Son haftalarda yakaladığı çıkış trendini devam ettirmenin hesaplarını yapan Sivasspor, hafta sonu yapacağı Bursaapor karşılaşmasının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Zorlu karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, Bursaspor’un iyi bir ekip olduğunu belirterek “Rakibimizin gücünü biliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Puan için deplasmana gidiyoruz” dedi.
Bursaspor'un cezası nedeniyle Sakarya'da tarafsız sahada Bursaspor ile karşılaşacak Yiğidolar, 3 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirmenin hesaplarını yapıyor.
Teknik Direktör Muhsin Ertuğral gözetiminde çalışmalarını sürdüren Yiğidolar, dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.
Isınma hareketleri ile başlayan idman kanat varyasyonları ile devam etti.
“RAKİBİN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ”
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, hafta sonu Bursaspor ile oynayacakları karşılaşmanın haftanın en zorlu mücadelelerinden birisi olacağına değinerek, “puan yada puanlar almak için deplasmana gideceğiz” dedi.
Bursaspor'un Turkcell Süper Ligi'nin en güçlü ekiplerinden birisi olduğunu vurgulayan Ertuğral, “rakibimizin gücünü biliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Teknik olarak çok iyi bir ekibe karşı mücadele edeceğiz. Bursaspor zaten son hafta oynadığı Fenerbahçe maçında neler yapabileceğini gördük. Tedbirimizi alıyoruz. Amacımız bu zorlu karşılaşmadan en iyi sonucu çıkarmak” dedi.
Son haftalarda alınan başarılı sonuçlarla iyi bir seri yakaladıklarının altını çizen Ertuğral, “Denizlispor galibiyeti ile başlayan serimiz ve iyi oyun Diyarbakır ve Manisa maçlarında devam etti. İstiyoruz ki Bursaspor maçında da bu seriyi sürdürebilelim. Gidip futbolumuzu oynayacağız. Şans bize neler getirecek hep beraber göreceğiz” dedi.
Ligin bitimine daha uzun bir süre olduğunun altını çizen Ertuğral, “Turkcell Süper Lig bitmiş değil. Daha önümüzde uzun ve zorlu maratonlar var. Genel anlamda iyi işler yapabilmek için uğraş veriyoruz” şeklinde konuştu.
Sivas`ın Sesi Gazetesi