Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

KURU KURUYA SEVİLMEZ!
Alt 17.11.2007, 09:15   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart KURU KURUYA SEVİLMEZ!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun,“Başarı geldikçe, maliyette artıyor” Öyle kuru kuruya sevmek, Sivasspor’la övünmek olmaz! Herkesin taşın altına elini koyması gerekir” dedi.

“Başarı geldikçe, maliyette artıyor” diyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kulüp için mutlaka kalıcı gelirlerin olması gerektiğini söyledi.
Geçtiğimiz günlerde küçük bir ilçe olan Mudanya’ya gittiğini ve bütün otopark gelirlerinin Mudanyaspor’a verildiğine dikkat çeken Teknik Direktör Bülent Uygun “Biz şu anda eğer Sivaslı’ların gerçekten gururu haline geldiysek Sivaslı’larında bu takıma destek olması gerekiyor.
Öyle kuru kuruya sevmek, Sivasspor’la övünmek olmaz! Herkesin taşın altına elini koyması gerekir” dedi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!
Alt 17.11.2007, 09:19   #2
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!

inş. herkese elini taşın altına koyar azda olsa yardım yapar
damlaya damlaya göl olur az olur die hiç yardım etmemek olmaz
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!
Alt 17.11.2007, 09:30   #3
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1038 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!

ah keşke herkes bulent hoca gibi dusunse eğer herkes bulent hoca gibi duşunseydi bu takım şampiyon olurdu ama nerde bizim sivaslılar takım yenince destekler (maddi değil) takım yenilince 3 buyukleri destekler şu anda takım şampiyonluğa oynuyor vede 7 milyon sivaslı var deniliyor bir sms kampanyası başlatılsa her sms 10 ytl olsa 7 milyon sivaslının 3 milyonu katılsa 30 milyon ytl para eder buda takımı çok rahatlatır ne mehmet satılır nede hayro
Alt 17.11.2007, 10:11   #4
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1215 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Hocam haklısınızda yonetimimizde el atması lazım oncu olması lazım teşvik etmesi lazım bizleri bir sms numarası alıp bağış yapılsa eminim hekez katkıda bulunacak..harekete geçme zamanı geldi geçiyor bile...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!
Alt 17.11.2007, 18:08   #5
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 çılgın-sedat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam haklısınızda yonetimimizde el atması lazım oncu olması lazım teşvik etmesi lazım bizleri bir sms numarası alıp bağış yapılsa eminim hekez katkıda bulunacak..harekete geçme zamanı geldi geçiyor bile...
bu duruma biran önce yetkililer el koyması lazım bulnet hocxanın dediği gibi desdek
vallahi istedemzdim ben o zaman TESKEREE

mekan ŞIRNAK
88/2
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2007, 23:56   #6
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Pfeil --->: KURU KURUYA SEVİLMEZ!

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet haklısın abi aynen katılıyorum...
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2007, 00:51   #7
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

bülent hocam emin olun 7 milyon sivaslı olarak sizi çok seviyoruz 70 milyon türkte sizi takdir ediyor.sizden nacizane bir ricam olacak;ya 7 milyon sivaslıya beklentilerinizin olduğu(sivaslı
zenginler,iş adamları vs.)ama destek göremediğiniz tüm bu kişileri
teşhir edin; bu insanları herkes tanısın,yada bu insanlara avuç açmayı bırakın.çünkü siz 250-500 tane zengini değil 7 milyon insanı temsil ediyorsunuz o makamda.inanın bana bu 7 milyon insan bir kampanya yapılacak olsa,ne biliyim işte herkese bir forma ya da SMS kampanyası gibi; size hedefleriniz için gerekli olan kaynağı seve seve sunacaklardir.böylece sizde o lavuklara el açmak zorunda kalmazsınız.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2007, 10:23   #8
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadaşlar takımımızın mali bütcesi ne durumda bilemem.her zaman takıma yardım etmek dile getiriliyor.ama bi yandana bazı yöneticilerimiz çıkıyor takımımızın hiç bir borcu yoktur borcu olmayan ender takımlardan biri diyorlar.ben burada yöneticiler arasında bir örtüşmezlik olduğunu düşünüyorum.
Alt 17.11.2007, 10:33   #9
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen KURU KURUYA SEVİLMEZ!

Yetkili ve medyatik birinin artık bu fitili tutuşturması gerekiyor.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2007, 11:09   #10
submarıneyıgıdo
Acemi Yiğido

submarıneyıgıdo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 submarıneyıgıdo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

LÜTFEN KAMPANYAYI BAŞLATALIM ARTIK

TÜM YIGIDOLARA SESLENİYORUM ZATEN YUKARIDAKİ MESAJLARDADA OKUDUM BEYLER BAYANLAR BİRAZCIK OLSUN SİVASLIYIM DİYENLER ARTIK VAKİT TAMAM ZAMAN SİVASSPORUMUZA SAHİP ÇIKMA ZAMANIDIR ZAMAN BİRLİK BERABERLİK OLMA ZAMANIDIR.DENİLDİGİ ÜZERE 7 MİLYON SİVASLIYIZ HEMEN DERHAL SİMDİ ACİLEN İVEDİLİKLE YETKİLİLER BİR SMS KAMPANYASI BAŞLATMALI BU KAMPANYAYA 4MİLYON KİŞİ KATILSA 40MİLYON YTLYAPAR (10YTL OLUR İSE)HOCAMIZ HER SEFERİNDE SİVASIMIZDAN SİVAS İNSANINDAN ÖVGÜ İLE SÖZEDİYOR HER PLATFORMDA. SÖZE BAŞLARKAN SİVASIMIZ İÇİN KUTSAL TOPRAKLAR DİYOR CÜNKİ CUMHURİYETIN TEMELLERİ SİVASDA ATILDI DİYOR.GELİN BİZDE SİVASSPORUMUZA SAHİP ÇIKALIM SİVASLININ GÜCÜNÜ TÜM TÜRKİYE GÖRSÜN NERELERDEN GELDİK BİR HATIRLASANIZA ŞİMDİ NERELERDEYİZ İNANIN ÇOK BİŞEY DEGİL ÇOKDA ZOR DEGİL ŞUAN BİZİM YERİMİZDE OLMAYI İSTEYEN NE TAKIMLAR VAR ŞÖYLE BİR DÜŞÜNSENİZE.HOCAMIZIN DEDİGİ GİBİ KURU KURUYA SEVİLMEZ NASILDA CADDELERDE SOKAKLARDA GEZERKEN BASIMIZDA BERELER BOYNUMUZDA ATKILARIMIZLA SİVASSPORLA ÖVÜNE ÖVÜNE GEZİYORUZ NASIL BEŞİKTAŞI YENDİK DİYE GURURLANIP NASIL BİZ BU LİGİN LİDERİYİZ DİYE HAVA ATIYORSAK UFAK BİR YARDIM ETMEMİZDE BENCE COK DOGRU OLACAKTIR.
SÖZLERİMİ BURADA BİTİRİRKEN TUM SİVASLILARA SESLENİYORUM GELİN BI TAKIMA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM BURALARA KOLAY GELMEDİK 38 SENE BEKLEDİK SİMDİ YARDIM ZAMANI ŞİMDİ DESTEK ZAMANI ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI SAYGILARIMLA......
submarıneyıgıdo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil