Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonu fikstürü 15 Temmuz Salı günü çekilecek. Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Digiturk'ün Ayazağa'daki stüdyolarında yapılacak fikstür çekimi saat 15.00'te başlayacak.
Fikstür çekimine Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin temsilcileri de katılacak.
Spor Toto Süper Lig'te 2014-2015 sezonu 29-31 Ağustos 2014'te başlayacak ve 31 Mayıs 2015'te sona erecek.
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
hayırlısı olsun, çekilecek fixtürden beklentim ,ligin başında yada sonunda üst üste güçlü takımlarla oynamayız,son hafta maçında ,şampiyonluk düğümünü çözecek yada küme düşecek takımın kaderini çizecek maçlar olmaz inşallah
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
hayırlısı olsun, çekilecek fixtürden beklentim ,ligin başında yada sonunda üst üste güçlü takımlarla oynamayız,son hafta maçında ,şampiyonluk düğümünü çözecek yada küme düşecek takımın kaderini çizecek maçlar olmaz inşallah
demeden geçemiyeceğim,ibb ,antep,karabük gibi şikeci takımların inşallah düşme maçı sivassporla olurda, inşallah tekmeyi son tekmeyide biz vururuz, bunu çok isterim,yaptıklarını unutmadım unutmayacağım
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Yapılacak son transferlerimiz iyi olursa, ALLAH'ın izni ile hiçbir takımdan korkum yok, hangi takım çıkarsa çıksın, yeterki yönetim yerinde ve nokta transferler yapsın.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...