Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Maratondan Analiz
Alt 10.05.2009, 02:14   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Maratondan Analiz

Lig Tv'de yayınlanan Maraton Programında Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu Sivasspor-İ.B.B maçını değerlendirdi.

SİVAS’IN SAĞ KANADI ÇÖKTÜ!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Sivasspor maçının kırılma dakikalarına geçelim hocam… Dakika 8.. İlk gol… Geçen hafata G.Antep, Sivas’ın sağını hallaç pamuğu gibi attı. Abdurrahman çok yalnız kaldı. Sivas’ın sağında bir çökme var.

ERMAN TOROĞLU: Sivas’ın genel oyun yapısında bir çökme var.

ŞANSAL BÜYÜKA: Beşiktaş ve Trabzonspor maçı hariç iyi oynadıkları maç da yok ikinci yarıda.

ERMAN TOROĞLU: Teknik adam olarak biraz fazla konuştu Bülent. Bülent kardeşimiz çıkıyor “İstanbul’da Laila, Sivas’ta La ilahe illallah.” Bunlara gerek yok. Çomaklama.

ŞANSAL BÜYÜKA: Mehmet Yıldız ligin ikinci yarısında ortada yok. Sezer yedek kulübesinde. Balili’yi yok saydın. Böyle olunca durum bu hale geliyor.

ERMAN TOROĞLU: Bülent formayı verirken dengeleri mi sağlayamadı. Bir şeyler var bu takımda.

BİZ BAŞKA MAÇI MI İZLEDİK!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Bülent hoca “8 tane yüzde yüz pozisyonumuz var” diyor.

ERMAN TOROĞLU: Biz başka maç izledik o zaman.

ŞANSAL BÜYÜKA: Eskisi kadar takım oyunu da oynamıyorlar.

ERMAN TOROĞLU: Sen asgari hata yapacaksın. Biraz hata yapmaya hakkın yok, çok az hata yapacaksın. Gazeteleri açıyorum, Bilica Fenerbahçe’de deniyor.

ŞANSAL BÜYÜKA: O Sivas’ın elinde değil. Musa ve Mehmet’in transferleri devre arasında çok konuşuldu. İkisi de ikinci yarıda ortada yok. Mehmet Yıldız’da bu kadar ısrarı doğru bulmuyorum.

ERMAN TOROĞLU: Sivas takımı içindeki dengeler bozulmuş.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 17 hocam… Karbon kağıdı mı koydular oraya?

ERMAN TOROĞLU: Aynen. İlk golün aynısı!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Petkoviç de ezberi bozdu. Geçen hafta bu Belediye, Sivas’ta bir şeyler yapabilir demiştik.

ERMAN TOROĞLU: Belediye’nin taraftarı olsa iyi takım.

İBB, SİVAS’IN YATAK ODASINA GİRMİŞ!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 20 hocam… Belediye gelmeye devam ediyor…

ERMAN TOROĞLU: Ceza sahasında 3 Sivaslı, 3 Belediyeli var. İBB, Sivas’ın yatak odasına kadar girmiş!..

PENALTI DEĞİL!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 21… Burada bir şey var mı hocam. Penaltı bekledi Mehmet Yıldız.

ERMAN TOROĞLU: Koltuk altına geliyor top düşerken. Hiçbir şey yok.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 41 hocam… Bilica’nın füzesi çatala vurdu!.. Dönen top Tum’dan üst direkten döndü. Bir dakika sonrası Belediye atağı. Ne kadar geniş alan, istediği gibi oynuyor Belediye. Burada topa mı müdahale var? Penaltı bekledi İBB.

ERMAN TOROĞLU: Sivaslı oyuncu topa vurmak için yatıyor. İBB’li oyuncu rakibin ayağına yatıyor. Çok net penaltı değil. Sivaslı oyuncuya tuzak kuruyor İBB’li.

ŞANSAL BÜYÜKA: Ben pek katılmıyorum hocam…

ERMAN TOROĞLU: Kendini atıyor yerse diye.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 48… İbrahim Akın’ın vuruşu direğin dibinden gitti.

ERMAN TOROĞLU: İbrahim’in yürüme ayağına geliyor ondan…

BUNUN ŞANSLA ALAKASI YOK!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 62.. Tum’un kafa vuruşu direkten dönüyor. Dönen topu tamamlamak isteyen Musa’ya da maşallah!.. Bunun şansla alakası yok!.. Direkten dönmesi şanssızlık ama Musa’nın dönen topu atması lazım.

ERMAN TOROĞLU: Evet.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 75.. Tum’un golü… Sivas Balili’yi fazla mı unuttu?

ERMAN TOROĞLU: Takımın içinde bir denge bozukluğu var. Futbolcular arasında bir kimya bozulması var.

ŞANSAL BÜYÜKA: Bu kadar boş alan bıraktıklarını ilk kez görüyorum.

ERMAN TOROĞLU: Hacettepe maçına da bu kimyayla giderse yanarlar. Hacettepe ters takım!..

SİVAS’IN GOLÜNDE OFSAYT YOK!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 90+1… 2-2 bile bitse fark 1 olacak!.. Bunu da Tum atamadı… Bunun şansla ilgisi yok bence… Sivas’ın golünde ofsayt var mı diyorlar.

ERMAN TOROĞLU: Bence ofsayt yok.

ŞANSAL BÜYÜKA: Bence de.

53 METRE REFAKAT KOŞUSU YAPIYORLAR!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Pierolara bakalım hocam… İlk golde 53 metre refakat koşusu yapıyorlar. 2. golden önce kaç pas yapıyorlar ona bakalım. 6 pas yapıyor İBB ve 7. vuruş gol.

ERMAN TOROĞLU: Demek ki kimyaları bozulmuş hocam…

ŞANSAL BÜYÜKA: Fizik gücü de düştü.

ERMAN TOROĞLU: Fizik güçten değildir o.

ŞANSAL BÜYÜKA: Bilica’nın füzesi 112 km hızla gidiyor.

ERMAN TOROĞLU: Bu şanssızlık biraz da girebilirdi.

SEYİRCİ SORULARI!..

SİVAS’TA REINA MI AÇILDI?

ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam sorulara geçelim. Bülen Hoca’ma sormak istiyorum. Sivas’ta Reina mı açıldı acaba?

ERMAN TOROĞLU: Çok konuşmamak lazım hocam.

ŞANSAL BÜYÜKA: Sivasspor neden stresli maçları kaldıramıyor.

ERMAN TOROĞLU: Bayağı stresli maçları kazandı. Bu son haftalarda olması kötü. Sivas’ın eti budu ne abi! Ben bir spor adamı olarak bakıyorum, Sivas şu kadrosuyla başarılı.

ŞANSAL BÜYÜKA: İnsanları da çok alıştırdılar hocam. Elinizi vicdanınıza koyun. Sivasspor, Trabzonspor maçı hariç oynadığı futbolla şampiyonluğu hak ediyor mu?

ERMAN TOROĞLU: Doğru. Sivas’ın at gözlüklü spor yazarları yok.

ŞANSAL BÜYÜKA: Sivasspor’a bu sene medya ve kamuoyu hak ettiği değeri verdi bence.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maratondan Analiz
Alt 10.05.2009, 04:20   #2
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maratondan Analiz

bu ne rezillik yaa , birakin kardesim su istanbul zoytarilarinin haberlerini sitemize tasimayin zaten yeterince morelimiz bozum , uyku bile uyuyamiyoruz saat olmus 02:30 , ... bülent , görüyon iste , adamla böyle alay ederler, sende nerde o gurur , olan biz sivaslilara oluyor, ben yine burdan söylüyorum , yönetim zamaninda bülentin kulagini cekseydi bu hallere düsmezdik , yaygara olduk rezil olduk , sen orda burda show yaparsan , adama böyle yedirirler,ben bundan sonra sivasin hic bir macini kazanacagina inanmiyorum, bu sahte futbolla buraya kadar , uefa bile cok zor
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 15:30   #3
osmanlisivas
Acemi Yiğido

osmanlisivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 574 osmanlisivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
vedat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu ne rezillik yaa , birakin kardesim su istanbul zoytarilarinin haberlerini sitemize tasimayin zaten yeterince morelimiz bozum , uyku bile uyuyamiyoruz saat olmus 02:30 , ... bülent , görüyon iste , adamla böyle alay ederler, sende nerde o gurur , olan biz sivaslilara oluyor, ben yine burdan söylüyorum , yönetim zamaninda bülentin kulagini cekseydi bu hallere düsmezdik , yaygara olduk rezil olduk , sen orda burda show yaparsan , adama böyle yedirirler,ben bundan sonra sivasin hic bir macini kazanacagina inanmiyorum, bu sahte futbolla buraya kadar , uefa bile cok zor
Daha 5 sene önce 2.ligdeydik.Buralara gelmemizde en büyük paylardan biri bülent uygundur.Böyle yapmayın.Takımı İçerden Yıkmayın!
osmanlisivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 04:54   #4
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 867 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

Medya insanı bir günde kral yapar bir günde rezil eder futbolda böyle birşey...Takımın stresli olduğuna inanmıyorum rakibi küçümsediler hemde çok küçümsediler...
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 11:00   #5
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Dark Force Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Medya insanı bir günde kral yapar bir günde rezil eder futbolda böyle birşey...Takımın stresli olduğuna inanmıyorum rakibi küçümsediler hemde çok küçümsediler...
sanakatiliyorum 3forvetle ciktik sanki hicgol yemeyizdiye bulent hocamiz nasildustu buhataya hala aklim elvermiyo karsimizdaki mahalle takimideyil bulet hoca kamanan cok kotuydu bunuda goremiyorsan oyunda pes bulent
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 06:04   #6
leventk58
Yeni Yiğido

leventk58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 leventk58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

japonyada arkadaşlarla konuşurken bir arkadaşım trabzon maçından sonra şöyle demişti ben de ona kızmıştım ama doğruyu söylemiş."hiç heveslenme şampiyonluğa sivasa 2 maçında bir kazık atarlarki ne olduğunu anlayamazsın".rıdvanın yorumunu da çok beğendim.arabanın özelliklerini bileceksin.gücü yeterli değilse sollama yaparken yüklenirsin gaza ama gücü yetmeyeceği için karşıdan gelene toslarsın sivasta oyun düzenini değiştirince antep ve belediye duvarına tosladı.Bu yorumlarıma kızmayın.kıralın çıplak olduğunu görmemiz lazım.
leventk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 09:21   #7
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

maraton yöneticileri bile anladı sivassporda ters giden bişeylerin oldugu ne hikmetse bizim bülenh hoca anlamamakda inat ediyor
Alt 10.05.2009, 09:57   #8
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

kim hak ediyor ki kim süper top oynuyorda sivası suçluyorsunuz hak etmiyor diye
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 13:52   #9
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bakıyorum da medya da yüzünü gösterdi ama gün gelecek mecburen sivastan başka konuşacak takım bulamıcaksınız mecburen mecburen ne cekemeyenımız varmış be allahım saglık olsun 3 maç var rakıplerin macı çok zor sivas bu işi başaracaktır
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 10:28   #10
anilcan213
Yiğido

anilcan213 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 406 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 anilcan213 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

cok acıyla söylüyorum ki şampiyonluk gitti malesef.. ama olsun be yigidolar sneye orta sahaya 2 tane top yapan adamla başlarz, daha güzel başarılar nasip olur inşallah... kimse hocaya futbolculara kabahat bulmasın... 150 milyon $ lık takımlarla şampiyonluk yarışına girdik ve 180 küsür gün lider devam ettik bu da bir başarıdır bu yönden bakın biraz da

Etiketler
analiz, maratondan

Seçenekler Arama
Stil