Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır.?
Bursaspor Kazanır. 13 6,67%
Sivasspor Kazanır. 128 65,64%
Berabere Sonuçlanır. 54 27,69%
Katılımcı sayısı: 195. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Bursaspor-Sivasspor
Alt 16.01.2012, 12:37   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Bursaspor-Sivasspor

Bursaspor-Sivasspor.

Bu Maçla İlgili Tahminlerimizi Bu Başlıkta Paylaşalım.

Tarih: 21 Ocak 2012 Cumartesi.

Stad: Bursa ATATÜRK

Saat: 16:00

Maçın Hakemi:Hüseyin Göçek

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 11 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Bursaspor-Sivasspor
Alt 16.01.2012, 12:46   #2
babos
Yeni Yiğido

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 babos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bursaspor-Sivasspor

bu mac berabere bıter
babos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.01.2012, 12:50   #3
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

turgay cezalı bursada futbolcularin kendine güveni kalmadı fakat taraftarlarına kendilerini adettirmeye çalışacaktır kontrolsüz oynayacaklar orta alanı sıkı tutarsak bu maçtan galip bile ayrılabiliriz
Alt 16.01.2012, 12:59   #4
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
turgay cezalı bursada futbolcularin kendine güveni kalmadı fakat taraftarlarına kendilerini adettirmeye çalışacaktır kontrolsüz oynayacaklar orta alanı sıkı tutarsak bu maçtan galip bile ayrılabiliriz
turgayın cezalı olası iyi haber.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.01.2012, 22:17   #5
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Kardeşim biz Turgay cezalı olsun diye zaten bütün gün dua ediyoruz..Topçu falan değil bu adam .Bjk maçını izlediysen bizim görürdün..Bence bu sezonun en güzel müsabakalarından biri olacak..Sivasspor harika bi çıkış grafiği yakaladı ve bunu bırakmayada niyeti yok.Bizim Bursaspor Bjk maçında bana göre harika bi oyun sergiledi.Yeni transfer Pinto Sivas maçında oynayacak..Her iki takımın play of a oynadığını düşünürsek ikiside maçı sonuna dek bırakmayacaktır.Tek artısı Bursasporun kendi ateşli seyircisi önünde oynamasıdır ki bu çok büyük bir awantaj.Çünkü ben seyircinin bu gibi zor müsabakaları nasıl aldığını çok iyi bilenlerdenim.Her Bursa Sivas maçında olduğu gibi yine aynı yorumu düşüncemi paylaşacağım..Bana göre bu maçın mağlubu olmayacak..Kim kaybederse üzülmeyeceğim...Her iki takımımıza başarılar....
Alt 17.01.2012, 08:24   #6
58akif34
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 776 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim biz Turgay cezalı olsun diye zaten bütün gün dua ediyoruz..Topçu falan değil bu adam .Bjk maçını izlediysen bizim görürdün..Bence bu sezonun en güzel müsabakalarından biri olacak..Sivasspor harika bi çıkış grafiği yakaladı ve bunu bırakmayada niyeti yok.Bizim Bursaspor Bjk maçında bana göre harika bi oyun sergiledi.Yeni transfer Pinto Sivas maçında oynayacak..Her iki takımın play of a oynadığını düşünürsek ikiside maçı sonuna dek bırakmayacaktır.Tek artısı Bursasporun kendi ateşli seyircisi önünde oynamasıdır ki bu çok büyük bir awantaj.Çünkü ben seyircinin bu gibi zor müsabakaları nasıl aldığını çok iyi bilenlerdenim.Her Bursa Sivas maçında olduğu gibi yine aynı yorumu düşüncemi paylaşacağım..Bana göre bu maçın mağlubu olmayacak..Kim kaybederse üzülmeyeceğim...Her iki takımımıza başarılar....
Kardeş ben öyle ateşli bir seyirci göremiyorum internet sitelerinde futbolcu ve teknik heyete ettiğiniz küfürleri okuyorum ilk dakikalarda birde gol yerseniz o zaman o stattan çıkamazsınız taraftar takıma çok kızgın ilk yediğiniz golden sonra istifa seslerini hep beraber dinleriz pinto meselesi ise kapalı kutu yabancılar burada uyum sağlamakta zorlanıyor uzun lafın kısası cumartesi günü maçta futbolcular konuşacak pazar günü biz konuşmaya devam ederiz
Alt 17.01.2012, 09:39   #7
nightmare58
Tecrübeli Yiğido

nightmare58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

251 Mesajına 468 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 nightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOKnightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Kardeş ben öyle ateşli bir seyirci göremiyorum internet sitelerinde futbolcu ve teknik heyete ettiğiniz küfürleri okuyorum ilk dakikalarda birde gol yerseniz o zaman o stattan çıkamazsınız taraftar takıma çok kızgın ilk yediğiniz golden sonra istifa seslerini hep beraber dinleriz pinto meselesi ise kapalı kutu yabancılar burada uyum sağlamakta zorlanıyor uzun lafın kısası cumartesi günü maçta futbolcular konuşacak pazar günü biz konuşmaya devam ederiz
Yanlış bilmiyorsam Pinto Şilili, Güney Amerikalı oyuncular genelde uyum sağlamakta sıkıntı çekiyor ülkemize, örneğin Fenerbahçeli Maldonado vardı Fenerbahçe'de vasattı başka takıma transfer oldu o sezon en iyi oyuncu falan seçildi tamamen kapalı kutu diyorum, kazananın Sivasspor'umuz olmasını diliyorum.
nightmare58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda nightmare58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.01.2012, 21:23   #8
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Pazar günü konuşmaya dewam edelim benim için farketmez ..İnternet sitelerindeki klavyeciliği en azından benim kadar iyi biliyorsundur.Çok fazla kaale almamak gerek..Seyircinin takıma küstüğü doğruydu sanırım son gelişmelerden haberiniz yok..Şu an taraftarda şehirde tam anlamıyla takıma yine sahip çıktı.Şimdiye kadar bir kaç çatlak ses dışında ben Bursada istifa sesi duymadım..bu konuda yanılıyorsunBjk mağlubiyeti sonrası bile taraftar Yalovada takımı karşıladı..Futbol mantık ve şans oyunudur.Sivasın rahatlığı ve yakaladığı performans ortada..Buna sewindiğimizide dile getirdik.Ancak Bursaspor süperlig te kendine hedef koyan ender Anadolu kulübü olmasını göze alarak bu maç bence Bursaspor için kırılma maçı olacaktır ve farklı bir motivasyonla sahaya çıkacaklardır diyorum.Bursada Sivas mağlubiyetinin telefisi geri kalan maçlarda telafi edilmeyebilir çünkü Sivassporda en ciddi play of adayıdır...Kim kazanır kim kaybeder konusunda ısrarcı değilim..ama kendi sahasında final niletiği taşıyan bir maçı hafife alacaklarını sanmıyorum takımın ve yönetimin...Kaldıki şimdiye kadar Bursasporun oynadığı bir çok maçlardaki performansını bende beğenmedim ama istenildiğinde bir anda takım oyununa dönebiliyorlar...Hak eden kazansın....
Alt 18.01.2012, 08:23   #9
58akif34
Usta Yiğido

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Pazar günü konuşmaya dewam edelim benim için farketmez ..İnternet sitelerindeki klavyeciliği en azından benim kadar iyi biliyorsundur.Çok fazla kaale almamak gerek..Seyircinin takıma küstüğü doğruydu sanırım son gelişmelerden haberiniz yok..Şu an taraftarda şehirde tam anlamıyla takıma yine sahip çıktı.Şimdiye kadar bir kaç çatlak ses dışında ben Bursada istifa sesi duymadım..bu konuda yanılıyorsunBjk mağlubiyeti sonrası bile taraftar Yalovada takımı karşıladı..Futbol mantık ve şans oyunudur.Sivasın rahatlığı ve yakaladığı performans ortada..Buna sewindiğimizide dile getirdik.Ancak Bursaspor süperlig te kendine hedef koyan ender Anadolu kulübü olmasını göze alarak bu maç bence Bursaspor için kırılma maçı olacaktır ve farklı bir motivasyonla sahaya çıkacaklardır diyorum.Bursada Sivas mağlubiyetinin telefisi geri kalan maçlarda telafi edilmeyebilir çünkü Sivassporda en ciddi play of adayıdır...Kim kazanır kim kaybeder konusunda ısrarcı değilim..ama kendi sahasında final niletiği taşıyan bir maçı hafife alacaklarını sanmıyorum takımın ve yönetimin...Kaldıki şimdiye kadar Bursasporun oynadığı bir çok maçlardaki performansını bende beğenmedim ama istenildiğinde bir anda takım oyununa dönebiliyorlar...Hak eden kazansın....
Bu badireleri bizde atlattık taraftar olarak ne kadar suskun olsalarda öfkeliler ilk gol bizden gelirse o taraftar gücü bize geçecektir fazla geçmişe gitmeyelim sivas mersin kupa maçında kaleci hakan maçın 90 dakikası iyiydi uzatmalarda bir gol yedi taraftar bize çalıştı sonucunda 2. Golü de yedi sizde ilk gol bizden gelirse aynı olayı yaşayacaksınız pinto şiliden geldi ayazi görünce sok oldu oda o maçta iyi oynayamaz bence bu maçın hakkı sivas kazanacak cumartesi artık bakacaz kim ne yapar
Alt 16.01.2012, 12:50   #10
Rallim58
Gast

Hafta sonu Cumartesi saat 16.00 da yapılacak bu karşılaşmanın sonucunu kestirmek artık zor konumdadır. Üç ihtimalli bir karşılaşmadır.

Bu karşılaşmada Ziya'nın da sahada olacağını düşünüyorum. Futbolcularımızın tamamına yakını formunda olduğunu düşünürsek, inanıyorum ki (Vitrine oynama ile bencillik olmaz ise) puan ya da puanlarla dönmemiz kesin gibi.

İyi oynayanın kazanacağı bir karşılaşma olup Sivassporumuzun iyi oynaması dileklerimle...

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
biletleri, bursaspor, bursasporsivasspor, maçı

Seçenekler Arama
Stil