Satdyumda ne rezaleti yok ki güvenlik rezaleti olmasın. Esas olan bunların sorumlulurını bulmak. Güvenlik rezaletine bir örnek de ben vereyim, dün oynanan SİVASSPOR-Bursaspor maçında 10-12 yaşında çocuklar ve 15-16 yaşlarında gençler içeri girmişler (nasıl girmişseeee? (herkes biliyor nasıl girdiklerini)) merdivenlere oturdular güvenlik elemanı geldi nasıl olduysa oradan kaldırdı sanki doğru bir şey yapmış gibi "yukarı çıkın arkada sıkışın orada seyredin" dayanamadım bağırdım biletlkeri var mı bir sorsana (biliyorum ki biletleri yok) cevabını da ben verdim biletleri yok bedava giriyorlar sonra gelip maçı seyretmemize engel oluyorlar almayın şunları içeri dedim cevaba bak cevaba "ben ne yapabilirim aşağıdakiler almış" sanki kurtuluş. Aşağıdakilere de senin meslektaşın senin mesai arkadaşın bunların sorumlusunu yok mu yaaa??? Çocuklar gitti neyse 30-35 yaş grubundan 6-7 kişi geldi merdivenlere oturup bir güzel maç seyrettiler reva mı buuu??? O zaman çocukların ne suçu vardı da arkaya gönderdin ayakta izlettin maçı????
Belki bu konuyla ilgisi yok ama (Varrrr) varolması sorumsuzluk. Avrupa standartlarında (sözüm ona ) bir stad ve SÜPERRR lig de oynayan bir takımın stadı (4 Eylül) WC leri çekinmeden sıkılmadan yazacağım çünkü o halde bırakanlar çekinmiyor, sıkılmıyorsa ben niye çekineyim bizi öylesi tuvalete layık görüyorlarsa yazıklar olsun lanet olsun. Tuvaletlerde bok yüzüyor (evet çekinmeden söylüyorum bok yüzüyorrrrr tuvaletleri pislik götürüyor demiyorum) Bu işten kim sorumlu stad yönetimi mi? müdürü mü? SİVASSPOR yönetimi mi? Gençlik İl müdürlüğü mü??? çeşmelerden sular akmıyor, bataryalar yerinden oynamış sağa sola dönüyor. Bunlar hiç kontrol edilmiyor mu maç öncesi maç sonrası. Hepsinin birer saatlik işi var. İçeride oynanan maçtan 2 hafta sonra tekrar içeride maç oluyor. Bu iki haftalık zamanda bu işleri yapamayan yaptıramayan yönetim, sotumlular size sesleniyorum.
Hele bir de birkez daha söylüyorum maraton tarafından çıkışta 5'li turnike var ya yapanların başına yıkılsın. Onların sayesinde çıkışımız bile kuyruk ile. Kuyruğa gir ki çıkabilesin, yoksa çıkış yok. Bir ALLAH'ın kulu da vurup tekmeyi indirmiyor aşağı. Onun hangi akla hangi mantığa hizmet ettiğini bilen varsa ALLAH rızası için açıklasın da ben de anlayayım rahatlayayım.
YAZIK ya Vallahi YAZIIIKKK Sivas halkı bunlara layık değil. Yalvarıyorum ALLAH rızası için hangi yönetim el atacaksa şu işlere el atsın yoksa lanet olsun.