimemo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: FUTBOLCU DÖVMEK SERBESTTİR!
Alt 29.08.2007, 12:37   #6
oğuzhan AKDOĞAN
Acemi Yiğido

oğuzhan AKDOĞAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 oğuzhan AKDOĞAN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: --->: FUTBOLCU DÖVMEK SERBESTTİR!

bizde tehdit ettseydik maç 3-0 bizim lehimize olurdu.

[/QUOTE]
oğuzhan AKDOĞAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2007, 04:53   #7
ayazoğlu
Yiğido

ayazoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 ayazoğlu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sivas Tırabzon maçında Ayman benim onu kimseye bırakmam onu evire çevire bir güzel döğmeklazım onu bırakıp şikeçi gökdenizi isminin ne anlama geldiği belli olmayan martini en sonada ceyhunu hemde maçın 5. dakkasında nede olsa maç tekrarlanaçak bir korkumuz yok bundan çünki bu kara emsal teşkil gösterilecek .
Haluk Ulusoy silahını temizlerken karını veya çoçuklarını vurasın sonrada kaçarken tırın altında kalası bu kararı oylayan her kimse onlarda kanser olur işallah.
Sitemizin RADYOsu varsa bir şarkı istekte bulunacağım Haluk Ulusoysus için Burhan çaçan dan KURŞUNLARA GELESİN .Şu anda sabah ezanı okunuyor ALLAHIM DİLEK KAPILARIMI AÇIK TUT AMİN
ayazoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2007, 04:58   #8
ayazoğlu
Yiğido

TAKİME GİTMEK LAZIM BELKİ ORADA İNSAFLI İNSAN EVLADI VARDIR.
Alt 29.08.2007, 05:05   #9
ayazoğlu
Yiğido

Bu Tırabzona sivasın ne olduğunu göstermeklağzım.
SİVAS 6 Tırabzon 0
Alt 29.08.2007, 05:13   #10
ayazoğlu
Yiğido

* ÖNEMLİ NOT:

Sayın Başbakan Erdoğan, 20 yıl futbol oynadım. Milli Takım formasını giydim, 10 yıl hakemlik yaptım, FIFA kokartı taktım. Eğer bu olaya acilen el koymazsanız ve gereğini yapmazsanız, tecrübelerime dayanarak söylüyorum; Bundan sonraki haftalarda bazı statlardan cenazeler kaldırmak durumunda kalırsınız. O zaman bu Haluk Ulusoy’u ortalarda bulamazsınız, sorumlusu siz olursunuz. İnşallah yanılırım ama tecrübelerim, beni bu cümleleri yazmaya zorladı. Çünkü bu insanlarda ne kızaracak yüz var ne de surat... Benden söylemesi. Saygılarımla...
__________________Erman Toroğlu

Başbakandan önce ALLAH var hocam ALLAH

Seçenekler Arama
Stil