Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı
böyle bir terbiyesizlik yaptılarsa cezası bellidir ki yapmışlardırda artık bunlar bu takım biz olmadan olmaz dusuncesindeler mehmet efendi maç içerisinde birde eneramoya kızıyor neden yana kaçmadın diye sanki kaçsa gol atabilecek benjari takımdan uzaklaştırmanın zamanı geldi inşallah keıtaya yaptıklarını eneramo yada kamile yapmazlar yaparlarsa bu takım a yazık olur
|
EĞER KAMİL ENERAMO YA DA BİR BAŞKA İYİ FUTBOLCUMUZA O MEHMET DENEN FUTBOLDAN YOKSUN ADAM VE YA TAKIMIDA BEN AĞAYIM BEN PAŞAYIM DİYE DOLANANLARDAN BİRİ OLUMSUZ BİR EYLEME KALKIŞIRSA BU TARAFTAR BU SEFER AFFETMEZ SAHAYA İNER ONLARIN .... NEYSE, BU NE LAN NERDE BU YÖNETİM TAKIMI MEMMMMETLER SEDATLAR YÖNETİR OLMUŞ. TAKIMIMIZI TRİBÜNLERE BİLE GÖNDERMİYOLAR. KİMSİNİZ SİZ YA KİM BUGÜN BU TAKIMDA YARIN BİLMEM NERDE SİZ KİM OLUYOSUNUZ??
BU TAKIM BÜYÜK SİVASSPOR TARAFTARININDIR.ALLAH GÖSTERMESİN Bİ DÜŞERSEK BUNLARIN HİÇBİRİ KALMAZ.OLAN SİVASSPORA OLUR.
belkide takımımızın kendine güveni olmamasının, takım olma bilincinin oluşmamasının tek sebebi bu millete dayılık yapan kendi mallıklarını hiçe sayan memmmet yıldızdır. bu adam takımı sahiplenmiş bence bu ne derse o oluyor.eğer öyle olmasaydı bu takımda asla kadroya giremezdi. başka bir oyuncu bu şekilde oynayacakta hala bu takımda barındırılacak öyle mi hiç sanmıyorum. yönetim uyan artık takım elden gidiyor GÖZ GÖRE GÖRE DÜŞECEZ O YETMEZMİŞ GİBİ Bİ DE TAKIMDA AYRI GAYRI ÇIKARTANLAR VAR.İNŞALLAH YOKTUR AMA ÖYLE GÖRÜNÜYOR ......